Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mirak2 napísal:Virus: poznas vyznam slova daň?
kukiak: pan boh uz vdaka bohu na ludi ako ty myslel a preto vymyslel jamajku...nie nas "odporcov" vystahovat na ostrov do severneho more...sa uvedom co pises..ked myslis ze trava je taka super tak sa chod napast...
staci sa mi pozriet na spoluziakov a vidim co to s nimi robi
nemyslel som vystahovat odporcov... ale ludi ako je aryan ;)
Co to s nimi robi? Hulia kazdy den?
mirak2 napísal:vase argumenty mi pridu maximalne stupidne...

PS: daco take si objednam .. ;)
ako citam tak citam, tak ty si sem este ani jeden argument nedal.
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nordkapp_pb napísal:hmm ja som ti nieco nutil ? ja som si myslel ze v diskusii to nieje tak trosku mozne, ale dakujem ze uznavas moju moc nanutit ti nieco :-) ... dojal ma teda hlavne pohlad tretej osoby na spravanie :-P nestaci ti druha ? ked ta to uz zaujima? a ked svoje spravanie asi hras ? ... podla mna clovek s nadhladom nemusi absolutne analyzovat vlastne spravanie, pretoze kona vzdy to co uzna za vhodne, teda ho nema co trapit :-)
ok mozno nenutis, ale pises tu ako kazatel, co vie, co je pre druhych najlepsie a ako by mali veci vyzerat aby boli podla neho spravne. nedaj sa vysmiat. a podla jedine sebareflexiou dokazes posunut svojho ducha dalej... ale ktovie, mozno to pre teba, pana dokonaleho, co robi vsetko spravne, neplati.
//ale ako som napisal, nemozes pochopit o com som pisal, pretoze si to nikdy nezazil a tvoj prispevok to len potvrdzuje

mirak2: no lol... davas protiargumenty, ale ked ti ich niekto vyvrati tak napises:
mirak2 napísal:... a tie dalsie veci co tu boli spomenute nekomentujem ...
naco sa potom zapajas do diskusie ked protiargumenty, proti tvojim argumentom ignorujes...?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

kukiak napísal:Kde by nato brali peniaze? a teraz si to kupuju za fazulky?:D ach boze.. nedaj sa takymito argumentami vysmiat..
Ako mozes vediet aka by bola urcena cena :D

Inac je pekne od frankieho a digitala, ze okrem presadzovania multikulturalizmu a inych tem kde na mna utocili, tu maju aj dalsi uslachtily ciel - 'obhajovanie' svojej oblubenej drogy :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ViRuS napísal:...
vysmiat ma mozes, ale asi ma to moc nepolozi ... ja svojho ducha posuvat dalej nemusim, nepotrebujem si "honit ego" tym ze niekto ma pochvali ako som sa zlepsil vo vnimani pocitov inych ludi alebo co ... a keby som uz zrovna potreboval, tak nato nepouzijem drogy :-P
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:vysmiat ma mozes, ale asi ma to moc nepolozi ... ja svojho ducha posuvat dalej nemusim, nepotrebujem si "honit ego" tym ze niekto ma pochvali ako som sa zlepsil vo vnimani pocitov inych ludi alebo co ... a keby som uz zrovna potreboval, tak nato nepouzijem drogy :-P
sice som o zlepsovani empatie nepisal ale ok, nechaj tak, nema to vyznam, to je ako slepemu vysvetlovat ako vyzera modra
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal: Inac je pekne od frankieho a digitala, ze okrem presadzovania multikulturalizmu a inych tem kde na mna utocili, tu maju aj dalsi uslachtily ciel - 'obhajovanie' svojej oblubenej drogy :D
Od zaryteho fasistu sa nad tymto nepozastavujem :aasmile27:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:sice som o zlepsovani empatie nepisal ale ok, nechaj tak, nema to vyznam, to je ako slepemu vysvetlovat ako vyzera modra
hej ? lebo z mojho pohladu je to ako kecat so skolkarom o politike na medzinarodnej urovni, ak teraz neviem co je lepsie :-) ... ale fakt nehajme tak, vy mate svoje drogy a ja svoju uroven :-)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:hej ? lebo z mojho pohladu je to ako kecat so skolkarom o politike na medzinarodnej urovni, ak teraz neviem co je lepsie :-) ... ale fakt nehajme tak, vy mate svoje drogy a ja svoju uroven :-)
Aha takze ty ked sa kazdy piatok napijes tak si tiez na drogach ? takze aj ty mas svoje drogy tak sa tu prosim ta nepovysuj
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Aha takze ty ked sa kazdy piatok napijes tak si tiez na drogach ? takze aj ty mas svoje drogy tak sa tu prosim ta nepovysuj
ver tomu ze cez toto som sa uz dostal, uz davno sa nepotrebuje privadzat do nejakych stavou pomocou alkohou ... s dobrou naladou do barov uz chodim ... a pijem asi tak pivo, aj to len preto, ze mi neskutocne chuti ... ale isto potom zo seba nerobim kkta po celom meste ako sfuknuti chalaniska :-)

edit:// ... jo a alkohol ako drogu dokonca spolocnost vyzaduje ... je neslusne napriklad nepripit si s mladomanzelmi, na oslave, kde je oficialny pripitok a tak ... prosto asi vies co myslim ...

