Spojenie reprakov veze s pc
-
Carm@gedon
Light Expert
Spojenie reprakov veze s pc
caute potrebujem pomoc ako spojim repraky z veze s pc? THX
Mal by si mat na vezi nejaky zvukovy vstup"audio in".Ten potrebujes prepojit s vystupom zvukovej karty.Podla toho aky mas konektor na vezi,budes potrebovat kabel.Vystup na zvukovke by si mal mat JACK 3,5.Vstup na vezi zvykne byt CINCH-ale moze byt aj nieco ine..Zalezi od typu veze.
Inac sa to tu uz riesilo par krat,takze skus pohladat..
Inac sa to tu uz riesilo par krat,takze skus pohladat..
-
Carm@gedon
Light Expert
radsej to odfot aby sme ti neporadili zle...s najvacsou pravdepodobnostou budes mat za vezi vstup AUX rieseny formou 2x cinch (to je taky biely a cerveny konektor) a na zvukovke mas zrejme jack 3,5mm...takze budes potrebovat kabel na jednej strane s konektorom 3,5mm jack(samec) a na druhom 2xcinch(tiez samec)...toto zozenies v kazdom obchode s elektronikou.
-
Carm@gedon
Light Expert
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cisto teoreticka otazka, nesmejte sa
mam zvysne repraky z velmi starej veze(vezu uz vsak nemam), zaujimalo by ma ci je mozne, aby som ich prerobil na repraky na notebook(koncovka do zvukovky), ide o to, ze z tych reprakov idu len take drotiky-konkretne styri, pripajam fotku..isty skill v pajkovani mam
mam zvysne repraky z velmi starej veze(vezu uz vsak nemam), zaujimalo by ma ci je mozne, aby som ich prerobil na repraky na notebook(koncovka do zvukovky), ide o to, ze z tych reprakov idu len take drotiky-konkretne styri, pripajam fotku..isty skill v pajkovani mam
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: