Keď už sa tu spomína Lightbox, ja som sa minule nejako dostala na Leightbox, čo je tiež celkom zaujímavé riešenie (hlavne pre pop-up texty, nielen obrázky).
LLucia napísal:Keď už sa tu spomína Lightbox, ja som sa minule nejako dostala na Leightbox, čo je tiež celkom zaujímavé riešenie (hlavne pre pop-up texty, nielen obrázky).
Bobr napísal:hmm dik len tam na tej stranke nefunguje ten odkaz kde by to malo byt, ale za to uz ty nemozes, dik za radu teda keby si vedel esto o niecom dalsom
ak myslis ten lightbox tak v kode obrazka pridaj rel="lightbox[blabla]" - vsetky obrazky co budu mat to rel tak sa ti zobrazia tak ze ich budes moct prekliknut
KaktusBR napísal:ak myslis ten lightbox tak v kode obrazka pridaj rel="lightbox[blabla]" - vsetky obrazky co budu mat to rel tak sa ti zobrazia tak ze ich budes moct prekliknut
hej hej len ako bude ten odkaz vedet kam sa ma prekliknut ? a to blabla je nazov adresara alebo coho?
sorry som nejako pozabudol na tuto temu. si to vyriesil? to blabla je identifikator. podla toho ti bude prehliadat obrazky. cize vsetkym ktore chces aby boli v slideshow das blabla (blabla je ako priklad) si to mozes pomenovat ako chces
_________
len pre zaujimavost nasiel som zoznam tychto ...boxov. je ich tam skoro 20 takze vyberat sa da