Odporucania na NOVE albumy
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
-
p4ra
Redeemer
Cakal som na nejakeho hatera.Kelko napísal:To je ten novy kontrafakt co som mal moznost pocut kde v jednej pesnicke Rytmus sere (pockaj to neni pesnicka .. proste sere..) a v druhej je "podmaz?" z prdov? .. jj fakt nadheraDeti su z toho paf.. (myslim vseobecne) idem po ulici a pocujem z kazdej strany imitaciu toho jeho pridrbaneho "smiechu " ze "me-hehe " ... konec proste
Nie, to je ten album, na ktorom v pesnicke Zme Uplne na pi*u hovori presne o ludoch, ako ty. Potom je to ten album, na ktorom v pesnicke Bozk Na Rozlucku hovori presne o tom, ako to na Slovensku je.
A ten Lion skit, o ktorom si pisal vyssie preskakujem aj ja. Nemusim to moc, i ked uplne chapem jeho podstatu na albume.
mna v poslednom case zaujal najviac album Zive kvety - Bez konca
definovat jeho styl je velmi narocne...niektori ludia hovoria, ze je to slovenska verzia Boba Dylana, ini o punku...kazdopadne je to asi najlepsi slovensky album za posledny rok podla mna...
na stranke si album mozte vypocut alebo si stiahnut ukazky reps. 3 full songy - z tych odporucam hlavne pesnicku "Silny jak lev"
definovat jeho styl je velmi narocne...niektori ludia hovoria, ze je to slovenska verzia Boba Dylana, ini o punku...kazdopadne je to asi najlepsi slovensky album za posledny rok podla mna...
na stranke si album mozte vypocut alebo si stiahnut ukazky reps. 3 full songy - z tych odporucam hlavne pesnicku "Silny jak lev"
-
LLucia
Star
... a už si konečne píše texty sama?Dudojenka napísal:Mne sa páči nová Smatanová
Odporúčam do pozornosti nový album Tomáša Slobodu (Le Payaco), na nete sprístupnil 5 celých pesničiek... http://www.sloboda-chello.sk/
//uplink: llucia pouzivame eedit ; )