Zaplatim za script ACTIVE PILOT PLUS

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
cyko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zaplatim za script ACTIVE PILOT PLUS

Príspevok od používateľa cyko »

Zdravim priatelia, najde sa niekto, kto si necha kludne aj zaplatit za to, ze mi vyrobi obsluzny javascript na ACTIVE PILOT PLUS banner?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co je to za system?
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Co je to za system?
je to banner vo flashi, ktory ma najskor format napriklad 500x350px, prehra sa animacia a potom prejde do klasickeho active pilotu 120x120px alebo 200x200px. Banner je stale zarovnany k spodnemu okraju okna a ak stranku skrolujeme dolu, banner ma stale svoju poziciu a je viditelny.

ACTIVE PILOT PLUS:
Popis: Reklamný formát, ktorý obsahuje animáciu, ktorá po 5 sekundách prejde do active pilotu.
Rozmery: Max 350x400 pixelov?
Technické parametre: max. veľkosť 30 kB vrátane scriptu (spúsťací button max. 20 kB)
Funkčnosť: Animácia nesmie trvať dlhšie než 5 sekúnd. Active pilot plus musí byť počas animácie možné zavrieť tlačítkom ak trvá dlhšie ako 5 sekúnd. Zobrazenie active pilot plus môže nastať max. raz za deň s obmedzením na unikátneho užívateľa (obmedzenie sa vyťahuje vždy na unikátnu doménu).
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To fakt nič?

Akože vážni programýtori... RESPECT :smt064
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Problém je možno v tom, že nikto netuší, čo to vlastne chceš (nie každý si dáva vlastnú reklamu na SME). Ani si nenapísal, či to má byť pre obrázok, alebo pre Flash. ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v jeho druhom poste je písané čo to je, a vyplíva z toho že to chce vo flashi. Takže ja skôr vidím problém v tom, že tu je málo ludí ktorí vedia dostatočne dobre pracovať s flashom
chrono
VIP
VIP

V jeho prvom príspevku je napísané, že chce iba obslužný kód v javascripte. :)
Skôr by som videl problém v tom, že nie je špecifikované, kto zabezpečí, aby sa tá reklama zobrazovala každému unikátnemu návštevníkovi iba raz za deň. Takže ak to niekto už nerobil, asi nebude vedieť, ako to má vyriešiť (jediná možnosť je pozerať stránky Sme a keď sa tam taká reklama zobrazí, tak sa na to pozrie).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jááj on chce iba js? ja že komplet aj tú animačku vo flashi spraviť. No tak to môžeš spraviť aj tak, že ten flash hodíš na div, ktorý bude plávať a bude mať tlačidlo ktorý ho nastaví na visible=false.
Viem, ľahko sa hovorí.

chrono: načo každému iba raz? Reklama má byť drzá, užívateľ si ju zavre aj viac krát za deň :lol:
chrono
VIP
VIP

Ten počet zobrazení je v špecifikácii tej reklamy. http://www.sme.sk/cm/21/technicke_poziadavky.pdf
Inak bude to o niečo komplikovanejšie (ten div musí meniť rozmery, takže asi sa to musí riešiť aj v samotnej reklame). Momentálne je na SME reklama takého formátu od T-Com.
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Problém je možno v tom, že nikto netuší, čo to vlastne chceš (nie každý si dáva vlastnú reklamu na SME). Ani si nenapísal, či to má byť pre obrázok, alebo pre Flash. ;)
Ale napísal, všetko čo treba som tam napísal.

chrono napísal:V jeho prvom príspevku je napísané, že chce iba obslužný kód v javascripte. :)
Skôr by som videl problém v tom, že nie je špecifikované, kto zabezpečí, aby sa tá reklama zobrazovala každému unikátnemu návštevníkovi iba raz za deň. Takže ak to niekto už nerobil, asi nebude vedieť, ako to má vyriešiť (jediná možnosť je pozerať stránky Sme a keď sa tam taká reklama zobrazí, tak sa na to pozrie).
To aby sa reklama zobrazovala každému iba raz zabezpečí niekto iný, resp ich reklamný systém. A ja presne ako píšeš, ako som písal už vyššie potrebujem iba obslužný javascript.

audiotrack napísal:jááj on chce iba js? ja že komplet aj tú animačku vo flashi spraviť. No tak to môžeš spraviť aj tak, že ten flash hodíš na div, ktorý bude plávať a bude mať tlačidlo ktorý ho nastaví na visible=false.
Viem, ľahko sa hovorí.
Nemôžem, lebo neviem teda ako ty, ale ja neviem v html za behu zmenit rozmer divu.

BTW, MEDZIČASOM SOM SI TAKÝ SCRIPT ZOHNAL, ALE NEVIEM HO UPRAVIŤ TAK, ABY NEVYZERAL AKO POVODNY. VIE TO NIEKTO?
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

hi poznam taky script sam ho pouzivam, nic tazke aj na to ze nie som programator, upravis par hodnot a ides :)

ked tak napis na icq som tu denne od 7.00-15.00 neskor som aj niesom :)
chrono
VIP
VIP

cyko napísal:BTW, MEDZIČASOM SOM SI TAKÝ SCRIPT ZOHNAL, ALE NEVIEM HO UPRAVIŤ TAK, ABY NEVYZERAL AKO POVODNY. VIE TO NIEKTO?
Ak budem mať čas, tak sa na to pozriem (niekedy koncom týždňa).

//chrono: Takže niečo som vyrobil, ale mohol by si kvôli testovaniu vyrobiť tie flash súbory. Ten väčší by mal po kliknutí na tlačítko "Zavrieť" zavolať javascript:app_close() a tú istú funkciu by mal zavolať aj po ukončení (teda po 5 sekundách), Skript som ti poslal cez SS, takže ho prípadne môžeš vyskúšať aj ty.
Napísať odpoveď