Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

nordkapp_pb: mozes nam dat priklad legalneho ventilu? alebo si to myslel takto?
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

nordkapp_pb: ano, tvoje argumenty su skutocne zmysluplnejsie.... skusal si, nic ti nebolo (cize ani nevies ake to vobec je) cize je to brajgel a fet... a ohanat sa, legalnymi ventilmi je este ubohejsie... ak si mal tym ventilom na mysli alkohol, vedz , ze radsej budem patrit medzi "sfetovanu mladez" s usmevom na tvari, nez niekto kto do seba kazdy vikend leje tvrdu drogu, len preto, ze je to in a legalne... co vlastne chlastom dosiahnes? na par hodin sa zmenis na vymeteneho typa s komunikacnymi a motorickymi schopnostami na urovni batoľaťa... a rano sa zobudis s prisernou opicou... smejem sa tvojmu arogantnemu a vsevediacemu prispevku, lebo trepat o niecom o com nemas ani sanju mi pride usmevne... a zjavne ti alkohol prinasa do zivota stastie, ked sa potrebujes vyvysovat a srat sa do hulicov, ze....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ucinky marihuany su vysoko individualne a velmi zavisia od psychickeho stavu.Trava je nasobic nalady.. Ak ti je na hovno, po trave tu bude este horsie, to iste co chlast. prehlbuju depresiu.
Tak isto z tej istej travy sa mozu traja ludia sfajcit do smiechov a dalsi moze tykovat..

takze tvoj argument preco nedekriminalizovat je, ze to ma na teba zle ucinky?
zakazme chlast, sobotu rano ma bolela hlava... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

asi ste uz fakt sfeteni ... preco by mal byt legalnym ventilom prave alkohol ? ? ? si neviete bez neho predstavit zivot ? sexujte, byciklujte, hrajte sa na PC, alebo zalezte do kuta a obijajte si hlavu ... OMG jedine ventily ktore poznate su drogy? ci uz legalne alebo nelegalne ? ... (( zasrata mladez ))

btw.: Frankie -> srdco moje, do zivota si stastie prinasam sam, svojim konanim, alebo nekonanim .. nebudem sa spolihat ze za mna nieco vyriesi alkohol, alebo ine drogy ... ja sa viem zabavit aj bez toho a problemy by som tym nechcel riesit, aspon by som sa necel dopracovat k tomu biednemu rozpolozeniu ducha, ze by som drogamy riesil svoje problemy ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

myslis ze vacsina rekreacnych fajciarov marisky to robi preto aby tak zabudli na svoje problemy ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:myslis ze vacsina rekreacnych fajciarov marisky to robi preto aby tak zabudli na svoje problemy ?
to je jedine co som povedal ? ? ? ... ehm ... myslim ze zabavit sa da aj inak ..a pitie je jasne ovela spolocenskejsie ako fajcenie marise :-) ... myslim pitie s mierou, nie niekde v nejakom zadymenom pajzli s 70 rocnymi sockami :-) ... to radsej s 20 rocnymi kočkami :-P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano urcite sa da zabavit aj inak. Pozri 6x v tyzdni trenujem.. nie som asocial a nie som zavisly :D.. ale stale, to ze si sem tam zahulim 80% nezasvetenych ludi bere ako tvrde narkomanstvo:D.. to su tie predsudky..

ano chlastat v krcme je fajn. Lenze aj to sa ti po case zunuje. Tak si sem tam predtym vonku z fajky partia zahulime a az potom sa ideme bavit do baru..

tak ako su robene krcmy pre pitie, by sa mali urobit hularne pre hulicov ! :) Nech je to vyrovnane.. alebo nech zrusia obidve.. LEBO JE TO TO ISTE!! uz si konecne uvedomte, kolko ludi bolo zabitych, kolko trapasov atd.. vdaka chlastu a kolko kvoli ganji.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kukiak napísal:...LEBO JE TO TO ISTE!!...
v podstate mas pravdu, ale uplne s tebou nemozem suhlasit. po gandzi mas stale plnu kontrolu nad svojou motorikou, nakolko po chlaste ani nie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

yoplin napísal:v podstate mas pravdu, ale uplne s tebou nemozem suhlasit. po gandzi mas stale plnu kontrolu nad svojou motorikou, nakolko po chlaste ani nie.
ale ved to je ciste subjektivna vec, nemozes aplikovat jednu rovnicu na vsetkych ... niekto vydrzi viac niekto menej .. niekomu na naladu staci aby mu jeden panak rozviazal jazyk, niektori notorickejsi alkoholici povazuju za naladu az stav, ked sa valaju po zemi :-) ... naopak z travy slape kazdemu podobne, teda ked mu vobec slape, ked mu neni zle :-P ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Legalizacia hm..

