premet

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
angelordo
Novice
Novice

premet

Príspevok od používateľa angelordo »

caute hladam nejaky navod na naucenie sa salta krok za krokom sak viete ako myslim a ked mate nejaky taky subor v adobe alebo nieco take tak napiste alebo hodte odkaz na stranku a pls aj poradte ako je najlepsie zacat hlavne salto vpred
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

Kód: Vybrať všetko

http://www.parkour.sk/result.php?misc=search&subaction=showfull&id=1106933575&archive=&cnshow=news&ucat=6&start_from=&
niečo je aj tu...viem že som tam videl aj video skus sa tam pohrabať určite najdeš
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nám to vysvetľovala raz telocvikárka aj tak, že začína sa kotúľom letmo, potom si začneš dávať ako prekážku nejakú švédsku debnu alebo tie steperi, čo sa používajú na aerobiku a trénuješ, stále si ich tam dávaš viac a viac, prípadne sa odrážaš pomocou trampolíny. No a keď už zvládaš ako tak, tak trénuješ bez prekážok. Ale je to len tak schematicky povedané. :)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

bolek napísal:Nám to vysvetľovala raz telocvikárka aj tak, že začína sa kotúľom letmo, potom si začneš dávať ako prekážku nejakú švédsku debnu alebo tie steperi, čo sa používajú na aerobiku a trénuješ, stále si ich tam dávaš viac a viac, prípadne sa odrážaš pomocou trampolíny. No a keď už zvládaš ako tak, tak trénuješ bez prekážok. Ale je to len tak schematicky povedané. :)
ano, presne tak sme to na telesnej robili.. najpr kotul, potom kotul letmo z trampoliny, potom salto z trampoliny (to sme sice robit nemali ;), no a potom zrejme to skusat bez trampoliny vsetko este raz :]
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

to je dobry navod a ked nebyvas v telocvicni tak staci skusat niekde na zinienke hlavne sa dobre odrazit a z behu to urcite spravis aj ked prve budes padat asi na chrbat
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak ma napadlo, že na začiatku by možno nebolo zlé vyskúšať si najprv salto do vody. Aby si si nacvičil aspoň také veci, ako rozbeh, odraz a ako sa stočíť to do toho salta...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

vyskoc ako keby cches spravyt sipku do neba a potom sa zbal aa automaticky sa pretocis...som parkourista uz 2roky ked chces napis mi
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bolek napísal:Tak ma napadlo, že na začiatku by možno nebolo zlé vyskúšať si najprv salto do vody. Aby si si nacvičil aspoň také veci, ako rozbeh, odraz a ako sa stočíť to do toho salta...
hej hej vrelo odporucam a trosku si oplieskaj hlavu a chrbat o hranu bazena a potom ta pridem tlacit na voziku :-D ako kazda rada je dobra ale takto to neskusaj to je vacsi risk ako na beton hadam
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bolek napísal:Tak ma napadlo, že na začiatku by možno nebolo zlé vyskúšať si najprv salto do vody. Aby si si nacvičil aspoň také veci, ako rozbeh, odraz a ako sa stočíť to do toho salta...
snaha sa cení :D
ale nie..náhodou dovody to neni až take zle :?
tak určite by som to neodporučal nejakému gramblavému ťuťkovi čo sa chce naučiť salto :wink:
Napísať odpoveď