Majskému hrozí 11 a pol roka väzenia

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

enter00 napísal:.... a bude oslobodeny, jeho patron meciar sa o to postara...
Ty si Nostradamus?

Odovodnenie Ustavneho sudu som necital, preto k dovodom sa vyjadrit neviem, asvak... vazba ma svoje obmedzenia, najma s ohladom na dlzku trvania. Predlzena moze byt len vo vynimocnych pipadoch, pricom Majskemu uz bola predlzovana. Vazba teda nemoze byt predlzovana donekonecna a nahradzat vykon trestu odnatia slobody. Dokazovanie v tomto pripade uz skoncilo, je tu platny, no vzhladom k odvolaniu este nie pravoplatny rozsudok Specialneho sudu... Ako uz bolo spomenute, zatial teda islo len o rozhodnutie o prepusteni z vazby a dolezite bude, aky definitivny ortiel vynesie sud v samotnej kauze.

BTW. neodpovedal si mi na otazku...
Tomasito napísal:od Fica sme zrazu pri ministrovi spravodlivosti. OK, aky dosah ma minister spravodlivosti na rozhodnutia Ustavneho sudu?
PS: Odporucam znova si precitat tuto temu, kedze Majskeho prekvapivo spajas len s jednou castou politickeho spektra...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hehe. Tento clovek je proste genius. Prisiel na to, ako odrbat ludi. To sa mu podarilo. Potom si nejaky cas odsedel. Teraz je vonku a uziva si. A osobne si myslim, ze sa tam ani nevrati. Pan Meciar sa o to postara, ako bolo napisane vyssie. Dalsi z vysmechov slovenskeho sudnictva.

Ma pobavilo predvcerom, ci kedy to bolo v TV. Ze chlapici uniesli niekoho, kvoli peniazom. Ani sa ho nedotkli, neublizili, ani nezabili, ale maju dostat 12 rokov. No, ked niekoho zabijes, tak dostanes 8-10 rokov. Vtip roka cele slovenske sudnictvo, na cele s prepustenym Majskym.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:..
preco? pre toto
http://www.sme.sk/c/3555475/Majsky-sa-m ... obody.html
pozri si fotku "znamosti" a obrazok z rozhodnutia ustavneho sudu:
milan lalik - harabinov poskok
brnak - hzds, v 1995 si sa zucastnil "privatizacie" spolu s meciarom

toto ma spolocne harabin s ustavnym sudom.

uz len ten dovod, preco ho pustili... no rozum sa zastavi.

tomasito, poznas vyrok?
"dobry advokat pozna zakony. ten najlepsi pozna sudcu"
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

http://www.sme.sk/c/3554950/shooty.html
čo viac to moze vystihovat .....
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

p4ra napísal:Hehe. Tento clovek je proste genius. Prisiel na to, ako odrbat ludi. To sa mu podarilo. Potom si nejaky cas odsedel. Teraz je vonku a uziva si. A osobne si myslim, ze sa tam ani nevrati. Pan Meciar sa o to postara, ako bolo napisane vyssie. Dalsi z vysmechov slovenskeho sudnictva.

Ma pobavilo predvcerom, ci kedy to bolo v TV. Ze chlapici uniesli niekoho, kvoli peniazom. Ani sa ho nedotkli, neublizili, ani nezabili, ale maju dostat 12 rokov. No, ked niekoho zabijes, tak dostanes 8-10 rokov. Vtip roka cele slovenske sudnictvo, na cele s prepustenym Majskym.
a tie trestne sadzby chce Harabín ešte znižovať :D to je ďalší vtip v našom súdnictve a na také zákony v tejto republike doplatia iba obyčajní ľudia, a tí bohati a najväčší grázli si odsedia par mesiacov a idú domov, vid kauza Majský - ja si myslím, že aj tak o dva tri mesiace utečie za hranice ale teraz ho už nedostanú a bude si užívať peniaze a smiať sa do xichtu ľudom, ktorých okradol :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

enter00 napísal:preco? pre toto
http://www.sme.sk/c/3555475/Majsky-sa-m ... obody.html
pozri si fotku "znamosti" a obrazok z rozhodnutia ustavneho sudu:
milan lalik - harabinov poskok
brnak - hzds, v 1995 si sa zucastnil "privatizacie" spolu s meciarom

toto ma spolocne harabin s ustavnym sudom.

uz len ten dovod, preco ho pustili... no rozum sa zastavi.

tomasito, poznas vyrok?
"dobry advokat pozna zakony. ten najlepsi pozna sudcu"
Urcite si cital verdikt Ustavneho sudu a urcite v nom nasiel spojenie:
...
Ja, zastupca HZDS, ktory som predsedom Ustavneho sudu SR vyslovujem nasledovny verdikt o Marhulovi: Ihned ho prepustite!
...
Odovodnenie: V HZDS maju radi marhule.

