Photoshop

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
loton2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Photoshop

Príspevok od používateľa loton2 »

niekedy mi vypisuje
Could not make a new layer from the selection because the selected area is empty!
co s tym ?? som iba zaciatocnik
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

robi to to co to pise. Ak si vyberies [select[ion] tool] nejaky priestor vo vrstve a je prazdny [tzn. ze vo vybranej oblasti sa nenachadza ziadny raster[tusim ani vektory/shapy to nedokaze oznacit a skopcit], tak nevytvoris novu vrstvu z toho vyberu. Ked chces spravit novy layer, jednoducho odznac vsetko a vytvor novy layer [ikonka na novy layer, alebo ctrl+shift+alt+n bez dialogu, ctrl+shift+n s dialogom ci ako]
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

mozne problemy:
1. najpravdepodobnejsi: Mas viac vrstiev, urobis selekciu ale vyznacenu mas vrstvu, kde v danej selekcii nic nie je.
Ked si zaciatocnik tak ti troska vysvetlim: snad vies co je transparentnost, ked mas jednu vrstvu na druhej a pozicia 1A hornej vrstvy je transparentna (neobsahuje ziadnu informaciu = "je priesvitna") a spodna vrstva na pozicii 1A ma modru farbu, tak v "nadhlade" (to co mas v strede obrazovvky :)) vidis na pozicii 1A modru farbu, ale ked si tu poziciu vyberies (vyselektujes) tak vidis ze tam mas vybratu modru ale vo vybere vrstiev mozes mat oznacenu hornu vrstvu a logicky, nemozes vytvorit NIECO z NICOHO :)
2. Mas len jednu vrstvu, ale selekcia je mimo nej, co je asi dost nepravdepodobne, lebo by ti dalo hlasku ze "selected area is empty"

for uplink: vravel, ze je zaciatocnik, ja som sa musel sustredit aby som pochopil,...
A btw, nechcem jubbat, ty TUSIS ?? V mojich ociach si tu HARDEST PRO co sa tyka grafiky,...
Napísať odpoveď