A-Tyyppi and Antero Mertaranta sings song Ihanaa leijonat, ihanaa.
cize tipujem ze A-Tyyppi and Antero Mertaranta su spevaci a Ihanaa leijonat, ihanaa je nazov songu
pesnicka z reklamy na Allways Ultra Sensitive kde jednej zene na zastavke donesu kreslo..
a este pesnicka z reklamy na Orange kde si najde ta baba lizatko vo vrecku....
hladam mp3 z videa na tejto stranke je to První návrh MP intra! tam je to video a ja hladam tu hudbu z neho alebo ked nemate tak nieco podobne aspon dakujem (najlepsie v rar alebo zip edisk.sk alebo nieco volne )
HLADAM PESNICKY KTORE SA PUSTALI V NOCI BOJOVNIKOV(nie film ale bolo to aj vo Vilomeninach na Markize tam de bojoval ten Svajda...sa mi zda ze to bolo v hale Pasienky)??????
STACI KED NAPISETE NAZVY
ivoralik napísal:takze urcite si niektori pamatate asi tak pred 4ma rokmi bezala v telke pesnicka od sida a neviem ako sa volala,viem ze zo zaciatku tam boli dvaja kamarati a jeden zacal pit a drogovat ci co a potom dako mentalne oblbol a skocil z mosta ,,davam na youtube aspon ze reku klip najdem,,neviete nazov?:(
Nevie niekto kde by som mohol nájsť tú hymnu čo spievajú vždy na začiatku zápasu NHL? Potrebujem to totiž aj so spevom..Stačí mi názov..ale ak by niekto mal priamy link tak nech mi to hodí cez SS Moc díki..
hladam nazov pesnicky ktora bla v Mizerove II tam ako prisla ta Sid s tym nakladakon MGB co mal na boku napisane. potom tam zratavala ty penaze ze tam je len 4900.
stahel som si soundtrack z lamkiek a neni to tam.
ak by to tam nahodou bolo tak daj cislo(nazov) pesnicky
Hladam tuto pesnicku, je to starsia pesnicka z minuleho storocia, teda dost stara
Moj hudobny hluch nedovolil zahrat pesnicku lepsie na klaviri [na ktorom neviem, nehram a nebudem sa ucit hrat]. Tusim [urcite] som sa na konci sekol o polton a asi nie len tam, ale uz to nejdem prerabat. Za kazdu radu dakujem!
hmm viacmenej je to jedno, wow diq za rychle reakcie ...ono si uz potom vygooglim korene. Ja to tiez hladam kvoli remixu od daft punk, alebo eiffel 65, a mozno Gigi D'agostino . Vsetko to znie podobne Stale mi to brni v hlave, tak sa toho chcem prepocuvat ...