EURO<26 Junior Rail Plus

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

EURO<26 Junior Rail Plus

Príspevok od používateľa pershing »

Zdravim, mate dakto tuto kartu? mozte mi napisat skusenosti snou? planujem si ju kupit, no ale ako pozeram tak v KE nemame moc miest na vyuzitie zlavy... dik
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mam ju par dni :) a vyuzivam ju len na zlavnene cestovne na vlak
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

pokial by islo len o vlak a vramci SR, tak studentovi staci klasicky ziacky preukaz Zlocineckej spolocnosti - je zadarmo a ma vyssiu zlavu nez railplus :)
ak nie si student, sorry za OT :) mozno inym sa moze zist
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mal som to rok a pouzil som to len na listky na vlek na lyzovacke...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

aky je rozdiel medzi klasickou Euro<26 a rail plus junior?
pershing
Guru
Guru

to iste lenze v tom mas zlavy na vlak...co mas sice aj v normalnej euro26ke ale len v tej cipovej...tj vydanej skolou...
inac ten preukaz zadarmo je kravina, je to len na vlaky Os, 2 triedy...:) a tuna mas kopec inych zliav...lyze a podobne :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

...a hlavne nemusis byt student aby si mal zlavu na vlak ;-)
...
Expert
Expert

pershing napísal:inac ten preukaz zadarmo je kravina, je to len na vlaky Os, 2 triedy...:)
ak mas na mysli ten Ziacky preukaz od zeleznic (resp. ISIC z VS), tak ten plati zarucene pre vsetky vlaky :) so zlavou 50 percent na jednorazove listky (snad na miestenky a lehatka to nemusi platit, ale to si nie som isty)... 2. trieda, to je pravda, ale RailPlus snad aj v prvej? :)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

zabudli ste spomenut ubytovanie niektorych ubytovniach :) taktiez ponukaju zlavy ak ma niekto euro<26
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

... napísal:ak mas na mysli ten Ziacky preukaz od zeleznic (resp. ISIC z VS), tak ten plati zarucene pre vsetky vlaky :) so zlavou 50 percent na jednorazove listky (snad na miestenky a lehatka to nemusi platit, ale to si nie som isty)... 2. trieda, to je pravda, ale RailPlus snad aj v prvej? :)
Ja cestujem na žiacky preukaz od žel.spol. a pokiaľ viem, 50% platí iba na úsek domov<=> škola, na zvyšok železníc je 25%.

-Na ISIC resp. EURO26 alebo oboje dokopy s čipom sa dá jazdiť všade za polovicu, je to pohodlné a práve preto to naša regresivna škola nevydáva.

-S obyčajným ISICom alebo EURO26 je zľava menšia a preto je tu EURO26 RailPlus. Je to kombinacia preukazu EURO26 a preukazu Junior RailPlus. Okrem toho, že tam máš zľavu na cestovnom, platíš za tento preukaz cca 600sk.
-Inak samotne EURO26 stoji 200sk a railplus 600 == 200sk ušetrených.*

* Odchýlka v číslach vyhradená. Čítal som to z propagačného letaku vo vlaku a presne sumy si nepamatam :)
pershing
Guru
Guru

poopravim,
euro 26 = 250Sk
junior rail plus = 1000Skk
rail plus + euro 26 = 490Skk
a zlava je 50% na TEZ a 40 % na ostatnych zelezniciach....
a na tych necipovych kartach nieje na ZSSK ziadna zlava :?
tiez by som chcel cipovu, nechapem preco to nevydavaju na nasej SS...
...
Expert
Expert

Frikso napísal:Ja cestujem na žiacky preukaz od žel.spol. a pokiaľ viem, 50% platí iba na úsek domov<=> škola, na zvyšok železníc je 25%.
ee, od marca 2007 to plati vsade
Zlocinecka, a.s. napísal:Študenti a žiaci, ktorí sú držiteľmi študentských preukazov vo forme BČK (vydaných a aktivovaných vysokou, resp. strednou školou v Slovenskej republike) alebo klasických žiackych preukazov v papierovej forme, môžu cestovať vo všetkých vlakoch ZSSK na území Slovenska s 50 percentnou zľavou, nie sú viazaní na miesto trvalého bydliska a školy.

Študenti, ktorí dochádzajú do školy denne a majú k študentskému preukazu kúpený časový predplatný cestovný lístok (týždenný alebo mesačný, jednosmerný alebo obojsmerný), majú pri ceste vlakom zľavu 60 percent na dve trate. Prvá trať – základná musí byť zvolená do sídla školy. Okrem toho si môžu zvoliť podľa vlastného uváženia aj jednu doplnkovú trať, ktorú budú mať vyznačenú na študentskom preukaze a na ktorej po zakúpení časového predplatného cestovného lístka tiež cestujú so zľavou 60 percent.
http://www.slovakrail.sk/index.php?id=ziaci-a-studenti

a tento preukaz je zadarmo, resp. za fotku, potvrdenie o studiu a chvilku natahovania sa s "ochotnym personalom" zeleznic :D
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

som z toho trochu mimo... takto, chcem cestovat autobusom SAD a vyuzivat 50% zlavu a platit si cestovne z karty, nie hotovostou, ale obcas aj vlakom by som dakam siel a tiez chcem na tie listky zlavu, tak ktoru kartu by som potreboval? v skole nam prezentovali ISIC+EURO>26 staci mat tuto kartu? ci na tie vlaky potrebujem Junior RailPlus EURO<26??? btw. som student
pershing
Guru
Guru

pokial dostanes v skole tu cipovu verziu tak ano :)
btw ja som si ju este stale nevybavil :D
pepan90
Medium Star
Medium Star

to bude cipova... ked nam vraveli, ze sa s nou da platit v autobuse (nieco ako ,,prenosna penazka,,) tak si ju teda vybavim, a nevies nahodou aku je rocny poplatok? tam sa plati za nejaku nalepku ci co
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je to peckova vec. vacsina vidieckych soferov sa nezaoberala rozdielom medzi euro 26 a ISICkom a tak som chodil za polovicu aj ked som nemal narok :twisted:
uvidim ci sa podari obalamutit sofera busu z BA ked pojdem domov... teda neviete ake su zlavy na busy teraz s euro26?
nechal som si sem do Irska poslat len kartu. ta knizka by mala byt doma...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kupil som si pred tyzdnom a tiez vyuzivam len na vlak. Ale asi budem aj v kinach. :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

tomuto nerozumiem:
4. Môžem stredoškolský preukaz ISIC/EURO<26 využiť na zľavnené cestovné v ŽSSK?
Zľavnené cestovné v ŽSSK si môžeš uplatniť vo výške 50% na všetky jednosmerné trasy na území SR, pričom preukaz musí byť aktivovaný na stredoškolskom termináli tvojej školy. co to znamena?
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

v skole je taka "krabicka" tam ked prilozis kartu, tak ti vypise dokedy je platna a taketo hovadiny. A to ti musi skola aktivovat. Robi sa to automaticky pri predavani karty myslim..
emsit
Amateur
Amateur

Re: EURO<26 Junior Rail Plus

Príspevok od používateľa emsit »

Zdravim, kedze uz niesom student a potrebujem cestovat vlakom kupil som si v CKM JUNIOR RAIL PLUS.Ma tato karta bezkontaktny cip?A ak ano, da sa to pouzivat na bezhotovostnu kupu listkov?
Napísať odpoveď