Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Kedze je tu vela tem , v ktorych sa radi kazdemu osobne . Tak ma napadlo zalozit jednu vseobecnu, ktora by mohla pomoct amaterom ako som ja , ako prekvapit a potesit svoje dievca (chlapca)! Davajte sem svoje navrhy.

A aby sa nepovedalo , tak ja sa vas chcem spytat. Som s dievcatom (ty ktory citali moju temu vedia o com je rec :lol:) uz skoro 4 mesiace . Ja milujem ju ona mna. Ale viete stale je to o tom istom chodime von ......; akoze nie zeby nam bolo zle;napriklad dneska nam bolo uplne fantasticky a to sme vecer sedeli len na takom moste bozkvali sme sa :oops: , kazdy den snou je super. Len ja by som ju chcel nejak potesit , dojak , prekvapit a neviem ako nato. Pretoze klasikce pozvanie na pizzu alebo veceru odmieta ( lebo ze ona strasne malo je) do kina moc nechodi , kvety rada nema. Proste ked sa jej nieco konkretne spytam tak povie ze nech si nerobim starosti. Dost blba situacia ze ? :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak sa jej potom nepýtaj, keď ti na všetko povie nie je. Možno len vážne nechce , aby si si robil starosti, ale určite sa poteší. Mňa môj dostal napr. tým, že sme sa po týždni videla a on sa krásne na mňa usmial a priniesol mi ružičku. Kvety má určite rada, aj keď tvrdí, že nie. Ďalej sú to také maličkosti, skoro každý večer mi zavolá alebo si len tak nájdem od neho správu alebo ma ide odprevadiť domov...Proste ja tiež milujem tieto drobnosti. :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ: Jeeej čau! 8)

No to je v podstate jedno. Ako napísalA bolek, stačí hocijaká maličkosť, niečo čo jej dokáže, že si na ňu myslel, etc. Niekedy stačí aj sms, keď sa dlhší čas nevidíte :) Nechci jej stále dávať nejaké dôkazy lásky, darčeky jej stále nemusíš nosiť. Občas jej niečo dones, nemusí to byť nič veľké, stačí niečo čo jej nakreslíš (ak vieš kresliť), alebo niečo malé. :wink:

//skaner: Jo, zle som sa vyjadril :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

dá sa povedať že ja mám asi ten istý problém..mám svoju polovičku.stále chodíme von.nieže by som sa nudil,ale je to také stereotypné...chodíme do kina ale toto mesto je také malé :?
..rád by som jej urobil radosť..asi jej kúpim niečo čo má rada.trebárs cukríky,čokoládu alebo tak...
babyshaq:určite aj tvoja má niečo rada :wink:
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

jin napísal:Nechci jej stále dávať nejaké dôkazy lásky
práveže skôr by som povedal že dievča potrebuje aby jej bola láska dokazovaná stále, vždy ked sa vyskytne šanca, ale samozrejme (a ako hovoríš) nie stále darčekmi
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

skaner napísal:práveže skôr by som povedal že dievča potrebuje aby jej bola láska dokazovaná stále, vždy ked sa vyskytne šanca, ale samozrejme (a ako hovoríš) nie stále darčekmi
Toto si dobre vystihol. Chceme vedieť, že nás ľúbite a dokazovať to skutkami a činmi a nielen darčekmi :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No vsak napis nejky skutok,alebo cin-ak vynechame spominane darceky..

Rovno ich napis viac,aby bolo z coho vyberat :wink:
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

hm jasné každá maličkosť poteší... Sladkosť, malilinká hračka. Hocičo, čo bude mať od Teba...
Hm a keďže je to také o tom istom, neviem koľko máš rokov a tak, ale skús si tak trošku občas šetriť a zober ju napr. na kávu do susedného mesta, poprechádzajte sa tam, alebo aj do ďalšieho mesta a tak... Aj keď teraz síce ide zima, ale... Mne sa to takto vždy páčilo, kdesi inam vypadnúť.. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:No vsak napis nejky skutok,alebo cin-ak vynechame spominane darceky..

Rovno ich napis viac,aby bolo z coho vyberat :wink:
Skús pozrieť môj prvý príspevok :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

a hlavne to neprehanaj..lebo od zeny nidky nevies co mozes cakat---niekedy je menej viac ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

bolek napísal:Skús pozrieť môj prvý príspevok :wink:
OK ja som ho cital..To co si pisala je bezna vec..A zeny dokaze rychlo nieco omrziet...

Moj nazor-zeny najviac potesi darcek-a to prekrasny a dobre drahy :twisted: .Vtedy su ako med :wink:
Opak
Addict
Addict

dudo02 napísal: dobre drahy
tak hlavne toto
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

s tych poslednych prispevkov vyplyva :D .. ze zeny idu po peniazoch - cize nic nove :)) ..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

sak ju vystiskaj od radosti az popuka :)
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

niekedy naozaj stacia len malickosti... sku porozmyslat zober ju niekam hore na kopec odkial je vidiet krasne zapad slnka ... len tam snou sed, na nic nemysli ... a dokaz jej ako ju luuubis.... :P
Opak
Addict
Addict

pozeras vela serialov.. :) kam by som svoju tunak zobral..hore na činžák? :lol:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého

Príspevok od používateľa Te-wei »

BabySHAQ napísal:Kedze je tu vela tem , v ktorych sa radi kazdemu osobne . Tak ma napadlo zalozit jednu vseobecnu, ktora by mohla pomoct amaterom ako som ja , ako prekvapit a potesit svoje dievca (chlapca)! Davajte sem svoje navrhy.

A aby sa nepovedalo , tak ja sa vas chcem spytat. Som s dievcatom (ty ktory citali moju temu vedia o com je rec :lol:) uz skoro 4 mesiace . Ja milujem ju ona mna. Ale viete stale je to o tom istom chodime von ......; akoze nie zeby nam bolo zle;napriklad dneska nam bolo uplne fantasticky a to sme vecer sedeli len na takom moste bozkvali sme sa :oops: , kazdy den snou je super. Len ja by som ju chcel nejak potesit , dojak , prekvapit a neviem ako nato. Pretoze klasikce pozvanie na pizzu alebo veceru odmieta ( lebo ze ona strasne malo je) do kina moc nechodi , kvety rada nema. Proste ked sa jej nieco konkretne spytam tak povie ze nech si nerobim starosti. Dost blba situacia ze ? :?
Skús používať hlavu a zapoj fantáziu. To vážne si chceš pýtať na každú blbosť rady? Šak chodíme s ňou mi alebo ty?!
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Te-wei napísal:Skús používať hlavu a zapoj fantáziu. To vážne si chceš pýtať na každú blbosť rady? Šak chodíme s ňou mi alebo ty?!
TO iste mu vravim furt na icq ale akoby nepočuval ....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ved tak aj potom dopadne....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Dosť záleží od situácie a osobnosti človeka...mna dokáže potešiť hocičo .. dokonca hoci mi len ak príde mail.smka, telefonát že čav proste hočo úplne
Napísať odpoveď