N5300 problem
N5300 problem
mam taky problemik, obcas ked chcem spojit moju Nokiu 5300 kablom s PC a USB cable mode zvolim Data Storage (jedine cez ten sa chova ako USB mass storage) tak to vyhlasi "memory card in use by another application" , niekedy to po chvili prestane robit, niekedy proste nie... neviem cim to je, pls help co s tym a cim to je. dik
ju, flash firmware, nemohol by si to popisat nejako blizsie ?
a inak, mam s tym skvelym fonom dalsi problem, a to je music player, totiz ma stale nacitanu jednu library, hocijaku zvolim on stale pusti tu jednu, a ked dam update library zvycajne sa zasekne na 98%. (raz dosla do konca, myslel som ze bude po probleme ale stale to iste.)
a inak, mam s tym skvelym fonom dalsi problem, a to je music player, totiz ma stale nacitanu jednu library, hocijaku zvolim on stale pusti tu jednu, a ked dam update library zvycajne sa zasekne na 98%. (raz dosla do konca, myslel som ze bude po probleme ale stale to iste.)
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mega lol vydis tie otazniky zatym ??? tomu sa hovori ze otazka cize sa pytam ci to je symbian lebo sorry ospravedlnujem sa populaci nesom chodiaci katalog mob. telefonovdr.robik napísal:loll podla mna N5300 nema symbian...
a podla mna to fakt bude tym ze telefon pouziva tu kartu sak ti to uz vlastne pise v tom errore ze ina aplikacia pouziva kartu