bar či pc shop
bar či pc shop
včom by ste podnikali keby mate rozbehnut firmu ? nejaky bar ??? alebo pc shop .............................nejde oto že kolko treba do toho vražat atd ze to neni take lahke ja kcem len vedet že od čoho by ste šli a prečo
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
bar je velmi velke riziko a potrebujes zo zakona na to vzdelanie (hotelovu akademiu alebo ucnovku myslim)
a pc shop? mensie riziko, ale aj tam musis mat dobru reklamu,...
to co si sem hodil bar a pc shop su dve uplne ine veci....
mishenko: to vypalnictvo, dobry postreh, ale nebudeme sa radsej o tom bavit
a pivko? vies co je s tym roboty? kazdy den cistit trubky, potrebujes plyn na vycap, musis mat chladenu, vetranu pivnicu so zabezpecenym vychodom a take "kraviny"
a pc shop? mensie riziko, ale aj tam musis mat dobru reklamu,...
to co si sem hodil bar a pc shop su dve uplne ine veci....
mishenko: to vypalnictvo, dobry postreh, ale nebudeme sa radsej o tom bavit
a pivko? vies co je s tym roboty? kazdy den cistit trubky, potrebujes plyn na vycap, musis mat chladenu, vetranu pivnicu so zabezpecenym vychodom a take "kraviny"
-
den333
Professional
skus si tiez pozriet aku mas konkurenciu vo svojom meste mozno tam mate malo PC shopov alebo malo barov ale aj z jedneho aj z druheho je v kazdom mesti plno....neviem s cim mas vacsie skusenosti pretoze taky bar to chce odvahu a ako uz pisali hore aj penazi predsa pri PC shope niesu take pociatocne naklady...moj bratranec nedavno rozbiehal pc shop a ide mu to celkom dobre lenze to ma skoro na hlavnej tu v kosiciach cize to je vleka vyhoda pri zacati podnikania 
a castokrat je krcma aj kulturnym domom a aj v kostole sa predsa pijebolek napísal:Bar. V kždej dediny boli základom tri veci: krčma, kostol a kultúrny dom. Aj keby ľudia mali hladovať, na pol deci si vždy nájdu
k teme:myslim ze kto chce bar a zacne sa mu darit, ma na krku vypalnikov a podobne zivly. ked uz nieco taketo, tak by som spravil restauraciu/bar v style napriklad 20-30 rokov, stylove vybavenie, super muzicka, proste pohodicka, ziadne ozieracky a podobne. zaviedol by som pravidla ako napriklad az od 18 rokov, aj ked budu pit iba nealko, nechcem tam mat zasranov kazdy piatok. myslim ze by to aj celkom profitovalo, lebo by tam chodili normalni ludia, pokecat, najest sa ktorych nebude otravovat banda pipiek a typkov (rozumej 14 a menej). take kulturne prijemne prostredie
no reštavraciu by som nekcel ..............................
pod slovom bar myslim niečo medzi krčmou a kaviarnou teda proste niečo na americky sposob proste krčma kde sa pridu ludia zabavit .................ožnov by som vyhnal .........prinajhoršie ak by sa darilo tak by sa mohol dat aj nejaky vyhadzovač.................
a dosŤ sa mi pači proste unas to nieje unas je alkohol pivo vodka rum borovička atd klasika ................ale nikde niesu zmiešane napoje proste všelijake kombinacie kokteili atd teda unas v meste som to videl iba v 2 takych kluknych krčamch a tiež ich bolo iba par tak myslim ze by sa to mohlo ujat
a ešte ktomu pc shopu zas ono menej zarobiš ale nepotrebuješ tolko zamestnancov a nemaš tolko starosti pretože ked mas shop s pc možeš si vnom robiť aj sam s nejakym kamošom teda 2 ale ked maš bar je toho omnoho viac aj vetšie vidavky takže sice zarobiš menej ale zas nemaš tolko starosti
pod slovom bar myslim niečo medzi krčmou a kaviarnou teda proste niečo na americky sposob proste krčma kde sa pridu ludia zabavit .................ožnov by som vyhnal .........prinajhoršie ak by sa darilo tak by sa mohol dat aj nejaky vyhadzovač.................
a dosŤ sa mi pači proste unas to nieje unas je alkohol pivo vodka rum borovička atd klasika ................ale nikde niesu zmiešane napoje proste všelijake kombinacie kokteili atd teda unas v meste som to videl iba v 2 takych kluknych krčamch a tiež ich bolo iba par tak myslim ze by sa to mohlo ujat
a ešte ktomu pc shopu zas ono menej zarobiš ale nepotrebuješ tolko zamestnancov a nemaš tolko starosti pretože ked mas shop s pc možeš si vnom robiť aj sam s nejakym kamošom teda 2 ale ked maš bar je toho omnoho viac aj vetšie vidavky takže sice zarobiš menej ale zas nemaš tolko starosti
myslim ze keby puštaš do toho klubu nad 18 tak by tam musela byť minimalne obsluha hore bez pretože polovicu zarobku mas s mladych pretože napr unas meštania velky rappery vkuse musia byť opity atd aby boli husty buchači narozdiel od staršich čo zbehnut na pivko dve a jedneho panaka a odidu samozrejme včetne vnimkamades napísal:a castokrat je krcma aj kulturnym domom a aj v kostole sa predsa pije![]()
k teme:myslim ze kto chce bar a zacne sa mu darit, ma na krku vypalnikov a podobne zivly. ked uz nieco taketo, tak by som spravil restauraciu/bar v style napriklad 20-30 rokov, stylove vybavenie, super muzicka, proste pohodicka, ziadne ozieracky a podobne. zaviedol by som pravidla ako napriklad az od 18 rokov, aj ked budu pit iba nealko, nechcem tam mat zasranov kazdy piatok. myslim ze by to aj celkom profitovalo, lebo by tam chodili normalni ludia, pokecat, najest sa ktorych nebude otravovat banda pipiek a typkov (rozumej 14 a menej). take kulturne prijemne prostredieco vy na to?
-
Tomasko
Guru wannabe
dam ti jednu myslienku, co ma hned k tomuto napadla: Billard Klub?Zaxman napísal:no reštavraciu by som nekcel ..............................