bar či pc shop

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa "J" »

o capovane je najvacsi zaujem, takze je blbost len flaskove.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

[quote=""J""]o capovane je najvacsi zaujem, takze je blbost len flaskove.[/quote]jj,

ale ked sa moc nevyznas, neviem...

treba si to dobre rozmysliet, lebo sa oj...es
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nejde oto či sa vyznam ale ako som pisal ja nekcem krčmu kde sa budu ožierať ale proste krčmu kde si pridu ludia posedieť a dať si nejaky kokteil
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, u nas v LM chyba disko bar. Je tu sice 1 ale tam je to od 14 do 18 takze NIC. S kamaratom sme rozmyslali, ze spravime nieco, podla nasho stylu, HOUSE, techno, proste club s clubovou muzickou...ALE : poprve : nieje miesto, s tym by nebol problem, po druhe : NIESU PRACHY, s tym by tiez nebol problem, ale po TRETIE : Neviem, ci by sa to ujalo, lebo v LM ..to je sami HIP HOP, a to ja nemienim mat vo svojom techno clube :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

No ja by som bral urcite ten bar, ale treba si uvedomit par veci:

- treba oslovit nejaku skupinu ludi, teda z toho ze sem tam niekto zajde na piwko to ti vela nevynesie
- predpoklad ze ho chces zalozit v svojom meste, tak si premysli, kolko barov tam mate, akeho zamerania, kolko ludi je meste, ci mentalita mesta je taka ze ked vznikne novy bar vsetci chodia tam (ale moze sa stat ze pridu na to o com je a zas bude vsetko po starom)
- je dobre zvolit prostredie, prip zanrove zariadenie baru
- a v dnesnej dobe ruluje bar ktory ma koncerty a ma ich vela, takze ty vies ako sa vies pohybovat v tomto smere

tot moje napady, nie je nutne splnit vsetky ale nejak to prekombinovat a trochu odhodlania a dobre spravis s barom.

PC shop by som nebral kvoli 2 veciam: reklamacie a musis stale vediet co sa deje nove v IT svete
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako niekto pisal, ze na bar treba mat hotelovu akademiu ci co, tak je to hlupost prveho stupna, never tomu. Ak chces ist do baru, tak si najskor zisti co to obnasa, pretoze potrebujes k tomu vypis z registra trestov, tento vypis neprekladas len na zivnostenskom, ale aj na colnici, ktora ti musi vydat pravo na dovod a predaj alkoholu a tabaku. Dalsie povolenie ta caka od mestskeho uradu, potrebujes potvrdenia z hygieny, musis splnat prisne standardy co sa tyka niektorych veci. Su to tyzdne vybavovaciek, takze si tento krok radsej poriadne premysli a pozistuj si presnejsie co vsetko je potrebne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja by som nepodnikal s barom, a PC shop by som bral aj s odbornym servisom, pretoze vacsina firiem co kompy predava nema ani sajnu o opravach... :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

koncerty ? no ale ja nerobim disco klub na koncerty treba riadnu halu riadne velke priestory teda ak si myslel pod slovom koncert ako koncert alebo nejakych ludi čo maju par pesničiek a za 1000sk ti tam budu do večera hrať
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja by som najradsej zacal s nejakym nocnym klubom..diskoteka apod
//edit: ale hral by sa tam hlavne schranzzzzz :twisted: :twisted:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Zaxman napísal:myslim ze keby puštaš do toho klubu nad 18 tak by tam musela byť minimalne obsluha hore bez pretože polovicu zarobku mas s mladych pretože napr unas meštania velky rappery vkuse musia byť opity atd aby boli husty buchači narozdiel od staršich čo zbehnut na pivko dve a jedneho panaka a odidu samozrejme včetne vnimkam
myslim ze si ma nepochopil celkom presne :) ide prave o to, aby si "starsi" mali kam sadnut, nie ako ked teraz chces niekam zajst a musis pritom trpiet opite deti. nad 18 by to bolo prave z tohto dovodu. a potom by aj zarobky boli vacsie, pretoze ti, co doteraz sedeli doma by uz mali moznost niekam ist do prijemnej atmosfery, bez zafajceneho vzduchu a ozratych robotnikov (tych by som vyhadzoval tiez, ked chce pit a jest, tak normalne obleceny a nie mi tam maltu na topankach nosit). je jasne, ze takyto vyssi standard by sa odzrkadloval v cenach, nie nieco extra, ale kedze deti su zavisle od svojich rodicov a najlepsia je pre nich hruska zo shellky za 100, tak nepridu ku mne :) ale normalni pridu, lebo vedia, ze aj za cenu vyssich sum idu do slusneho a pekneho
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nvm ale disco klub by sa asi moc neujal unas je všade iba hip hop a keby aj hej podla mna by to bolo mesiac a po mesiaci koniec už by nikto nechodil
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

nooo ide o to...ci sa len chces hrat na podnikatela...alebo byt podnikatelom...teda mozes si spravit aj nieco v style korcma u vasila (svidnican vie), co je pajzel vekove kategorie 40+ a robi tam vasil - vecne spity, co uz asi rok chodi v tom istom tricku...tak by nejak mohol vyzerat aj tvoj malicky utulna bar 20 rokoch...alebo sa do toho riadne opries, trochu sa namakas (teda riadne), ale buducnost bude ina...ale ked chces nieco len tak v malom, potom si daj ten PC shop.

ved konieckoncov daj sa na nieco co ta bude bavit..ved nemusis to robit len pre peniaze...ale povedzme si na rovinu, ze ani na tie kompy nechces ponukat odborny servis len tak z dobreho srdca....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no popravde by som radšej niečo menšieho sčim je menej starosti ale zas ten bar nvm no to si musim riadne premisliet

nieco take kde si sediš v obchode ty a predavašš nejake veci a to sa mi celkom zda ten pc shop nevravim doslovne ze v pc shope iba sediš a predavaš ale určite je stym menej starosti ako s barom
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Zaxman napísal:koncerty ? no ale ja nerobim disco klub na koncerty treba riadnu halu riadne velke priestory teda ak si myslel pod slovom koncert ako koncert alebo nejakych ludi čo maju par pesničiek a za 1000sk ti tam budu do večera hrať
nie vzdy koncert=velka hala.moze to byt aj komornejsia atmosfera pre 100-200 ludi a na to netreba velke priestory.. taky Randal v BA napr..
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

energy00 napísal:No, u nas v LM chyba disko bar. Je tu sice 1 ale tam je to od 14 do 18 takze NIC. S kamaratom sme rozmyslali, ze spravime nieco, podla nasho stylu, HOUSE, techno, proste club s clubovou muzickou...ALE : poprve : nieje miesto, s tym by nebol problem, po druhe : NIESU PRACHY, s tym by tiez nebol problem, ale po TRETIE : Neviem, ci by sa to ujalo, lebo v LM ..to je sami HIP HOP, a to ja nemienim mat vo svojom techno clube :D
V LM nic neries , to uz sa pokusame my :) a ked zacnes prides na to ze v LM nema nic vyznam rozbiehat a upustis od toho ako my.

ale tak k veci , PC obchod- to je fakt brutalna konkurencia nema to vyznam a ani s reklamou sa neda uspiet pretoze vacsina ludi ma uz svoj shopik kde si klientov len tak lachko nedaju .

ale zase taky barik najlepsie vo velkomeste , stylovo zariadeny, a skryty, nikomu na ociach s tichou reklamou - tvrde zaciatky ale je to magnet na smotanku
Napísať odpoveď