Najhorsia skupina na svete je...
-
papillonbubu
Expert
-
lekoklatik
VIP
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som raz pozerala rozhovor s jedným nemeckým moderátorom (Ingolf Lück), kde spomínal na svoje začiatky v telke. Robil jednu veľmi populárnu hudobnú show. Čo odvysielali, to malo hneď brutálny úspech. No a tak si v štábe povedali - to nie je možné, pustime raz zo srandy niečo naozaj príšerné, že čo sa stane.Digital napísal:No neviem či najhoršia kedže boli v svojej dobe vážny hitmejkeri
... a neplánovane odštartovali kariéru Modern Talking
Neviem ako vy, ale mne sa zdá že tak nejak okopčili skupinu Keane, tie isté akordy a tak. Len si vypočujte napr. Ukradnutý verzus Can't stop now, alebo Ráno v novinách a Somewhere only we knowSRneC napísal:ludia a co tak KOMAJOTA ?prepacte ale radsej si dam tokio hotel lebo gitaristovi zavidim gitaru
tolka nenapaditost klišatosť a nevkus pokope ...pride mi to vrcholne amaterske a este pridu hrat na nas jarmok
-
Fabo
Hardcore addict
To je sice mozne, ale do urcitych situacii sa hodia... nepustite si k poklidnemu veceru pri kavicke asi Rammmstein zejo 
Osobne mi vadia kapely typu TH, aj ked u nich musim dodat ze po komercnej stranke to mali skvele zmaknute... otazkou ostava, ci to do hudby patri. To, ze sa zda, ze sa odobrali kamsi za O-Zone je len kladny fakt...
Co im vsak nikdy neodpustim je fakt, ze podla mojho nazoru mali najvacsi podiel na spopularizovani pseudoema medzi detmi (aka BILLLIEEE LubQaM tA )
Vacsinu hip-hoperov tiez nemam osobne rad, ale nech si robia co si robia a nechaju ma na pokoji.
Osobne mi vadia kapely typu TH, aj ked u nich musim dodat ze po komercnej stranke to mali skvele zmaknute... otazkou ostava, ci to do hudby patri. To, ze sa zda, ze sa odobrali kamsi za O-Zone je len kladny fakt...
Co im vsak nikdy neodpustim je fakt, ze podla mojho nazoru mali najvacsi podiel na spopularizovani pseudoema medzi detmi (aka BILLLIEEE LubQaM tA )
Vacsinu hip-hoperov tiez nemam osobne rad, ale nech si robia co si robia a nechaju ma na pokoji.
-
ebEEn
Amateur
Hm
Tak v posledom case tu ani neni ze najhorsia ved potom pochybujem ze by ich hrali v radii a v televizi keby boli taky zli ale s hudbou to ide dole vodou podla mna v 90 rokov bola lepsia hudba. 
-
JohnFrusciante
Star