EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Runes napísal:noked sa zamyslim nadtym tak pofim asi tolkoto este ze kto pozna emo starsie ako 16 rokov ??? :-) kolko tie emo deti vedia o emo ???? lebo ked si spomeniem na nasu tazku satanisticku mladez tak nevedia otom ani prd taktiez tie super 14rocne metalove deti tesi ma ze nefrcia na hip hope bo ten nemusim ale tiez to pocuvaju iba koli tomu aby dako drsne vyzerali v tej hudbe nic necitia len idu stylom cim viac tam skrieka tym lepsie heh takze najprv by sme sa mali pozret na tych emacov ci vobec vedia oco ide lebo oni to beru skor ako styl obliekania "a vraj aj toto robia tak to robme tiez" heh a snazia sa uputat pozornost abo co ja fim sak ted su emo za pol roka budu metlaci za dalsi pol rok hip hoperi a za 2 roky budu zhuleny v parku a budu pocuvat rege ci jak sa to pise :-)

ako dostanete zo stromu emo chlapca pomocou nozika ????
...
...
...

prerezete lano :-P
emo je asi 3 roky stary trend je to vplyv medii na hlupe deti...
v USA to bolo uz skorej...aj ked povodne EMO je styl hudby z 80tych rokov orientovany na smutne piesne.. :)

inak emo chlapca, nemusis zo stromu nijak davat ani nic sekat, jednoducho mu ten nozik das, on sa podreze a spadne dole :D
braino.swk napísal:no celkom dobre si to vystihol, takisto fall... k+
lol, ziadnu K+ som nedostal :lol:
mi-chau napísal:No ked si to clovek vezme ze je mainstrem nebyt mainstream (byt iny ako ostatni) je to ci nieje mainstream? To je otazka.
je to taky mensi mainstream :wink:
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

mi-chau napísal:No ked si to clovek vezme ze je mainstrem nebyt mainstream (byt iny ako ostatni) je to ci nieje mainstream? To je otazka.
dat 3krat mainstream do jednej vety huste :D , ale chapem hehe ... noo ale ak nikto nechce byt mainstream a kazdy chce byt iny tak je na koniec kazdy len mainstream nie ? :D ......takze podla mna je to zas len mainstream
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:monzo preto su emaci emakmi, ze idu proti tomu s cim ostatni suhlasia...chcu byt ini ako ostatni...co sa im vcelku dari :lol:
No toto sa da pouzit takmer na kazdy takyto trend, ktory suvisi s urcitym stylom hudby. Kazdy sa chce vyjadrit, najlahsie to ide oblecenim. Ale emo ma smolu v tom, ze so sebou nesie aj extremisticke spravanie, ako uz mnohokrat spominane sebatryznenie. No imho vzdy lepsie ako nackovia, ktori radsej len tak z nudy tryznia ostatnych.
Fakt sa mi zda az prehnane ako sa tym zaoberate, ublizil vam niekedy emak fyzicky? Tie ich kecy su len prazdne reci, ktore skodia akurat im samym, ja ich mam v pazi.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

GothaR napísal:No toto sa da pouzit takmer na kazdy takyto trend, ktory suvisi s urcitym stylom hudby. Kazdy sa chce vyjadrit, najlahsie to ide oblecenim. Ale emo ma smolu v tom, ze so sebou nesie aj extremisticke spravanie, ako uz mnohokrat spominane sebatryznenie. No imho vzdy lepsie ako nackovia, ktori radsej len tak z nudy tryznia ostatnych.
Fakt sa mi zda az prehnane ako sa tym zaoberate, ublizil vam niekedy emak fyzicky? Tie ich kecy su len prazdne reci, ktore skodia akurat im samym, ja ich mam v pazi.
pekny nazor,
drviva vacina emo je hudba+oblecenie
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

What is emo? :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

alfonz napísal:za PRVÉ: potom aj fašisti nech majú slobodu prejavu (nie som fašista, samozrejme, ide o princíp)
za DRUHÉ: snažím sa mať tieto individuá v otvore ale keď je tu taká téma nedalo mi...
za TRETIE: sebarealizáciu? TAKTO? OK, už som ticho...
Lenze fasizmus je utlacanie ludskych prav a slobody... emaci utlacaju akurat tak sami seba

mal by si si precitat nejake encyklopedie pre rocniky do 15 rokov
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

pardon, nevšimol som si ten dodatok o utláčaní ostatných :oops: :slap:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

... napísal:What is emo? :)
vyrabanie emaka nema chybu, tiez predpoved o pocte emakov, odporucam pozriet ;]]
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

pfuuu...konecne som docital tych 28 stran :) ako som zistil tak EMO to je srandy kopec a neviem co na EMO nechapete...ved predsa kazdemu musi byt jasne, ze pravy emak je stastny len vtedy ked je smutny :lol:

a teraz vazne...EMO to nie su tie uplakane deti z Ameriky, ktore sa tvaria, ze im vsetci ublizuju...tento styl hudby je tu uz velmi davno (cca 20 rokov), ale oni ho len nedavno objavili a zacali sa k nemu hlasit...

P.S.: nie som EMO a nikdy som nebol...
Mrs_the_Hell
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrs_the_Hell »

Ale no "stari" Emaci...no preco nie?

Ale teraz si dovolim tvrdit, ze kazdeho pol emaka, je emakom len preto, ze je to teraz cool. Tak vsetky baby sa ideme tvarit, aky je svet smutny, spravime cierne haro, tresneme si ruzovu celenku, namalujeme sa tak,ze nam bielka zaniknu a mozeme ist :lol:

Uz aby to preslo....tento emotime
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mrs_the_Hell napísal:Ale no "stari" Emaci...no preco nie?

