lol, presne aj ja... asi pred rokom som kupil dvoch boxerov pre brata, pochvalili sme sa komu sme mohli, a doteraz su v jeho suflikuFrikso napísal:Ja mám tiež kdesi v šufliku odloženého boxera. Keď som mal 15 som si ho kupil a myslel som si, ake huste. Pochvalil som sa s ním kamošom, zastrčil do zasuvky a viac nevybral.![]()
- Podľa mojích informácii je boxer klasifikovany ako zbraň. POkial s ním ale nikoho netlčeš, tak ti ho floydi zhabu a je pokoj..
Máte zbraň?
Mne by sa na obranu niečo aj zišlo, ale nôž so sebou neberiem nikde, iba ak do lesa (aj keď mám tri pekné a kvalitné). Keď je "horúcejšie obdobie" tak so sebou nosím kaser, a nič také ako obušok alebo boxer ma dáko neláka. Ja potrebujem niečo na efektívnu obranu, nie útok...i keď útok je často najlepšou ochranou.
čo sa strelných týka, ešte nemám ale chcel by som. Neviem prečo ale strelné zbrane ma vždy akosi fascinovali. Nie pre ich schopnosť zabíjať, takým iným spôsobom, a aj keď si dáku chcem raz kúpiť, tak jedine na športovú streľbu.
čo sa strelných týka, ešte nemám ale chcel by som. Neviem prečo ale strelné zbrane ma vždy akosi fascinovali. Nie pre ich schopnosť zabíjať, takým iným spôsobom, a aj keď si dáku chcem raz kúpiť, tak jedine na športovú streľbu.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa: