corsair vs. a-data
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
corsair vs. a-data
ktora z tychto dvoch ramiek ?
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7959614
alebo
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10091072
dakujem
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7959614
alebo
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10091072
dakujem
-
uplink
VIP
imo porovnavas neporovnatelne. t0m4s3 a mystique Ti asi odporucia a-data [ich oblubena vitesta] a zvysok fora asi corsair
...ja osobne corsair, mam ich rad kvoli tradicii, ale nehadam sa ze a-daty nie su "lepsie"
...
navyse z cisto hw hladiska a-data ma vyssi takt
, inac maju rovnaky timing aj cas latency. Z pohladu zdraveho sedliackeho rozumu by si mal zobrat a-data, z hladiska pomeru cena/kvalita/vykon corsair 
navyse z cisto hw hladiska a-data ma vyssi takt
Co sa mna osobne tyka, tak by som zobral Adata, aj napriek tym 300 korunam naviac. Inak sa priklanam k tomu, co povedal uplink, ak ti ide o tradiciu, resp. chces mat komponent so zvucnym menom, tak corsair a k tomu usetris 300 sk. Ale pokial chces mat vykon, aj ked mozno v zanedbatelnej miere, tak Adata urcite. A trochu poopravim uplinka, maju sice rovnake casovanie, ale pri roznej frekvencii, tie corsaire najskor nepojdu na tom casovaní pri frekv. 800Mhz, ale dostat sa na tu frekvenciu pre nich problem nebude. Skratka ja som za adata 
-
t0m4s3
Admin
Trh s pamatami sa za posledne roky brutalne vyrovnal a ani zdaleka sa neda povedat, ta znacka je lepsia a ta horsia. Proste je urcita skupina znaciek, ktore robia pamate za perfektne ceny s dobrymi parametrami. Medzi ne urcite patri Corsair aj A-Data. Ak sa chces rozhodnut medzi tvojimi konkretnymi dvomi modelmi, tak A-data su na tom parametrovo lepsie.
povedal som to preto lebo tvoj post znel asi tak ze iba corsair jediny dava 3 roky zaruku, ako keby to bolo nieco ojedinele, pritom kazdy kvalitny vyrobca - ci uz diskov ma min.5 rokov - WD (co je zdaleka zlozitejsia a hlavne mechanicka suciastka pocitaca) alebo dozivotnu a kazda ma 3 - to je dnes minimumpuccik napísal:ale riesi sa corsair alebo adata nie kingston
sam si nezmysel, je to minimalne, minimalne 5 rokov, s tym ze by to bolo ukoncene v den ked si to kupis, a je blbost aby si predsa reklamoval nieco co sa uz nevyraba a co ti nemozu dodat, alebo ti to maju specialne vyrobit,... pre Mr. P4ru ??? Povedal si kktinu asi tak velku ako voda v kosi... Preco ten tvoj corsair ked je tak kvalitny neda na pamet 5 rokov ??? za toto dostanes odo mna minus kamarat 
keby si mal karmu v <> nepisal by si kazdy druhy den do temy best of karma komentar kto ti kedy dal aku karmu a co ti tam napisal...p4ra napísal:Super, tak si kupuj svoje dozivotne pamate a umieraj s nimi.
Ad. karma, uz mam ozaj, ale ozaj v pi*i. Jednoducho to tu aj tak nefunguje, ako ma. Takze minusuj aj do nekonecna.
-
t0m4s3
Admin
Nerozdrapuj sa zbytocne, je to tak ako pise hojkomystique napísal:sam si nezmysel, je to minimalne, minimalne 5 rokov, s tym ze by to bolo ukoncene v den ked si to kupis, a je blbost aby si predsa reklamoval nieco co sa uz nevyraba a co ti nemozu dodat, alebo ti to maju specialne vyrobit,... pre Mr. P4ru ??? Povedal si kktinu asi tak velku ako voda v kosi... Preco ten tvoj corsair ked je tak kvalitny neda na pamet 5 rokov ??? za toto dostanes odo mna minus kamarat
omg lol, berte to takto, ono sa neberie dozivotna dovtedy kym nezomries, berie sa to dovtedy, kym linka na vyrobu tenjto suciastky "neumrie" cize pokial sa nezastavi jej vyroba, pokial sa ta suciastka vyraba mozte ju reklamovat !!! tych 5 rokov je zarucenych
Je to vasa chyba ze to zle chapete, nieco podobne plati aj v automobilovom priemysle...
Vzdy je viac 5 ako 3 tak neviem preco ma vyzniet dozivotne - nalakame ludi, staci len trosku citat...
Je to vasa chyba ze to zle chapete, nieco podobne plati aj v automobilovom priemysle...
Vzdy je viac 5 ako 3 tak neviem preco ma vyzniet dozivotne - nalakame ludi, staci len trosku citat...