pozvanka na Lamky.net

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
patro16
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patro16 »

chrono napísal:Warez fórum bez "sťahovačov" je asi zbytočné.
jedna velka pravda :) a nie, ze poslem pozvanku ale musis uploadnut toto a toto alebo ako napisal kolega vyssie ze 10GB :!: sak to je chore :roll: to forum by bolo uplne ale uplne zbytocne keby tam nechodili ludia ktori to co niektori upnu aj stahuju a kazdy neni taky bohaty aby si platil este aj aby mal vyssiu rychlost uploadu. Ty co na to maju nech upuju a je po probleme a ked to upuju este aj na rapid(co väcssina) tak im idu pekne bodiky :idea: takze no problem
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

patro16 napísal:jedna velka pravda :) a nie, ze poslem pozvanku ale musis uploadnut toto a toto alebo ako napisal kolega vyssie ze 10GB :!: sak to je chore :roll: to forum by bolo uplne ale uplne zbytocne keby tam nechodili ludia ktori to co niektori upnu aj stahuju a kazdy neni taky bohaty aby si platil este aj aby mal vyssiu rychlost uploadu. Ty co na to maju nech upuju a je po probleme a ked to upuju este aj na rapid(co väcssina) tak im idu pekne bodiky :idea: takze no problem
stahovacov mane dost, netreba dalsich... 8)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Alecias , bobormako , môžem sa zo zaujímavosti opýtať koľko GB ste tam nauploadovali ? :wink:
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

schw33k napísal:Alecias , bobormako , môžem sa zo zaujímavosti opýtať koľko GB ste tam nauploadovali ? :wink:
mozes +- 40 GB za dobu co mam premium.

// niekto nedostane pozvanku a da - karmu :-D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Poviem rovno ze tato tema sa mi velmi nepaci a chcem kazdemu z vas pripomenut, ze za kazdeho usera ktoreho pozvete ste zodpovedni. Uz davno su prec casy kedy sme nevedeli kto, koho a kedy pozval, teraz mame o tychto veciach prehlad a budte si isti ze sa zohladnuju. Takze aby ste neboli prekvapeni ak dostanete ban kvoli tomu ze ste na forum pozyvali imbecilov.

K prispevkom o "stahovacoch" - je pravdaze ze warez forum bez nich je na nic, stahovaci su prirodzenou a vacsinou aj najvacsou castou komunity a v podstate su pre nu svojim sposobom aj doleziti. Nikomu nikdy nevadili a vadit nebudu, pozvankovy system je tu kvoli inej sorte uzivatelov s oznacenim "imbecili" ktori chodia na forum robit bordel a komunite neposluzia nicim nez nadavkami a spamom. Na tychto userov si davajte pozor, stahovacov si pozyvajte kolko chcete ak sa viete zarucit ze neprestupia k "imbecilom".

Pozvanky mozte ziskat po tom co sa stanete uploadermi ci report postermi, najpravdepodobnejsou a najlahsou cestou k pozvanke je vsak darcovstvo.

Pozvanky sa uz masovo rozdavat neplanuju, takze by som sa na to v ziadnom pripade nespoliehal.

Na zaver chcem dodat ze o pozvanku ma zaujem vela ludi, a vela ma o nich aj poprosilo, ci uz na icq, mailom alebo na inom fore. Samozrejme ked im napisem jednoduchu vetu "nevidim dovod preco by som ti mal posielat pozvanku" vacsina sa zhaci a odide, ale ludia ktori mi napriklad ukazu profil na inom fore (a tak mozem posudit ich doveryhodnost) alebo inak ukazu ze nemaju IQ imbecila, pozvanku dostali. A dostanu aj ti co mi napisu v buducnosti, nemame problem s novymi uzivatelmi ktori akokolvek pomozu komunite, niesme xonofobni diktatori a rozhodne nemame ziadny user limit.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

gangy: Mam na teba par otazok:
1. Snad nevadi ze som pozval na lamky len leechera.
2. Po kolko dnoch (resp. mesiacoch) sa mazu ucty ked uzivatel nema ani jeden prispevok. To je presne pripad toho co som pozval
Gangy
Darca
Darca

