Samovolne vypinanie kompu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sheep
Addict
Addict

Samovolne vypinanie kompu

Príspevok od používateľa Sheep »

ludia, mam problem dnes som strcil do kompu od ruky kupenu 6600GT a nahodne sa mi vypina komp po nejakom case behu, alebo pri zatazeni, je mozne ze je to zdrojom, ktory je 350W EC, je vsak mozne ze je to aj chyba, karty, vylucovat nebudem nic, tak skuste poradit ci sa s tym dakto stretol

thanx for help :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

nehreja sa tá karta ? mne to robilo keď som mal ešte ATI 9100 a keď som neaku hru poriadne "vyhulil" tak sa po pár min resetol PC :)
Sheep
Addict
Addict

Lord_3D napísal:nehreja sa tá karta ? mne to robilo keď som mal ešte ATI 9100 a keď som neaku hru poriadne "vyhulil" tak sa po pár min resetol PC :)
no ono ide oto ze komp sa vypne, a neda sa ani zapnut, musim vypnut a zapnut spinac na zdroji a potom sa to rozbehne...tak karta ma velmi velky odber cca 8A co je naozaj dost :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

takze.. prve miesto zdroj
druhe VGA.. kukni si teploty ake su normalne... potom pri zatazi... zataz kukaj cez riva tuner aby si videl pekne graf (priloha)
tretie CPU (moze byt sposobene väcsim zahrievanim tou 6600GT.. je to teoreticke)
Prílohy
Schránka01.jpg
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

tak ked sa vypne tak to typujem jednoznacne na zdroj, nic iné ma ani popravde nenapada, a ked to este tým spínačom musíš vypnúť/zapnúť, tak to bude asi len to..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jop... zdroj.. ale i ked 350W aj shitny zdroj by mal utiahnut zostavu so 6600GT... pokial tam nenapajas susedom pracku :D ale ne..
ale tak ked je shitny tak nemusi zvladat ani 5200 ku :) jj je to zdroj...
alebo maticna ? :D
Sheep
Addict
Addict

Šu-Do napísal:jop... zdroj.. ale i ked 350W aj shitny zdroj by mal utiahnut zostavu so 6600GT... pokial tam nenapajas susedom pracku :D ale ne..
ale tak ked je shitny tak nemusi zvladat ani 5200 ku :) jj je to zdroj...
alebo maticna ? :D
takze zdroj je EuroCase cize nic moc...a ked som isiel stiahnut riva tuner, lebo ja ho nemam nainstalovany, tak sa mi vypol znova :D , teraz som na druhom pocitaci takze aspon tak...

ak tej doske: mam Asus A7N8X-X a divna doska to je, nekompatibilna s vistou...divne sa spravaju USB porty...no proste je to doska s internet cafe ktora uz dostala zopar kompancov :D

takze chlapci zajtra musim zbehnut do najblizsieho shopu a poriesit nejaky forton alebo nejaku inu kvalitku :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

len aby to nebolo v tej doske kamo
Sheep
Addict
Addict

Šu-Do napísal:len aby to nebolo v tej doske kamo
idem ju este zajtra preskusat ku kamosovi, na svojom druhom kompe som ju skusal ale ten je moc slaby a tak karta nesla na plny vykon a utiahol ju aj 300W zdroj...takze ked ta karta bude blbnut aj u neho tak ju asi polozim do vytrinky :lol:
JetiX
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JetiX »

mne to robilo to iste :D potom som si uvedomil ze ze som mal comp nalepeny hned na stene a nemal sa v podstate ako vetrat a furt sa prehrieval a vypinal. tiez som musel vypnut/zapnut zdroj aby to islo. potom som dal dole kryt a postavil ho tak kde ma viacej vzduchu a bolo po probleme. mam to tak doteraz sice mi huci comp jak divy ko*ot ale zviknes si :D
Sheep
Addict
Addict

JetiX napísal:mne to robilo to iste :D potom som si uvedomil ze ze som mal comp nalepeny hned na stene a nemal sa v podstate ako vetrat a furt sa prehrieval a vypinal. tiez som musel vypnut/zapnut zdroj aby to islo. potom som dal dole kryt a postavil ho tak kde ma viacej vzduchu a bolo po probleme. mam to tak doteraz sice mi huci comp jak divy ko*ot ale zviknes si :D
no neviem akoze ja mam komp v malej desktopovej bedni...tak neviem, obycajne sa prehrievajuce karty zamrznu alebo resetnu
Sheep
Addict
Addict

no stihol som daco :D moc sa to pecie
Prílohy
riva_tuner.JPG
Sheep
Addict
Addict

no tak som to vysriesil, problem bol ten ze konektor externeho napajania karty nebol pevny a karta ostala bez prudu, po pretazeni sa samozrejme okamzite vypla, cim prerusila obvod maticnej dosky a tak sa vypol cely komp... :D nakoniec som este dokupil novy chladic na procesor a ide to perfektne... :wink: aspon zatial, budem skusat a skusat dalej :wink:
Napísať odpoveď