v ostatnych 2 heslach su to proste slova/spojenia slov ktore ma napadli pri prvom pouzitit hesla
Hesla
mam 3 hlavne hesla (tie pri ktorych by mi absolutne nevadilo zistenie hesla pripadne tie ktore pouzijem len raz neratam) a iba jedno je relativne bezpecne, som ho nahodne vygeneroval a nejako ma to chytilo (nezmyselna kombinacia cisiel a malych/velkych pismen)
v ostatnych 2 heslach su to proste slova/spojenia slov ktore ma napadli pri prvom pouzitit hesla
-
Sagittarius
Guru
Mám viac hesiel, no však jedno používam na väčšinu kont, je dosť ľahké. Pred nedávnom som vymyslel systém
, aby bolo heslo ťažké ale ľahko zapamäteľné, stačí skombinovať viac vecí dohromady a vedieť ako ste ich skombinovala a potom si už nemusíte pamätať celé heslo, ale stačí systém akým ste ho vytvorili. Tak mám momentálne spravené jednom heslo na pár kont. A ešte na niketorých mám iné heslá ako tieto dva...
edit// Ja by som niekomu nedal heslo, ktoré mám použité na viac kont, ako to urobila moja kamarátka, keď sa nevedela registrovať na naše triedne fórum a potom ešte naznačila, že to heslo má už dlhšie, tak vyskúšal ho len tak niekde. A už viem jej heslo na naše fórum, azet a ICQ.
edit// Ja by som niekomu nedal heslo, ktoré mám použité na viac kont, ako to urobila moja kamarátka, keď sa nevedela registrovať na naše triedne fórum a potom ešte naznačila, že to heslo má už dlhšie, tak vyskúšal ho len tak niekde. A už viem jej heslo na naše fórum, azet a ICQ.