telefon z tmobile
telefon z tmobile
ahojte neviem fakt kam som mal toto dat, ale potreboval by som poradit
mam program fix,z tmobile a mam ho asi pol roka,,viem ze je tam viazanost,,ale to len preto aby som nepresiel na inu siet,,a chcel by som vediet,ci by sa dalo spravit tak ze by som z fixu presiel na pausal,teraz,ked mi este nevyprsali tie 2roky viazanosti,,a bolo by to pre nich aj vyhodne pretoze teraz mam fix 500 a vzal by som daky lepsi pausal za ktory sa plati viacej,,da sa to? a este by som si chcel vziat nejaky telefonik
mam program fix,z tmobile a mam ho asi pol roka,,viem ze je tam viazanost,,ale to len preto aby som nepresiel na inu siet,,a chcel by som vediet,ci by sa dalo spravit tak ze by som z fixu presiel na pausal,teraz,ked mi este nevyprsali tie 2roky viazanosti,,a bolo by to pre nich aj vyhodne pretoze teraz mam fix 500 a vzal by som daky lepsi pausal za ktory sa plati viacej,,da sa to? a este by som si chcel vziat nejaky telefonik
Re: telefon z tmobile
prid opytaj sa uvidisivoralik napísal:ahojte neviem fakt kam som mal toto dat, ale potreboval by som poradit
ja chcem prejst na pausal len koli telefonubobormako napísal:prid opytaj sa uvidisna vyssi pausal ti branit prejst urcite nebudu, ale ak si mal na fix akciovy telefon, tak si nemyslim ze by ti dali dalsi akciovy
ak si mal na fix telefon tak je takmer iste ze ti novy akciovy nedaju.ivoralik napísal:ja chcem prejst na pausal len koli telefonu
bobormako napísal:ak si mal na fix telefon tak je takmer iste ze ti novy akciovy nedaju.
ok pojdem sa spytat asi .,dikesRunes napísal:no najmudrejsie bude ked zajtra obetujes 5 minut a opytas sa priamo predajcuminimalne ti pofi okolko skor mozes zmenit pausal ja mam 55 ku a viazanost na 24 mesiacov ale novy telefon si mozem zobrat uz po 20 mesiacoch ale stracam daky bonus ale to mi je prd kedze tie bonusy nepouzivam