Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Čo ma dnes maximálne vytočilo:
Stala sa mi taká kuriózna vec, že sám tomu nechcem veriť... Minulý
týždeň som si v istom sexshope objednal pár vecí ako darček pre kamarátku a keďže daná pomôcka potrebuje baterky, tak som sa rozhodol, že vyberiem tú, v nej je od výrobcu a pôjdem podľa nej kúpiť nejaké náhradné... Baterku sa mi vybrať podarilo bez problémov, zaujímavá situácia však nastala, keď som "vrchnáčik" skrutkoval naspäť... On mi doslova ostal v ruke aj so závitom - spoj medzi závitom a telom hlavnej časti jednoducho praskol a závit ostal držať len na kovovom pásiku, ktorý vedie elektrinu... Ostal som dosť šokovaný, lebo na zaskrutkovanie nie je potrebná takmer žiadna sila, tak nerozumiem tomu, ako mohol ten plast povoliť...
And result? 800,- Sk v paži... Poslal som im mail, že čo s tým... Som zvedavý, čo odpíšu
// Tomasito- klidek, mas na to dvojrocnu zaruku... pokial so sebou nenehas vymrdat >>> "nespravne pouzivanie tovaru" ; )
Stala sa mi taká kuriózna vec, že sám tomu nechcem veriť... Minulý
týždeň som si v istom sexshope objednal pár vecí ako darček pre kamarátku a keďže daná pomôcka potrebuje baterky, tak som sa rozhodol, že vyberiem tú, v nej je od výrobcu a pôjdem podľa nej kúpiť nejaké náhradné... Baterku sa mi vybrať podarilo bez problémov, zaujímavá situácia však nastala, keď som "vrchnáčik" skrutkoval naspäť... On mi doslova ostal v ruke aj so závitom - spoj medzi závitom a telom hlavnej časti jednoducho praskol a závit ostal držať len na kovovom pásiku, ktorý vedie elektrinu... Ostal som dosť šokovaný, lebo na zaskrutkovanie nie je potrebná takmer žiadna sila, tak nerozumiem tomu, ako mohol ten plast povoliť...
And result? 800,- Sk v paži... Poslal som im mail, že čo s tým... Som zvedavý, čo odpíšu
// Tomasito- klidek, mas na to dvojrocnu zaruku... pokial so sebou nenehas vymrdat >>> "nespravne pouzivanie tovaru" ; )
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: správa
+prazdniny
+fajne som si dnes zahral CS a LFS
+dobry obed
-2 hodinovka z chemie, uz ze je to za mnou
+fajne som si dnes zahral CS a LFS
+dobry obed
-2 hodinovka z chemie, uz ze je to za mnou
-debilni cesi nemaju sviatky ako normalni slovaci
takze sa tu seriem az do piatka
+dnes si so mnou potykal byvaly profak z gympla (ucil ma 8 rokov matiku a 6 chemiu), takze uz si tykam s 5 profakmi z gympla (ratam aj mamu a otca
)
enter00: to si kanec, ale vies, zeny si na dlzku stazuju, ony radsej hrubku
+dnes si so mnou potykal byvaly profak z gympla (ucil ma 8 rokov matiku a 6 chemiu), takze uz si tykam s 5 profakmi z gympla (ratam aj mamu a otca
enter00: to si kanec, ale vies, zeny si na dlzku stazuju, ony radsej hrubku
mám divný pocit , že táto téma začína byť pekne na p*č*
zo začiatku to bolo celkom fajn , písali sa sem hlavne veľké extra zážitky
a dnes :
koho zaujíma , že :
- nejaký whisper má zajtra zápočtovku
- duša si dá jaterničky
- fizz ide zajtra ku kaderníčke
- pinco stále robí ako kkt
- a hilárové meniny ?
toľko môj originál OT
a dnes :
koho zaujíma , že :
- duša si dá jaterničky
- a hilárové meniny ?
toľko môj originál OT
no minimalne mna zaujimaju tie jaterniceschw33k napísal:mám divný pocit , že táto téma začína byť pekne na p*č*
a dnes :
koho zaujíma , že :
- duša si dá jaterničky
- a hilárové meniny ?![]()
toľko môj originál OT
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Whisper ... LBB??
schw33k treba
Uz teraz vidim aka bude moja stuzkova na kkt
Rozoberali sme program ... to je cista katastrofa ... napady jak podme na jahody ... a Hlavny akteri sa snazia cely cas vykrutit ... aby nemuseli hrat
Moj CL je tiez mrtvy ale jedna osoba tam je ... asi jediny Point preco mam ICQ 
Za 4 Dni mam 20
Treba to oslavit 
schw33k treba
Uz teraz vidim aka bude moja stuzkova na kkt
Rozoberali sme program ... to je cista katastrofa ... napady jak podme na jahody ... a Hlavny akteri sa snazia cely cas vykrutit ... aby nemuseli hrat
Moj CL je tiez mrtvy ale jedna osoba tam je ... asi jediny Point preco mam ICQ
Za 4 Dni mam 20 + posledny den sluzobky, uz mi to tu lezie na nervy
+ tesim sa domov a specialne na moje srdiecko
(LuvU)
+ sviatkyyyyyy!
- po vcerajsich 22 hodinach v praci som dost rozlamany
- postel, vankus a vlastne cely hotel na <>
- neviem, ci mam dost benzinu - rucicke neak zadrbalo a momentalne mozem len hadat, ci neostanem stat niekde na dialnici v prdeli
- neaka pliaga na mna lezie... tym nemyslim tu nechutnu sekretarku co sedi oproti mne momentalne
Ale na vsetky - kaslem, dnes sa o5 stretnem s laskou po nekonecnych 10-tich dnoch.
+ tesim sa domov a specialne na moje srdiecko
+ sviatkyyyyyy!
- po vcerajsich 22 hodinach v praci som dost rozlamany
- postel, vankus a vlastne cely hotel na <>
- neviem, ci mam dost benzinu - rucicke neak zadrbalo a momentalne mozem len hadat, ci neostanem stat niekde na dialnici v prdeli
- neaka pliaga na mna lezie... tym nemyslim tu nechutnu sekretarku co sedi oproti mne momentalne
Ale na vsetky - kaslem, dnes sa o5 stretnem s laskou po nekonecnych 10-tich dnoch.