Ram
Ram
Chalani potreboval by som poradit dake dobre ramky s frekvenciou 800 a L3 najlepsie by bolo keby bolo v baaleni 2x2g ram DDR2.Dakujem
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
... 2x2 GB Ram jedine pre 64 bit XP/Vista .. 32 bit OS nevie vyuzit taku kapacitu RAM
.. asi si myslel s casovanim CL3 .. take DDR2 asi tazko .. klasika su CL5 a agresivnejsie CL 4
.. mozes si vybrat v Alze
resp. v x-computers
.. asi si myslel s casovanim CL3 .. take DDR2 asi tazko .. klasika su CL5 a agresivnejsie CL 4
.. mozes si vybrat v Alze
resp. v x-computers
-
zachariasko
Star
nie .. nemáš pravdu warezman .. 32 bit OS nevie reálne - kvôli adresovaniu pamäte - využiť viac ako približne 3 - 3,2 GB RAM .. ak nemáš dosť info, použi google .. jasné že existujú nejaké finty, ako to upraviť, ale reálne - pre 32 bit OS 2 GB RAM, pre 64 bit OS kľudne 4 a viac GB ..
..nechcem sa s tebou hádať, ale ak chceš nejaké linky, môžem ti ich poslať do SS nakoľko sú z iných fór (teda ich nebudem dávať do môjho postu)
..nechcem sa s tebou hádať, ale ak chceš nejaké linky, môžem ti ich poslať do SS nakoľko sú z iných fór (teda ich nebudem dávať do môjho postu)
-
prask
Light Professional
este by som to doplnil o par info.
2x2GB kity budes rad ak najdes s CL4. vacsina ma CL5, ak kupujes 2x1 nieje problem zohnat aj CL3 lenze zato si aj poriadne priplatis.
este k tej kapacite. niekde som cital test ako a ci vobec pomaha 4GB RAM oproti 2GB. a vysledky boli dost prekvapive aspon pre mna. bohuzial bolo to asi 2 mesiace dozadu a ten link som uz niekolko krat neuspesne hladal. boli tam narasty FPS alebo lepsie povedane tak kde mali 2GB zostavy prepady tak 4GB drzali, rychlejsi loading a podobne veci...
pri dnesnych cenach som aj ja rozmyslal nadtym ci si nezobrat dalsich 2GB nadoma
ale zase ja by som to vedel vyuzit aj vo windowse
2x2GB kity budes rad ak najdes s CL4. vacsina ma CL5, ak kupujes 2x1 nieje problem zohnat aj CL3 lenze zato si aj poriadne priplatis.
este k tej kapacite. niekde som cital test ako a ci vobec pomaha 4GB RAM oproti 2GB. a vysledky boli dost prekvapive aspon pre mna. bohuzial bolo to asi 2 mesiace dozadu a ten link som uz niekolko krat neuspesne hladal. boli tam narasty FPS alebo lepsie povedane tak kde mali 2GB zostavy prepady tak 4GB drzali, rychlejsi loading a podobne veci...
pri dnesnych cenach som aj ja rozmyslal nadtym ci si nezobrat dalsich 2GB nadoma
som napisal ze ak potrebuje pracovat na nejakej aplikacii co zozere viac nech si ich kúpyt0m4s3 napísal:warezman > ach ty guru
4GB ram pre urcite skupiny rozhodne nie je zbytocnost, ale priamo nutnost. Pokial clovek pracuje s niekolkogigovymi videami, prip. obrazkami, tak ten rozdiel pozna a to markantne.
Ja sa nehadam...toto som netusil,zasa som o nieco mudrejsizachariasko napísal:nie .. nemáš pravdu warezman .. 32 bit OS nevie reálne - kvôli adresovaniu pamäte - využiť viac ako približne 3 - 3,2 GB RAM .. ak nemáš dosť info, použi google .. jasné že existujú nejaké finty, ako to upraviť, ale reálne - pre 32 bit OS 2 GB RAM, pre 64 bit OS kľudne 4 a viac GB ..