AD: ... nestruhaj format pretoze ti co fajcia travu asi tiez icia aj na alkohole :-), hlavne ze ho tu odsudzuju :-)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:ver tomu ze cez toto som sa uz dostal, uz davno sa nepotrebuje privadzat do nejakych stavou pomocou alkohou ... s dobrou naladou do barov uz chodim ... a pijem asi tak pivo, aj to len preto, ze mi neskutocne chuti ... ale isto potom zo seba nerobim kkta po celom meste ako sfuknuti chalaniska :-)
No vidis , ja si dam piatok vecer uz naladeny 2-3 vodné a bavim sa v meste s uplnym kludom.Toto odsudzujes ? ved taketo mnozstvo travy sa vyrovna jednemu tvojmi piatkovemu pivečku

AD: :) vacsinou sice neficia :P ale nevadi , ja si tiez rad vypijem
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:hej ? lebo z mojho pohladu je to ako kecat so skolkarom o politike na medzinarodnej urovni
no tak sme sa zhodli, ty si skolkar, ja som politik (vzhladom na to ze o tematike nevies skoro nic a nemas ziadne skusenosti)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:no tak sme sa zhodli, ty si skolkar, ja som politik (vzhladom na to ze o tematike nevies skoro nic a nemas ziadne skusenosti)
co by sa samozrejmä dalo interpretovat aj tak ze ako kazdy politik iba zbytocne zavadzas a moje ciste skolkarske myslenie este vidi aj nieco dobre co tu ostalo :-)
Digital napísal:AD: :) vacsinou sice neficia :P ale nevadi , ja si tiez rad vypijem
tak zopar ich poznam a 99.12% z nich nema voci alkoholu ziane vyhrady a veselo ho konzumuje, dokonca kombinuje so svojou velkou vegetarianskou zalubou :-P
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok, podme sa hrat so slovickami... :roll:
//jo, a serte uz na porovnavanie alkoholu s konope - ako keby ste porovnavali hrusky s jablkami
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:tak zopar ich poznam a 99.12% z nich nema voci alkoholu ziane vyhrady a veselo ho konzumuje, dokonca kombinuje so svojou velkou vegetarianskou zalubou :-P
No vidis tak kde je problem ? :) kazdy ma svoje zaluby :D Niekto pije , niekto huli , niekto obidvojo naraz ... tak potom vlastne co tu odsudzovat , ved to je skoro to iste nie ?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa alfonz »

abstraktt napísal:Ste za alebo proti?

Chceli by ste u nas pravny system analogicky v Holandsku alebo len zmiernit trestne sadzby za uzitie

pls vyjadrite sa
Sú dve strany mince - keď to niekto dospelý chce, nech si to kúpi. No skôr či neskôr už to budú ťahať aj deti, ako je to dnes s cigaretami.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Sú dve strany mince - keď to niekto chce, nech si to kúpi. No skôr či neskôr už to budú ťahať aj deti, ako je to dnes s cigaretami.
V ktorom storočí si ? deti su dennodenne v styku ci uz alkoholom , travou ci tvrdšími drogami v dnešnej dobe
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Sú dve strany mince - keď to niekto dospelý chce, nech si to kúpi. No skôr či neskôr už to budú ťahať aj deti, ako je to dnes s cigaretami.
pockaj ? z akej doby k nam prichadzas ? ... mladez od 15 do 20 rokov je navacsou skupinou uzivatelov marihuany ! z toho by som teda co ja vidavam a pocuvam povedal, ze mala cast je v intervale 18- 20, cize "dospeli" :-)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sa opytam tych,co presadzuju legalizaciu-Naco vam je potrebne zlegalizovat ganju?Mozes hulit a nic sa ti nestane...Pokial to nerobis nejak extra verejne,co mimochodom nie je povolene ani v krajinach kde je hulenie legalne..Alebo s tym nekseftujes..Zasi sa niekde,zhul sa a nemas problem... :?

To,ze je legalny alkohol,este predsa nie je argument na to,aby sa tu zlegalizovala dalsia droga-hoci je menej skodliva a navykova. :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

kvoli takym veciam, ze ked pride razia do baru aj so psom.. najdu ti trochu a mas problem.. proste jak kebysi prechovaval heroin.. mozno by stacilo to urobit ako v CZ ako v UK.. proste pre vlastnu spotrebu mat mozes.. nie take tvrde tresty.. proste nebrat travu ako heroin alebo pyko..
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

aryan: fasista, ktoremu sa nepaci, ze na neho ludia utocia? nie je prave to nahodou napln vasho zivota?
a prosim, ak so mnou prestanete jednat ako s propagatorom marihuany budem rad.. nikomu ju nenutim, ale nejak stale nedokazem pochopit ako sa k nej moze vyjadrovat niekto kto o nej nic nevie... a nic z toho co tu pisete nie je natolko hodnotne, aby sa to dalo nazvat argumentom... ja tiez nepisem do tem o filmoch, ktore som nevidel, aky by to malo zmysel?
Napísať odpoveď