Vidiet, ze ohladom trojdelenia statnej moci a institutu vazby nemas ani ponatia, nehovoriac o tom, ze sa slepo snazis Majskeho spajat s Meciarom & Co., ako keby s Dzurindom & Co. nemal nic spolocne. Opakujem, este raz sa vrat na zaciatok diskusie... Meciar stal pri zrode Majskeho, no v case nebankoviek Marhula uz davo palil s Dzurinda & Co., ktori ho napokon aj "pochovali". Alebo si uz zabudol, ako pred volbami 98 Majsky Meciara odrbal a "prebehol" na druhu stranu? Trocha nadhladu ti neuskodi...

PS: Neobhajujem Marhulu, sam by som ho rad videl v base trebars az na dozivotie, no co tu ty a tebe podobni predvadzate je v suvislosti s vecnou strankou pripadu totalne zufalstvo (povodom ktoreho je samozrejme nenavist voci konkretnym politikom).
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

prave meciarovi a spol teraz mozes dakovat za vyplaty 300-400 euro a otrasny stav spolocnosti.
mam uplne v pecku nejake poucky o troch deleniach moci a spol, ked vsetko stoji na tom, ze jeden ludsky zmrd harabin, dalsi meciar a treti primitivny cigan marhula si robia zo statu divadlo, nehladiac na vraha lexu, meciara, rozkradnute stovky miliard korun atd.
toto je len spicka ladovca, a ako vidis, aj na tej poctivy clovek prehrava.

vecna stranka veci? smutne je to, ze sa skryvas za paragrafy a pod, ked ti uteka podstata - usvedceny zlodej je na slobode.

cele pravo sa vyvinulo tak, do bastarda, ze tresta len tych, co sa nechaju, to je na tom smutne. kde sa podela spravodlivost typu - ukradnem, odsudia ma, zoberu mi ukradnute a pojdem sediet?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

enter00, este keby si tak vedel, za co majsky sedel :wink: .
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

krija napísal:enter00, este keby si tak vedel, za co majsky sedel :wink: .
neboj, viem, toto ho sudili za odrobinku, tusim 800 milionov co ukradol od dalsieho hajzla. :wink:
tie velke veci ako rozkradacky za meciara sa v nasej bananovej pseudorepublike na sud nikdy nedostanu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

enter00: Nikto ti nebrani sadnut do auta, ist na policiu a podat trestne oznamenie ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

hojko - ano, myslis, ze by malo dlhsie trvanie ako tie na fica, co nedavno zmietli zo stola?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak sa nemylim, tak tie za Fica boli ohladom vyrokov, tusim slo o DSS alebo poistovne. Nakradnut 800 milionov je rozdiel, ak mas dokazy a citis sa na to, tak podaj to trestne oznamenie, napokoj je to tvoja povinnost.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

enter: teraz si uplne mimo. nech je tento zly sen menom fico, akykolvek neprijatelny, s tymto nema nic.
ano suhlasim ze fico je turbokkt, ale tak zase vycitajme mu len to v com ma prsty. nemoze ani za toto, ani za zle pocasie, ani za povodne ktore budu na vychodnom slovensku na jar.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

opakujem. koho si vybral Fico do vladnej koalicie?
opakujem, bol by harabin minister spravodlivosti, aby by fico nebol s hzds vo vlade?
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Grázeľ.

Príspevok od používateľa nadl »

enter00 napísal:vyborna otazka. Meciar sa smeje z puebla.

//1500. prispevok:)
Vieš objektívnosť ni je tvojov silnov strákou. Jano Marhula sa škerí doma veď je nikoľko týžnov prepustený z väzby. Vieš Mečiar mal prsty v inývh prípadoch napr: Bývale ZDA Partizánske kde dal zo štátneho rozpočtu vyše pol miliardy no a slávný managment si pokúpili mercedesi a ostatné peniaze na podporu ZDA sa vyparili. :D Keď že si taký vynikajúci expert tak by si mi mohol povedať na ktorých kontach sú?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Grázeľ.

nadl napísal:...
o co ti ide? za meciara sa rozkradol majetok v radoch tisic miliard sk. presne to, co teraz chyba narodnemu hospodarstvu.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

enter00 napísal:staci sa pozriet, kto - aka ludska spina je minister spravodlivosti a za koho kope, a je to jasne. preto FICOland.
Objektívnosť u teba je nulová, vytrhávaš osoby a veci z kontextu, že by to bol rálný pohľad to sa nedá povedať. :?:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

nadl napísal:Objektívnosť u teba je nulová, vytrhávaš osoby a veci z kontextu, že by to bol rálný pohľad to sa nedá povedať. :?:
nehram sa na objektivitu. spina je spinou bez kontextu aj s kontextom.
Napísať odpoveď