psp vs mobil
psp vs mobil
nvm si vybrat čo si mam kupiť psp alebo nejaky mobil nejake pda asi s gps proste do 15 000
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
porovnavat psp s mobilom? : ) psp je prenosna playstation II co do hardwaru a optimalizacie softwaru, najdi mi podobny mobil na nasom trhu...
z PSP nezavolas kamaratke, ani jej neposles smsku, zase pozerat film na mobile nie je najvacsia vyhra. Musis sa najskor dohodnut sam so sebou ci chces mobil, alebo handheld : )
, alebo staroba?
z PSP nezavolas kamaratke, ani jej neposles smsku, zase pozerat film na mobile nie je najvacsia vyhra. Musis sa najskor dohodnut sam so sebou ci chces mobil, alebo handheld : )
excelentne riesenie, len on chcel asi all in one a mozno nie : ) pri tej cenovej relacii ma to ani nenapadlo ; ) neskorsia nocna hodinaJoxxo napísal:kup si psp za cca 6 tis. neviem kolko stoja teraz a este za 9 tis.mobil
ako ste vraveli v mobile film neuvidim a s psp nezavolam a to nejde že čo kcem ja či sa hrať alebo volať keby to viem tak tu nepišem ale kcem vedeŤ čo je podla vas lepšie lebo ono niekto povie kup si mobil psp ta po chvilke omrzi a ostane na nom iba prach ale mobil nosiš stale ale zas je tu opačna situacia načo mobil za 15 000 ked všetky jeho funkcie ma tiež omrzia a ostanem iba pri volani a sms ktore som mohol teda možem robit aj na hocijakom telefone za 50sk
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
PSP + 4GB karta - 7690SK
http://www.progamingshop.sk/sony-psp-sl ... 25012.html
- myslim ale, ze tento link si si urcite nasiel aj sam
http://www.progamingshop.sk/sony-psp-sl ... 25012.html
- myslim ale, ze tento link si si urcite nasiel aj sam
psp v programingshope - 5900 sk ci tak nejak, a mas este 9 tisic na mobil... nekupis lepsi??? nejaku n73 popr. k810i alebo take nieco...Zaxman napísal:ano našiel samozrejme ja už ma vybrate aj mobil aj psp ale oto nejde no ak si tym cel povedat ze psp stoji 8000 a ze za 7000si mam kupit mobil tak nvm no ja mam se k600i a za 7000 nekupim onič lepši mobil ako mam terza max o par funkcii takže sa mi to neoplati radšej si dokupim zato veci na psp
Ja si tiez zvazujem kupit PSP a mobil potrebujem tiez. najidealnejsie by bolo PSP + nejaky phone so symbosom S60, aspon 2MPX s autofocusom a QVGA displejom. Ale financie nepustia kedze k PSP si budem musiet dokupit nejake vecicky este. BTW k psp sa da dokupit aj GPS a na tom displeji je to o moc krajsie ako na mobile. Ak chces lepsi mobil doporucujem N95, KU990, alebo E65. Alebo potom ine, ktore sem nebudem davat lebo sa bud este nepredavaju alebo sa predavat v SR ani nebudu.
N95 nie je srot je to vsetko a nic poriadne v jednom, ale srot urcite nie. VGA??? OK ukaz mi dostupny telefon(telefon, nie PDA) na nasom trhu s VGA displejom. Alebo si zbehni do Azie....Zaxman napísal:nepozeral som te ostatne ale n95 je šrot podla mna a QVGA dis ? so lol ved to je otrasne ked už tak VGA
no tak n95 ako neni srot ale za tu cenu je to šrot a telefon s VGA nvm ale načo ho tam budu davaŤ ked normalne telefony si kupuju ludia na telefonovanie a deti na počuvanie hudby neoplati sa to narozdiel od PDA čo už vlastne ani telefon riadne neni no ale neodbačajme od temy podma mna je n95 šrot podla teba nie ma ju kamoš takže ak si ju nedržal v ruke tak to neposudzuj a ...................alebo nic