Skutocne by ste chceli aby bol ten psychotropny bordel co fajcite na rovnakej urovni s alkoholom ?

Normalne v predaji, ale samozrejme s poriadnou danou, ako alkohol alebo cigarety..?

No neviem kde by vacsina zhulencov na to brala peniaze (vlastna vyroba by bola tak ako u alkoholu trestna)..

Na druhej strane len dekriminalizovat takyto typ drogy, bez akejkolvek kontroly predaja (napriklad vekovej hranice) ako je aspon oficialne u cigariet a alkoholu, je nonsens..

Alebo sa odstahujte na Jamajku a mozete hulit kolko chcete do konca zivota.. ak vas medzi tym nezastrelia.
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

nj dekriminilizacia ale hodnotim to uplne z inehoo hladiska ako aryan :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Legalizacia hm..

Skutocne by ste chceli aby bol ten psychotropny bordel co fajcite na rovnakej urovni s alkoholom ?

Normalne v predaji, ale samozrejme s poriadnou danou, ako alkohol alebo cigarety..?

No neviem kde by vacsina zhulencov na to brala peniaze (vlastna vyroba by bola tak ako u alkoholu trestna)..

Na druhej strane len dekriminalizovat takyto typ drogy, bez akejkolvek kontroly predaja (napriklad vekovej hranice) ako je aspon oficialne u cigariet a alkoholu, je nonsens..

Alebo sa odstahujte na Jamajku a mozete hulit kolko chcete do konca zivota.. ak vas medzi tym nezastrelia.
Kde by nato brali peniaze? a teraz si to kupuju za fazulky?:D ach boze.. nedaj sa takymito argumentami vysmiat..

bez akejkolvek hranice? a kdo vravi ze bez akejkolvek ?

:roll:

na jamajku alebo skor na nejaky iny opusteny ostrov v severnom oceane by som akurat tak vystahoval ludi ako si ty ;)...ohrotil to dvojitym elektickym drotom a este medzi to nejake tie priekopy..nesmieme zabudnut na spalovne :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Aryan Angel napísal:Legalizacia hm..

ad 1: na rovnakej urovni na zaklade coho? na zaklade legalnosti? ano. na zaklade miery nebezpecia k uzivatelovi? nastastie nie je mozne aby bola trava taka nebezpecna ako alkohol

ad 2: ano, prosperoval by z toho stat a mohla by sa stanovit vekova hranica. navyse by to odbremenilo slusnych ludi od stretavania sa s kriminalnymi zivlami akymi je mnozstvo dealerov

ad 3: a) pises to ako keby boli vsetci fajciari marihuany nejake socky.
b) uvedom si, ze to ze je marihuana nelegalna nasobi jej cenu na ciernom trhu aj 10x, teda silne pochybujem, ze po legalizacii a naslednom zdaneni by som platil viac ako teraz (skor naopak)
c) preco by mala byt vyroba trestna? tabak si tiez mozes pestovat pre vlastnu spotrebu
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

nordkapp_pb napísal: ... naopak z travy slape kazdemu podobne, teda ked mu vobec slape, ked mu neni zle :-P ...
:D ty uz fakt zabijas ty vole... ale nebudem sa opakovat, tebe je 100 krat nieco vysvetlit zbytocne, stale si budes mliet svoje (a fakt neviem odkial mas take koko*iny) "fakty" a budes ignorovat fakty od niekoho, kto o tom nieco vie...

a aryan: na to, ze sa tvaris, ze o vsetkom vsetko vies, necital som na fore od teba jediny prispevok, s ktorym by mohol normlany clovek co i len trocha suhlasit... neviem co za bordel mas v hlave, ale je smutne, kolko ludi na svete denne umrie a existencia je dopriata ludom ako si ty
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Frankie napísal::D ty uz fakt zabijas ty vole... ale nebudem sa opakovat, tebe je 100 krat nieco vysvetlit zbytocne, stale si budes mliet svoje (a fakt neviem odkial mas take koko*iny) "fakty" a budes ignorovat fakty od niekoho, kto o tom nieco vie...

