Zdravim, mam problem z rozpakovanim filmu, kedze je rozdeleny na viac rar suborov. Ako rozpakujem iba jeden subor z tych viacerych, akosi neviem na to prijst.
predpokladam ze maju koncovku .r01....rxx
tak si otvor len jeden z nich vo winrare (ak robis v TC tak teraz nerob ) a ukaze ti film v celej velkosti (tie archivy sa pospajaju same alebo ako to nazvat )...a potom ho daj len extrahovat kde chces a mas film
Diiik za rady. Skusim problrm vysvetlit od znova. Film je celkovo rozdeleny na 7 casti xx.rar Ja mam iba dve. No a tieto dve chcem rozbalit, ale vzdy ma pyta nasledujucu cast. Chcem vediet ci sa to da aj bez tych ostatnych casti, ak ano tak akym sposobom alebo akym programom. Dakujeeem
jaj tak ....to treba hned povedat ze nemas vsetky
no teoreticky by mozno slo najst ten temp subor co si zatial vytvori a premenovat ho na avi(alebo v com to mas) a tak pustit...ale to je len tip
Hh ano da, daj Extract here, ked vypyta dalsiu cast na nic neklikaj, otvor si ten priecinok, kde si to dal rozbalit, mas tam take video...to ti ale neotvori kazdy player, a ja uz si nespomeniem ktory hej...tak poskusaj...
robbiee napísal:Hh ano da, daj Extract here, ked vypyta dalsiu cast na nic neklikaj, otvor si ten priecinok, kde si to dal rozbalit, mas tam take video...to ti ale neotvori kazdy player, a ja uz si nespomeniem ktory hej...tak poskusaj...