EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
110100
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

yoplin napísal:ten podrezany typek je pekny amater a rezaci pozer. keby sa chcel podrezat naozaj, tak sa nereze ako on, ale pozdlzne. potom je vacsi problem zasit zily a vacsinou to konci vykrvacanim. iba chcel byt zaujimavy
oni sa nechcu zabit kamo ..... sak prave o to ide, sposobia si bolest (ano popripade vylepsia image), ale potom sa zachrania :!:

A co sa tyka toho ze to neni realne, verte comu chcete, ja verim ze to spravil, aj ked som to nazivo nevidel

//edit: kamosi sme boli iba taky, ze par krat sme sa stretli... Preto som pisal ze neni nejaky extra. Potom nejako prazdniny, nebol cas, nechcelo sa a tak sa nevidame mno ...... nic koli emactvu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

110100 napísal:A co sa tyka toho ze to neni realne, verte comu chcete, ja verim ze to spravil, aj ked som to nazivo nevidel
však napíš prečo " bol " kamarát ...
Už je mertvi či sa už nekamarátite ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kinjeril napísal:To ma daleko od skutocnej krvi.
Ale je to real. Zober si do úvahy krvnú sedimentáciu - svetlejšie zložky Ti po chvíli vystúpia na povrch (plazma etc). tým sa farba zosvetlí. Ad.2 je fotoaparát - predpokladám mobil, čiže vyváženie bielej treba brať s rezervou. Ad.3 Tá krv na zemi real je. Viem ako vyzerá...

//Edit: Apropo to, čo vidíme v prílohe tiež nevyzerá zrovna ako krv. Vyzerá to vodnato, ale je to tiež iba sedimentáciou...
Prílohy
Kamarátove ruky - nehoda s pohárom. No EMO
Kamarátove ruky - nehoda s pohárom. No EMO
Sedimentácia - zdroj: Môj palec na nohe napadnutý deformáciou nechtového lôžka. Občas krváca...No EMO
Sedimentácia - zdroj: Môj palec na nohe napadnutý deformáciou nechtového lôžka. Občas krváca...No EMO
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

meheh no asi takto ty emaci sa podrezu iba raz a porad ich to prejde :-) a co sa tyka krvi na tych fotkach no moze byt realna ale to su len povrchne rany keby chalanisko rezol tak jak ma tak by to bolo trosku ine :-D hlavne by nebol cas fotit. BTW doma mam este dakde 2l umelej krvi tak aj ja si porobim emo fotky :-D

par foto v prilohe su to maskovane veci zo skoleni tam ten detail amputatu vyzera v reale lepsie len blesk a silne svetlo porobilo svoje inak ked som stym vyletel na susedu heh dako mi zbledla a syn sa jej rozplakal
Prílohy
P1060438_Zmenit velikost.JPG
P1060437_Zmenit velikost.JPG
P1060411_Zmenit velikost.JPG
P1060407_Zmenit velikost.JPG
P1060405_Zmenit velikost.JPG
P1060215_Zmenit velikost.JPG
P1060186_Zmenit velikost.JPG
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Fuj runes tak toto je pekne hnusné :o
K+
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Fuj runes tak toto je pekne hnusné :o
hnusne no ono toto su fotky zo skoleni ZS takze este neboli dako presvedcivo robene keby som vedel najst fotky z normaln velkych skoleni tam pchame aj kosti dotoho cize napr ten moj palcek by mal v strede ulomky kosticiek a pouzivaju sa aj 3druhy krvy potom ako je to na tej fotke č4 kde v rane je tmavsia krv ako okolo

dufam ze to emacov aspon trosku odradi od posobenia takychto srandiciek lebo ono to neni sranda takto vas dade najst
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

fotky no comment, no mam spoluziaka ktoremu sa paci styl emo ale ani sa tak neoblieka, nezere ziletky, nereze si do ruky ani nic podobne, je to v pohode chalan s ktorym sa da rozpravat, nie vsetci patria do jedneho vreca ale ty co su na tych fotkach su jednym slovom kkti
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

viem ze toto bude velmi kontroverzne:
Vystrielat vsetkych EMO !
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Tiež mám tu "česť" že chodím do jednej triedy s emáčkou (nie omáčkou, bacha na to) a musím uznať že je to choré, až zvrhlé. Najhoršie je na tom to, že ani nevyhľadávajú "odbornú pomoc" (povedzme si úprimne že čo emák to človek s nejakým komplexom) a dokonca sa tým niektorí vychvaľujú.
Je tu ale jedna otázka: Kde títo (polo)ľudia majú rodičov?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No neviem, mne sa zda, ze to az privelmi hrotite. S emakmi sa nastastie nestretavam, akurat minule som na ulici videl jednu mladu, ale celkovo mi to je jedno. Urcite mi viac vadia rozni humusaci, co sprchu nevidia mesiac a maju so sebou este aj smradlavych psov.
A taky emo cloviecik je zdeptany sam, mna neobtazuje, jeho rodicom to ocividne nevadi, tak kde je problem? Vyznavam slobodu obliekania, ked im neprekaza, ze s nimi vacsina ludi nesuhlasi, tak nevadi. Nepaci sa mi to, ale uz som nejak upustil od nazoru, ze by sme sa ich mali nasilu zbavit, v spolocnosti ziju daleko horsie individua, pripadne spolocenske skupiny, koho ma trapit par drbnutych deti, ktore z toho aj tak vyrastu?
alfonz
Light Professional
Light Professional