Ale teraz si dovolim tvrdit, ze kazdeho pol emaka, je emakom len preto, ze je to teraz cool. Tak vsetky baby sa ideme tvarit, aky je svet smutny, spravime cierne haro, tresneme si ruzovu celenku, namalujeme sa tak,ze nam bielka zaniknu a mozeme ist :lol:

Uz aby to preslo....tento emotime
Ved o tomto je cela tato tema, proste dalsia modna vlna, tak ako tu bol hop-hop, tak je tu teraz emo. Len ma nenapada ziadny takyto smer, ktory by ovladol cast mladeze, pred rokom 2000, je to len moja blba pamat, alebo nic take nebolo a je to sposobene len sucasnym vplyvom medii na deti?
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

Emakov je stale viac a viac ..Ja im neviem prist nejako na chut nevem preco ten styl ako sa obliekaju ci uz chalani maluju sa a blbosti a rezu ruky,,Podla mna je to chore taky ludia nevedia co maju zo sebou uz robit...Mne lezu na nervy..Uz som mal aj cest jednemu Pustit na tvar ..Bo ked som bol hrat na diskoteke DJ tak nabehol jeden ze ci vraj nesom chorii ze ked pocuvam a hram Techno , a Trance atd atd...A ja ze ci neni on chori ked sa maluje a reze si zili no tak som mu jednu struhol ( lenze on sa uz nemal ako branit tak mi rozbil skener a rozkopal mi kufriks CD a potom usiel no ale co uz ...) to iba taka prihoda...aby rec nestala ..Este aj ked stretneme niekd etoho Emaka zo Superstar tak aj tomu napriahnem ten mi je tiez nesympaticky.......

P.S : Ale Niektote EmAcKy nem zle :P:P:P !!
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

cely tento kvazi štyl je uplna blbost.a včom spočiva.že sa režu?alebo že sa obliekaju ako kkti? (babi vynimka)alebo posielanie hlasov Martinkovi teplemu?LOL vačšiu trapnost som vživote nevidel ked my nejaky chalan alebo baba zahlasi "ja som EMO"tak neviem ci sa mam smiat alebo plakať

Mrs_the_Hell-tak ako hovoriš
GothaR-nebolo maš dobru pamať rozmyšlam či to nevzniklo vplyvom Tokio Hotel to oni sa začali obliekat za buzikov ako prvy :x
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

JV napísal:cely tento kvazi štyl je uplna blbost.a včom spočiva.že sa režu?alebo že sa obliekaju ako kkti? (babi vynimka)alebo posielanie hlasov Martinkovi teplemu?LOL vačšiu trapnost som vživote nevidel ked my nejaky chalan alebo baba zahlasi "ja som EMO"tak neviem ci sa mam smiat alebo plakať

Mrs_the_Hell-tak ako hovoriš
GothaR-nebolo maš dobru pamať rozmyšlam či to nevzniklo vplyvom Tokio Hotel to oni sa začali obliekat za buzikov ako prvy :x
ale boli aj pred tym taketo veci, ze sa ludia silou mocou potrebovali odlisovat na zalkade vyzoru, aj ked s tym nesuhlasili vnutorne :-) ... akurat neboli radikalne z tej stranky, ze si ich priaznivci rezali zily a tvarili sa utrapene ... takymito bol napr. punk, depešaci a tak ...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

JV> kto je viac obleceny ako KKT?
//obaja su z SK, ak by sa tam niekto nasiel tak nech mi napise a ja fotku dam prec.. ale chcel som dat priklady z SK nie dade z ameriky..
Prílohy
hiphop.jpg
emo.jpg
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

obydvaja :lol:
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

Nino napísal:obydvaja :lol:
Lepsie si to ani nemohol vzstihnut :lol: :lol: :lol:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

uJo Track napísal:Emakov je stale viac a viac ..Ja im neviem prist nejako na chut nevem preco ten styl ako sa obliekaju ci uz chalani maluju sa a blbosti a rezu ruky,,Podla mna je to chore taky ludia nevedia co maju zo sebou uz robit...Mne lezu na nervy..Uz som mal aj cest jednemu Pustit na tvar ..Bo ked som bol hrat na diskoteke DJ tak nabehol jeden ze ci vraj nesom chorii ze ked pocuvam a hram Techno , a Trance atd atd...A ja ze ci neni on chori ked sa maluje a reze si zili no tak som mu jednu struhol ( lenze on sa uz nemal ako branit tak mi rozbil skener a rozkopal mi kufriks CD a potom usiel no ale co uz ...) to iba taka prihoda...aby rec nestala ..Este aj ked stretneme niekd etoho Emaka zo Superstar tak aj tomu napriahnem ten mi je tiez nesympaticky.......

P.S : Ale Niektote EmAcKy nem zle :P:P:P !!
ja sa nemalujem ani nerezem ale ties nechapem jak niekto moze take hluposti jak ty pocuvat nie to este hrat
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

awtt napísal:ja sa nemalujem ani nerezem ale ties nechapem jak niekto moze take hluposti jak ty pocuvat nie to este hrat
kazdy nemoze pocuvat depkoviny a skovavat sa v kute s nožikom a byt smutnučky :P :lol:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

uJo Track: emo vlna ide uplne mimo mna, ale predsa len mi niekto kto chce"napriahnut" kazdemu, kto mu nie je sympaticky nepride ako lepsi clovek
Napísať odpoveď