prečo keď mám otvorenú operu s jednou stránkou, tak zaberá 70 mega v ramke? (momentálne keď toto píšem a mám iba tento tab otvorený, kde píšem tento príspevok)
taktiež mi opera spôsobuje strašné swapovanie disku - pri jej vypinani, zapinani, dokonca aj ked je len tak neaktivne spustena - skusil som disk cache znizit na 2 mega a kompletne ju vymazat a nepomaha to.
opera swapovanie disku
Re: opera swapovanie disku
dodaj sem screen o spravci uloh ...Kosh napísal:prečo keď mám otvorenú operu s jednou stránkou, tak zaberá 70 mega v ramke? (momentálne keď toto píšem a mám iba tento tab otvorený, kde píšem tento príspevok)
taktiež mi opera spôsobuje strašné swapovanie disku - pri jej vypinani, zapinani, dokonca aj ked je len tak neaktivne spustena - skusil som disk cache znizit na 2 mega a kompletne ju vymazat a nepomaha to.
-
Eldar
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No ku tej opere by som ti poradil skocit tu http://www.opera-prehliadac.com/index.php a podla toho si ju ponastavovat , aspon niektore veci , zrychli sa start ale aj samostatne surfovanie. 
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
SSemteXX - ten screen co sem dal Šu-Do - len si namiesto firefoxu predstav operu a namiesto 120 mega 70
operu mam 9.5 beta
robilo mi to aj predtym po dlhsom pouzivani opery, radovo par mesiacov
nastavenie - to nie je ocom, opera ma ist v poriadku v defaultnom nastaveni - to nie je firefox ze sa to nesprava slusne ani po milione rozsireni (pls. no flame)
operu mam 9.5 beta
robilo mi to aj predtym po dlhsom pouzivani opery, radovo par mesiacov
nastavenie - to nie je ocom, opera ma ist v poriadku v defaultnom nastaveni - to nie je firefox ze sa to nesprava slusne ani po milione rozsireni (pls. no flame)