GothaR napísal:...je zdeptany sam, mna neobtazuje...
Teba možno nie, a práve to je v tom, že keď s jedným takýmto hovädom chodíš do triedy...
Gothar
Moderátor
Moderátor

alfonz napísal:Teba možno nie, a práve to je v tom, že keď s jedným takýmto hovädom chodíš do triedy...
No to je mozne, v nasich casoch nastastie toto este nebolo, vtedy akurat zacinal hop hop :) Hod pls nejaky taky priklad s emo, nech si rozsirim prehlad :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Stačí keď počúvaš tie nekonečné drísty aké skvelé je byť EMO, pozrieš sa na jej ruky a už nabíjaš...
A navyše jedna maličkosť, a to jej vek. Proti gustu žiaden dišputát, ale 14?
Gothar
Moderátor
Moderátor

alfonz napísal:Stačí keď počúvaš tie nekonečné drísty aké skvelé je byť EMO, pozrieš sa na jej ruky a už nabíjaš...
Tak to podla mna nic nie je. Ved jej povedz, ze je krava, ze ta to nezaujima a dalej ju mozes ignorovat.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

compleX napísal:fotky no comment, no mam spoluziaka ktoremu sa paci styl emo ale ani sa tak neoblieka, nezere ziletky, nereze si do ruky ani nic podobne, je to v pohode chalan s ktorym sa da rozpravat, nie vsetci patria do jedneho vreca ale ty co su na tych fotkach su jednym slovom kkti
presne ja som to tu uz aj pisal .. kamaratka skvele dievca .. mila , noo proste pohodacka i pise ma talent v skole fajn a vobec vobec by ste nepovedali ze sa jej paci EMO .. ale nijak sa nereze nijak deprimovane neposobi proste nic obycajna v pohode super holka .. takze neni EMO ako EMO a nie vsetci musia byt taky .... ale jasne ze su i taky a neni ich malo a nad nimi mi rozum ostava stat :roll:
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

alfonz napísal:Tiež mám tu "česť" že chodím do jednej triedy s emáčkou (nie omáčkou, bacha na to) a musím uznať že je to choré, až zvrhlé. Najhoršie je na tom to, že ani nevyhľadávajú "odbornú pomoc" (povedzme si úprimne že čo emák to človek s nejakým komplexom) a dokonca sa tým niektorí vychvaľujú.
Je tu ale jedna otázka: Kde títo (polo)ľudia majú rodičov?
z tohoto prispevku aj z toho nad nim, sa mi uprimne povedane zdvihol zaludok, ked si predstavim, ze okolo mna behaju ludia s nazormy podobne extremnymy, je mi fakt zle, ludia ved sa zobudte
za PRVE: kazdy ma slobodu prejavu, pokial tymto prejavom neobmedzuje slobodu prejavu inich ludi
za DRUHE: ked ti to vadi tak si ich nevsimaj, takysto ako oni pridu divni tebe ty mozes pripadat divny im
za TRETIE: fakt neviem, kam sa planuje spolocnost dostat s takymto pristupom, kazdy mame pravo na sebarealizaciu, tebe nikdo nezakazuje ako sa mas obliekat, tak kto dal tebe pravo hovorit co je normalne a co nie je?

p.s. nezaradujem sa ku stylu emo ani pocuvanou hudbou ani obliekanim ani sa nerezem a pod
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:No neviem, mne sa zda, ze to az privelmi hrotite. S emakmi sa nastastie nestretavam, akurat minule som na ulici videl jednu mladu, ale celkovo mi to je jedno. Urcite mi viac vadia rozni humusaci, co sprchu nevidia mesiac a maju so sebou este aj smradlavych psov.
A taky emo cloviecik je zdeptany sam, mna neobtazuje, jeho rodicom to ocividne nevadi, tak kde je problem? Vyznavam slobodu obliekania, ked im neprekaza, ze s nimi vacsina ludi nesuhlasi, tak nevadi. Nepaci sa mi to, ale uz som nejak upustil od nazoru, ze by sme sa ich mali nasilu zbavit, v spolocnosti ziju daleko horsie individua, pripadne spolocenske skupiny, koho ma trapit par drbnutych deti, ktore z toho aj tak vyrastu?
monzo preto su emaci emakmi, ze idu proti tomu s cim ostatni suhlasia...chcu byt ini ako ostatni...co sa im vcelku dari :lol:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Sheep napísal:monzo preto su emaci emakmi, ze idu proti tomu s cim ostatni suhlasia...chcu byt ini ako ostatni...co sa im vcelku dari :lol:
no celkom dobre si to vystihol, takisto fall... k+
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

noked sa zamyslim nadtym tak pofim asi tolkoto este ze kto pozna emo starsie ako 16 rokov ??? :-) kolko tie emo deti vedia o emo ???? lebo ked si spomeniem na nasu tazku satanisticku mladez tak nevedia otom ani prd taktiez tie super 14rocne metalove deti tesi ma ze nefrcia na hip hope bo ten nemusim ale tiez to pocuvaju iba koli tomu aby dako drsne vyzerali v tej hudbe nic necitia len idu stylom cim viac tam skrieka tym lepsie heh takze najprv by sme sa mali pozret na tych emacov ci vobec vedia oco ide lebo oni to beru skor ako styl obliekania "a vraj aj toto robia tak to robme tiez" heh a snazia sa uputat pozornost abo co ja fim sak ted su emo za pol roka budu metlaci za dalsi pol rok hip hoperi a za 2 roky budu zhuleny v parku a budu pocuvat rege ci jak sa to pise :-)

ako dostanete zo stromu emo chlapca pomocou nozika ????
...
...
...
prerezete lano :-P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sheep napísal:monzo preto su emaci emakmi, ze idu proti tomu s cim ostatni suhlasia...chcu byt ini ako ostatni...co sa im vcelku dari :lol:
No ked si to clovek vezme ze je mainstrem nebyt mainstream (byt iny ako ostatni) je to ci nieje mainstream? To je otazka.
Napísať odpoveď