Problem s RBR-cely v rustine
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem s RBR-cely v rustine
Ahojte,obraciam sa za vami s prosbou o pomoc.Mam hru RBR(richard burns rally)a problem je,ze celu hru mam v rustine,alebo podobnom jazyku.Da sa stiahnut nejaky language pack,alebo nieco podobne napr v ceskom jazyku.Aj som pozeral taky zaklad ako cestiny,abcgames a pod,ale nikde nebola k stiahnutiu.neviete kde by som mal hladat?:) dakujem ked nieco najdete,mozte aj pm.Dakujem
Re: Problem s RBR-cely v rustine
pokial dobre viem,do tejto hry cestina nevysla,hra vysla len ako s CZ dabingom,ale o oficialnej cestine neviemrixo napísal:Ahojte,obraciam sa za vami s prosbou o pomoc.Mam hru RBR(richard burns rally)a problem je,ze celu hru mam v rustine,alebo podobnom jazyku.Da sa stiahnut nejaky language pack,alebo nieco podobne napr v ceskom jazyku.Aj som pozeral taky zaklad ako cestiny,abcgames a pod,ale nikde nebola k stiahnutiu.neviete kde by som mal hladat?:) dakujem ked nieco najdete,mozte aj pm.Dakujem
Re: Problem s RBR-cely v rustine
Ja som takto stiahol tocu3, cela v rustine este aj dabing, tak som si nasiel neikeho s tocou, konkretne diki Sudovi, a mi poslal subory, ktore vyzerali ako jazykove, zvycajne oznacene ako lang, alebo tak nejak a funguje to v pohode po anglicky.rixo napísal:Ahojte,obraciam sa za vami s prosbou o pomoc.Mam hru RBR(richard burns rally)a problem je,ze celu hru mam v rustine,alebo podobnom jazyku.Da sa stiahnut nejaky language pack,alebo nieco podobne napr v ceskom jazyku.Aj som pozeral taky zaklad ako cestiny,abcgames a pod,ale nikde nebola k stiahnutiu.neviete kde by som mal hladat?:) dakujem ked nieco najdete,mozte aj pm.Dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
pozri kamo... ako nahodit cestinu..
je treba zajst do registrov... to snad vies...
a tam
si najdes
SCI GAMES
a tam pokial mas russian (asi) tak proste napises velkym namiesto toho jazyka CZECH
BTW instalacku a instalaciu mas tiez v rustine ? alebo len dabing ? alebo len pismo alebo obe su v rustine ?? pretoze ta CZ ti pomoze len v tom ze budes mat pisane po CZ... jazyk bude taky ako mas teraz
hra by mala byt Multilanguage.. instalacka by mala mat 1.37GB
je treba zajst do registrov... to snad vies...
a tam
si najdes
SCI GAMES
a tam pokial mas russian (asi) tak proste napises velkym namiesto toho jazyka CZECH
BTW instalacku a instalaciu mas tiez v rustine ? alebo len dabing ? alebo len pismo alebo obe su v rustine ?? pretoze ta CZ ti pomoze len v tom ze budes mat pisane po CZ... jazyk bude taky ako mas teraz
hra by mala byt Multilanguage.. instalacka by mala mat 1.37GB
-
Šu-Do
Redeemer
ono to neprepisujes v hre.. ale v registroch windowsu.. daj si v registroch hento vyhladat.. a language kde budes mat zrejme tu rustinu prepis na CZECH...rixo napísal:jaj no nevadi ak bude cestina anglictina moze byt,hlavne aby som tomu rozumel,ved hento je premna francuzka dedina ta azbuka,anglictinu viem,len sa mi zase nechce tahat odznova cele rbr dokelu
edit skusim este kuknut,ci sa da hento perpisat z rusia na czech
ak mas v instalacke aj CZ tak by to malo ist...vsetky texty potom budu v hre po CZ
-
Šu-Do
Redeemer
ten niekto je pato83...rixo napísal:nemam instalacku mam iba rusku,nemas ty tu anglicku install alebo nejake subory co co to tu niekdo vravel?
pockaj kuknem
hmm.. instalacia je v CAB suboroch.. a pochybujem ze by som tam nasiel tie CZ subory.. a hru nainstalovanu nemam.. a hra zas nema az tak vela MB.. dve CD... akurat najst ju bude tazsie.. ale v obchodoch ju kupis aj za 299sk
-
Šu-Do
Redeemer
jj to znamena ze nemas to multilanguage... cize mozes este skusit tam dat aj ENGLISH... malo by to potom byt aspon po anglicky, a ak nepojde tak si v kelirixo napísal:prepac pato,nechcelo sa mi kukat sa hore tak som napisal niekto,ale k teme.nema vela ,ale mam obmedzeny internet.cize tak v skratke-ked nepojde prepisat hento russ. na czech tak mi ostava len kupit,alebo sosnut co?
-
Šu-Do
Redeemer
podla mna mas nejaky cisto rusky rls...rixo napísal:Dneska som to pozeral a nenasiel som tam ziadnu zlozku,co by mala aspon nieco spolocne s lenguidžmi.su-do,neies ako sa vola ta zlozka kde je ten subor s tym jaykom?okrem toho som sa deozvedel ze po naisntalovani hry mi to pridalo aj pekny,strucny manual .pdf v rustine:) ake sentimentalne:D