reno23 napísal:gangy: Mam na teba par otazok:
1. Snad nevadi ze som pozval na lamky len leechera.
2. Po kolko dnoch (resp. mesiacoch) sa mazu ucty ked uzivatel nema ani jeden prispevok. To je presne pripad toho co som pozval
1. jasnu odpoved najdes v mojom predchadzajucom prispevku
2. ucty sa automaticky po dobe neaktivnosti nemazu, robi sa to hromadne ked nas napadne to trochu precistit (co nas pomerne nedavno napadlo, cize v najblizsej dobe asi klesne pocet uzivatelov ;) )
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je obrovský záujem o pozvánky, keď maximálne raz do mesiaca sa tu niekto opýta, či by ho niekto nepozval.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sry za trochu OT ale naozaj len trochu. vy si uvedomujete vobec o com pisete? ze vraj aby na lamky nechodili imbecili hej? nechcem naozaj nikoho urazit ale ten kto prevadzkuje forum zalozene na okradani dusevneho vlastnictva niekoho ineho je imbecil...nevravim ze som svaty a v zivote som nic nestiahol ale zas rozsirovat to takto masovo to je ciste sialenstvo. takto sa prestanu hry robit a budete v pi*i. to je vseto co som chcel k tomuto
(este snad to ze tipujem ze mi pribudne dalsie cervene policko od warezakov)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Na tom fóre sú iba odkazy (nič tam nie je uložené).
Koľko ľudí by si tie hry/programy/hudbu kúpilo, keby sa to nedalo stiahnuť z internetu? Asi by ich veľa nebolo, navyše sú aj ľudia, čo si niečo stiahnu a až po vyskúšaní sa rozhodnú, či to stojí za tie peniaze (a ak áno, tak si to kúpia). Veľa skupín, čo dávajú na internet warez, upozorňuje na to, že ak sa to niekomu páči, mal by si to kúpiť (aby podporil autora).
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano ano to je ospravedlnenie ze tam su len linky....ale ved to forum to praveze sprostredkuva. a keby sa to nedalo stiahnut kupovalo by si to ovela viac ludi omg..a este som nevidel nikoho kto by si nieco kupil na zaklade toho ze sa mu to pacilo ked si to stiahol...to su kecy. realita je taka ze pc piratstvo prekvita (teda hlavne vo vychodnej europe, azii etc proste chudobnejsich statoch). nevrav ze si myslis ze tvorcovia si nezasluzia za svoju tazku pracu financnu odmenu...predstav si ze pecies chleby ale nepredas vsetky lebo niektore ti ukradnu... :evil:
chrono
VIP
VIP

[irónia]Všetci ľudia majú na programy peniaze, takže keby si ich nemohli ukradnúť, určite by si ich kúpili.[/irónia] :roll:
Mimochodom ani pekára by asi veľmi netrápilo, že mu 50% pečiva ukradnú, keby druhú polovicu predal za desaťnásobnú cenu ako doteraz.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:[irónia]Všetci ľudia majú na programy peniaze, takže keby si ich nemohli ukradnúť, určite by si ich kúpili.[/irónia] :roll:
Mimochodom ani pekára by asi veľmi netrápilo, že mu 50% pečiva ukradnú, keby druhú polovicu predal za desaťnásobnú cenu ako doteraz.
s tym pekarom to bolo prirovnanie. no ano nemohol by si si stahovat jazdy den 10 hier co...nenazranost je velmi zla vlastnost
//edit: a nevrav ze na jednu hru raz za cas nemas peniaze...ti co na to nemaju vacsinou nemaju ani na pc alebo na internet tak pls netaraj
chrono
VIP
VIP

