Naco je pasta na procesore ????
Naco je pasta na procesore ????
viete niekto ?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na zaplnenie mikroskopickych nerovnosti medzi heatspredrom prip. priamo jadrom procesoru a chladicom, kedze ma vyssiu tepelnu vodivost ako vzduch, ktory by ich vyplnatl ak by tam nebola. Dosledkom tohto je lepsi tepelny prenos medzi procesorom a chladicom a tym vyssia ucinnost chladicu a nizsie teploty procesoru.
-
uelektronik
Star
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som jej tam mal tolko ze ked som daval prec chladic tak som ho vytiahol aj s procakom 
//a este bacha aby si nespravil chybu, mne sa stalo v Sharku jedna prihoda, prisiel tam jeden nie moc nateseny zakaznik ze chce reklamovat procak a maticnu lenze ked sa nato predajca pozrel tak sa nezdrzal smiechu a povedal mu ze sa to nenatiez okolo pocaku na maticnu ale medzi chladic a procak a preto mu to aj zhorelo lebo to natrel vedla procaku a na maticnu
len rada do zivota
//a este bacha aby si nespravil chybu, mne sa stalo v Sharku jedna prihoda, prisiel tam jeden nie moc nateseny zakaznik ze chce reklamovat procak a maticnu lenze ked sa nato predajca pozrel tak sa nezdrzal smiechu a povedal mu ze sa to nenatiez okolo pocaku na maticnu ale medzi chladic a procak a preto mu to aj zhorelo lebo to natrel vedla procaku a na maticnu