The Sims 2: Open for Business

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

The Sims 2: Open for Business

Príspevok od používateľa Pigesko »

pls help...mam zakladny Sims 2 a ked nainstalujem Open for Business tak mi po uvodnom vedeu vypise error: aplikacia sa zrutila a bude ukoncena...newiem uz fakt co s tym...

OfB som instaloval na necrecknutu zakladnu hru..po nainstalovani som crackol iba OfB,skusal som vyzamazat aj celu zlozku EA Games v dokumentoch a nepomohlo. thx za pripadne odpovede...

a este jedna otazocka OfB mam instalovat priamo to zakladneho simsa alebo mozem aj niekde inde ?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Tam kam ti to káže to inštaluj, teda na C-čko, je to spolahlivé a mne sa stalo že ked som to nainštalovala inde, nešlo mi to.

A tento problém čo máš nie je problém kvôli tomu, že by ti chýbali datadisky, skús to spustiť zo súboru TSBIN, mne to funguje odtial. Treba všeličo skúšať, ja som po nete našla veľa rád a potom aj tak mi pomohlo niečo iné :)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

ono je problem v tom ze mam rozdeleny HDD na C,D a na C mam miesto iba pre windows a programy a na D mam hry atd...takze som to nainstaloval do zakladneho Simsa.Skusil som to pustit aj zo zlozky TSBin a nepomohlo,skusim reinstal zakladneho simsa potom tam dam OfB a mozno to pomoze,nevies nahodou ci to netreba opatchovat alebo nieco podobne ?? inak zatial dik za pomoc :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ja som skúšala aj cracknúť ten súbor v TSBIN, potom ten normálny som crackla, potom som to necrackla, potom som crackla len jedno, potom som to púšťala....Ale dúfam že to púšťaš tú hru z OfB a nie zo základného
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie pustam OfB...aj ja som skusal vsetky mozne cracky aj miniimage ale s miniimage som to ani nepustil a s crackom mi to hazde tu chybu...akurat davam reinstal zakladneho simsa potom tam hodim OfB a uvidim co to ukaze :) inak este som chcel vediet ci ti to pri instalacii OfB pytalo CD4 zo zakladneho simsa ?
Napísať odpoveď