Pravdepodobne som stiahol oveľa menej warezu ako ty (ja nemusím mať všetko) a napriek tomu tu nebudem moralizovať, aké je to zlé...
// edit: hry nehrávam, takže neviem prečo by som si raz za čas mal nejakú kupovať
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Pravdepodobne som stiahol oveľa menej warezu ako ty (ja nemusím mať všetko) a napriek tomu tu nebudem moralizovať, aké je to zlé...
// edit: hry nehrávam, takže neviem prečo by som si raz za čas mal nejakú kupovať
to neni len otazka moralky, a pisal som ze tiez som co to potahal ale zas to nebudem masovo rozsirovat po nete nech si co najviac ludi nataha nech autori pridu o co najvacsi zisk. tiez nesuhlasim s vysokymi cenami hier a vseobecne softwaru ale to je uz o inom...
Gangy
Darca
Darca

Cesar napísal:Je obrovský záujem o pozvánky, keď maximálne raz do mesiaca sa tu niekto opýta, či by ho niekto nepozval.
Nevravim o tomto fore, skor o icq.
SchYzo napísal:to neni len otazka moralky, a pisal som ze tiez som co to potahal ale zas to nebudem masovo rozsirovat po nete
Keby to niekdo iny masovo nerozsiroval tak to ty nestiahnes, takato vysoka logika je na teba vela? Keby to taki ako ty netahali, nebolo by to pre koho sirit. "Bud zmenou ktoru chces vidiet" - takze si zaziadaj na warez forach o ban a oddnes kazdy SW kupuj.
SchYzo napísal: tiez nesuhlasim s vysokymi cenami hier a vseobecne softwaru ale to je uz o inom...
Nie, absolutne to nieje o inom. Je to jedna a ta ista problematika.

Mimochodom tato tema nieje urcena na diskusiu o moralnej etike SW sveta takze Schyzo chod vyfajcit ujovi pekarovi a postazovat sa mozes napriklad u BSA. Hry sa prestanu vyrabat ked si psy prestanu olizovat kkty.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Gangy napísal:Nevravim o tomto fore, skor o icq.
Aj keď som na viacerých fórach, škoro nikdy tam nič nesťahujem. Nechce sa mi s tým hrať, že stiahnem 100 MB a treba 5 hodín čakať, je to smiešne a platiť už naozaj nemienim. Torrent je mi výhodnejsí, všetko je tam skorej, platiť ani čakať netrba, cenou je aspoň minimálne ratio podľa pravidiel - čo je pre mňa prijateľná "cena". :)
SchYzo napísal:.......
Väčšina nemá ani na poriadny hardware, nieže ešte si kupovať software, čo sám o sebe nie je ospravedlnenie ale ani jediná príčina toho že sa sťahuje.

1. Sťahuje sa i tam, kde sú platy mnohonásobne vyššie.
2. Kde je oveľa vyššia životná úroveň, tam sa sťahuje mnohonásobne viacej a aj viacej ľudí sťahuje ako u nás. Aj preto, lebo je tam oveľa rýchlejší net. (Švédsko, USA, Kanada).
3. Warez sa šíri z bohatých krajín sem, nie opačne.
4. Odsudzuješ takéto bezvýznamné fóra tak čo hovoríš na rapidshare.com, megaupload.com - čo mastne zazábajú, že lamy sú ochotní za to aj platiť??? To je OK??? Rapidshare je kde?? Na východe?

Keď neveríš, že to sem ide zo západu, tak som spravil screenshot z počtu peerov, čo som sťahoval cez torrent (červená farba je viacej, čierna menej a najviacej ich bolo z USA, Kanady a Austrálie. :lol: :lol: )
Prílohy
nw.jpg
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

cezar cez aky program si prosim ta zistoval ten pocet peerov?diki
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

naozaj posledny prispevok odo mna k tomuto
gangy:mne by vobec nevadilo keby warez fora neexistovali, ako som pisal ja netaham jednu hru za druhou ako niektori ludia
cesar: RS, MU apod niesu primarne urcene na warez, su to servery na zdielanie suborou, oni praveze ked zistia ze sa jedna o warez tak to zmazu :wink:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

a ak cete pozvanky abo sa dostat na forum staci poznat admina :lol:
Zamknuté