porosim vas dal som si do pc tuto zvukovku nainstaloval ovladaca ( dufam ze dobre ) a ked zakazem ( co dufam ze som dobre zakazal ) integrovanu zvukovku na doske tak napojim repraky na tu Creativku a hra len center a to aj tak ze to chrci jak umierajuca macka...pomozte prosim
Hippiek napísal:pozri sa ci nemas zapnute SPDIF ...mne to tiez robilo problemy. Ak som to mal zapnute tak to chrcalo a ked som to vypol tak siel uz krasny zvuk...
a to kde vypnem ? a tiez ti isiel len center ? alebo chrcali vsetky ?
najdes to v konfiguracii zvukovky. START / ALL PROGRAMS / CREATIVE / a tam v diagnostike alebo tam niekde...si to nepamatam presne...ked dojdem domov ti mozem poslat screenshot.
Hippiek napísal:najdes to v konfiguracii zvukovky. START / ALL PROGRAMS / CREATIVE / a tam v diagnostike alebo tam niekde...si to nepamatam presne...ked dojdem domov ti mozem poslat screenshot.
no hlavne co potrebujem je original CD od toho alebo aspon kopiu toho CD kde budu 100% spravne ovladace vecer mi ich posle jeden z fora alebo mozes aj ty a potom by si mi uz poradil ty alebo on...