preco?napr pretorianov by som dal na lvl 20 iba v zbrojnici, naopak imperianov na lvl20 v kovarne. Ved s pretorianmi predsa utocit nebude a kovarna dava percenta do utoku, zbrojnica do obranyH@wk napísal:Oboje , pretoze ked sa brania tak aj bojuju a naopak.
Travian
-
xH4wK
Ibaze , ked ti Pretoriani brania , a maju vyssiu uroven v kovarne tak zabiju viac jednotiek od nepriatela...Holubar napísal:preco?napr pretorianov by som dal na lvl 20 iba v zbrojnici, naopak imperianov na lvl20 v kovarne. Ved s pretorianmi predsa utocit nebude a kovarna dava percenta do utoku, zbrojnica do obrany
To je pomerne mylna informacia. Utok a obrana su v podstate utocne body, len jedno sa berie ked utocis a druhe ked branisH@wk napísal:Ibaze , ked ti Pretoriani brania , a maju vyssiu uroven v kovarne tak zabiju viac jednotiek od nepriatela...
Proste utok neovplyvnuje vobec nijako ked sa branis a naopak. Zmysel ma akurat tak v zbrojnici zlepsit zbroj pechote a jazde, ak je to v hlavnej dedine a neodkladas si jednotky na noc prec.
Taky sermir + hd toho dokaze dost ubranit sam o sebe.
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
Utoci na teba german , kedze ma bonus v utoku ze ti vezme 1/4 surovin aj z ukrytuArmageddon napísal:mam jednu otazku. mam dva ukryty na 10 (dokopy 2000surovin) ale vzdy ked na mna zautoci niekto a zobere mi suroviny, tak vzdy mam pod 2000 surovin vzdy mi ostane iba okolo 1500...ako je to mozne?
Inak... ja mam 3 ukryty a su mi nanic lebo na mna nikto uz neutoci
http://travilog.org.ua/sk/3487046/ad389 ... 1338f8a4d9
http://travilog.org.ua/sk/9551346/391fb ... 8dc4933b55
hmm myslim ze vcera som chytil jeden bug 
Cakal som kym na mna zautoci a tesne predtym som aktivoval za zlatky NPC obchodnika a minul na chlp vsetky suroviny na stavbu palaca. Avsak v tej sekunde sa mi refreshlo okno a ukazovalo mi ze utok prebehol a odniesol si tolko surovin kolko stala stavba palaca:) Nechapem. Mne sa palac dostaval a on si odniesol suroviny......Myslel som ze v traviane je nemozne zosynchronizovat dve akcie v rovnaku sekundu.
Cakal som kym na mna zautoci a tesne predtym som aktivoval za zlatky NPC obchodnika a minul na chlp vsetky suroviny na stavbu palaca. Avsak v tej sekunde sa mi refreshlo okno a ukazovalo mi ze utok prebehol a odniesol si tolko surovin kolko stala stavba palaca:) Nechapem. Mne sa palac dostaval a on si odniesol suroviny......Myslel som ze v traviane je nemozne zosynchronizovat dve akcie v rovnaku sekundu.
No nemalo by to ist. Kazda akcia ma svoj poradovnik ... Napis MH co sa ti stalo aj s linkom na vypis. Som zvedavy na odpoved.Frco napísal:hmm myslim ze vcera som chytil jeden bug
-
Armageddon
Light Star
-
Nadeo
Guru wannabe
http://help.travian.cz/index.php?type=faq&mod=450Armageddon napísal:a otazka, co musi hrdina urobit aby dosiahol dalsiu uroven?