no hladam pda s gps s wifi dotyk. dis slot na kartu musi mat klavesnicu bolo by dobre s wm 6 celkom dobry fotak a kameru nech prehrava aj dobre hudbu pekny dispelej a dobre farby kcel by som kukat videjka filmy atd nech sa daju nan napojit sluchadla
................................................................a neni nutne ale bolo by vpoho keby bol na 2 sim .............................cena do 15000
tam sa mi pači e-ten glofiish x500+ ale nema klavesnicu co sa mi nepači a ta qwerty na inych nvm myslim ze by som radsel kcel klasicku ako byva na mobiloch pod displejom
pisal som ze musi mat GPS a ako kukam na mobilmania.sk nic take nema a už som sa rozhodol pre ten E-Ten Glofiish M700 na 99% dufam ze to bude v CZ abo SK neviete to niekto zistit alebo ci sa to da nejak zmenit
no to je fakt nad limit a aj tak mu chyba par aplikacii ktore ja vyžadujem ktore som nepisal lebo su to maličkosti ale inač vpoho paci sa mi ram myslim ze len kvoli nej nedam o 6000 abo kolko to vinde na sk viac .............
HTC TyTN II. je tam to gps a je to ako na tom e-tene ze si stiahnem s warezu mapy a mam alebo je to ako u nokie n95 ze si to musiš aktivovat a platit zato