a aryan: na to, ze sa tvaris, ze o vsetkom vsetko vies, necital som na fore od teba jediny prispevok, s ktorym by mohol normlany clovek co i len trocha suhlasit... neviem co za bordel mas v hlave, ale je smutne, kolko ludi na svete denne umrie a existencia je dopriata ludom ako si ty
a sakra ..som nevedel ze drogovat je synonymum pre slovo vediet !!! .. je smutne ze tolko ludi na svete denne umrie a taki velki jazykovedci sa nedostanu k slovu :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Virus: poznas vyznam slova daň?
kukiak: pan boh uz vdaka bohu na ludi ako ty myslel a preto vymyslel jamajku...nie nas "odporcov" vystahovat na ostrov do severneho more...sa uvedom co pises..ked myslis ze trava je taka super tak sa chod napast...
staci sa mi pozriet na spoluziakov a vidim co to s nimi robi
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nordkapp_pd: nevies, nepoznas a preto nedokazes pochopit benefity ktore fajcenie marihuany prinasa. teraz nevravim o nejakom chvilkovom euforickom stave. ide o to, ze marihuana prinasa isty dalsi rozmer vnimania. tak napriklad clovek dokaze brat veci viac s nadhladom a nezaoberat sa (podvedome) vecami, ktore proste uz vyriesit nedokaze a zaoberat sa nimi vlastne nema vyznam. alebo ovela lepsia schopnost sebareflexie, clovek sa viac dokaze pozret na svoje konanie (myslim aj konanie v nezhulenom stave) z pohladu tretej osoby, atd. samozrejme ze takto to nemusi ucinkovat na kazdeho ale na mna napriklad hej a myslim si ze prave psychicky stabilny clovek dokaze z marihuany vytazit najviac. tak laskavo nehovor druhym co maju robit a ako sa maju ventilovat. zvazil som si plusy a minusy a viem preco to berem. a takisto viem zvazit kedy a za akych okolnosti to mozem uzit a irituje ma ze niekto kto vie o tom velke prd mi tu bude nakazovat co mozem a co nie, lebo (na zaklade svojich minimalnych vedomosti a nulovych skusenosti) usudil ze je to nespravne

mirak2:
Daň je (v slovenskom práve) platba fyzických alebo právnických osôb, ktorá je vynútiteľná, nenávratná, spravidla neúčelová, zákonom určená a pravidelne sa opakujúca, a ktorú vyberá štát a orgány miestnej samosprávy v prospech verejných rozpočtov a účelových fondov na úhradu verejných výdavkov vo vopred určenej výške a s presne určeným termínom splatnosti.
neviem co si ty pod tym predstavujes...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kaslite nato , ten kto o marihuane nič nevie a pozera sa len na zlu stranku bude vzdy proti tomu... myslim ze uplne zbytocne sa pretahujete. ked budem chcet hulit tak kedy chcem , kde chcem , skym chcem a ako chcem... nezmeni to ziadna dekriminalizácia alebo legalizacia :smt033 :mrgreen: :smt059
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:some bullshits ... of corse
hmm ja som ti nieco nutil ? ja som si myslel ze v diskusii to nieje tak trosku mozne, ale dakujem ze uznavas moju moc nanutit ti nieco :-) ... dojal ma teda hlavne pohlad tretej osoby na spravanie :-P nestaci ti druha ? ked ta to uz zaujima? a ked svoje spravanie asi hras ? ... podla mna clovek s nadhladom nemusi absolutne analyzovat vlastne spravanie, pretoze kona vzdy to co uzna za vhodne, teda ho nema co trapit :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vase argumenty mi pridu maximalne stupidne...

PS: daco take si objednam .. ;)

//ja davam protiargumenty..povies ze lieci ja ti poviem ze take hovno velke lieci, lebo liek proti bolesti nic nelieci, a tie dalsie veci co tu boli spomenute nekomentujem
ja ti neviem povedat ako casto hulia, ja sa s nimi nestykam, ale z toho co som pocul maju minimum 3 na tyzden
Prílohy
..
..
Napísať odpoveď