Ram

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Leninn
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ram

Príspevok od používateľa Leninn »

Chalani potreboval by som poradit dake dobre ramky s frekvenciou 800 a L3 najlepsie by bolo keby bolo v baaleni 2x2g ram DDR2.Dakujem
zachariasko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

... 2x2 GB Ram jedine pre 64 bit XP/Vista .. 32 bit OS nevie vyuzit taku kapacitu RAM

.. asi si myslel s casovanim CL3 .. take DDR2 asi tazko .. klasika su CL5 a agresivnejsie CL 4

.. mozes si vybrat v Alze

resp. v x-computers
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

to zachariasko:aspon netrep prosím ta...čo má 64bit os s využitím ram??na dnesnich hrách tu pamäť nemáš ako využíť,či ide o win xp alebo win vista alebo linux...na dnesne veci staci 2GB ram,

v pripade že potrebujes pracovať na nejakej aplikaciii ktora zhltne 2GB ram tak si kup vitesty a-data
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

nie .. nemáš pravdu warezman .. 32 bit OS nevie reálne - kvôli adresovaniu pamäte - využiť viac ako približne 3 - 3,2 GB RAM .. ak nemáš dosť info, použi google .. jasné že existujú nejaké finty, ako to upraviť, ale reálne - pre 32 bit OS 2 GB RAM, pre 64 bit OS kľudne 4 a viac GB ..

..nechcem sa s tebou hádať, ale ak chceš nejaké linky, môžem ti ich poslať do SS nakoľko sú z iných fór (teda ich nebudem dávať do môjho postu)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

este by som to doplnil o par info.
2x2GB kity budes rad ak najdes s CL4. vacsina ma CL5, ak kupujes 2x1 nieje problem zohnat aj CL3 lenze zato si aj poriadne priplatis.
este k tej kapacite. niekde som cital test ako a ci vobec pomaha 4GB RAM oproti 2GB. a vysledky boli dost prekvapive aspon pre mna. bohuzial bolo to asi 2 mesiace dozadu a ten link som uz niekolko krat neuspesne hladal. boli tam narasty FPS alebo lepsie povedane tak kde mali 2GB zostavy prepady tak 4GB drzali, rychlejsi loading a podobne veci...
pri dnesnych cenach som aj ja rozmyslal nadtym ci si nezobrat dalsich 2GB nadoma :P ale zase ja by som to vedel vyuzit aj vo windowse
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

warezman > ach ty guru :-D

4GB ram pre urcite skupiny rozhodne nie je zbytocnost, ale priamo nutnost. Pokial clovek pracuje s niekolkogigovymi videami, prip. obrazkami, tak ten rozdiel pozna a to markantne.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

t0m4s3 napísal:warezman > ach ty guru :-D

4GB ram pre urcite skupiny rozhodne nie je zbytocnost, ale priamo nutnost. Pokial clovek pracuje s niekolkogigovymi videami, prip. obrazkami, tak ten rozdiel pozna a to markantne.
som napisal ze ak potrebuje pracovat na nejakej aplikacii co zozere viac nech si ich kúpy
zachariasko napísal:nie .. nemáš pravdu warezman .. 32 bit OS nevie reálne - kvôli adresovaniu pamäte - využiť viac ako približne 3 - 3,2 GB RAM .. ak nemáš dosť info, použi google .. jasné že existujú nejaké finty, ako to upraviť, ale reálne - pre 32 bit OS 2 GB RAM, pre 64 bit OS kľudne 4 a viac GB ..

..nechcem sa s tebou hádať, ale ak chceš nejaké linky, môžem ti ich poslať do SS nakoľko sú z iných fór (teda ich nebudem dávať do môjho postu)
Ja sa nehadam...toto som netusil,zasa som o nieco mudrejsi 8)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

Napísať odpoveď