Vystihol si to presne a ta rada sa mi celkom nepači.Martin44 napísal:ak su to kamarati co myslim NAOZAJ kamarati tak by sak k tebe takto nezachovali a normalne ti povedali ze ak sa budes chovat tak a tak ked si opity tak ta nebudu volat ale predpokladam, ze tam je medzi nimi jeden chalan co dal podnet a pravil: pocujte chalani nabuduce nevolajte toho chalana simsna len nam kazi vecer omg. Opije sa a robi voloviny.
Ostatni, s tym ze chcu byt s nim zadobre, alibisticky prikyvnu a vyseru na teba.
Mozno je medzi nimi nejaky ozajstny kamos ale mozno je to prave taka povaha ze nevie si presadit svoj nazor alebo ho prezentovat.
Tot moj nazor.
a rada? skus sa snimi teda nejak o tom porozpravat ze co su blbcii ze co ta nevolaju a aj budu mat blbe poznamky kasli na nich nenechaj sa vysmiat od nich nestoja za to.
// erytro ma poprosil upravit vulgarizmy tak reku nebudem robit napriek
Čo s kamošmi?
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
sam si povedal ze si blbec
hmm mam podobne , mal som partiu niektory si vymysleli dovody preco sa spolu uz rok nebavime no ja ich nepoznam pozri sa mozno im nesedis mozno ich seres dovod preco ta nechcu sam dokonca aj vies takze neviem co chces vidiet ake nazory vies ono sa tazko v takychto situaciach da poradit pretoze medziludske vztahy sa riesit cez internet nedaju to sa da naozaj riesit len medzi ludmi tak skus ako hore niekto napisal pozvat ich zaplat im a presvec ich ze uz niesi to co si o tebe oni myslia
good luck
-
Shark NX
Addict
Homer ... takto sa opytam ... naco chlasces??
Je to pre teba az tak potrebne ze si si znicil kvoli tomu kamaratstvo ... ??
Tiez mam jedneho znameho ktory ked si vypije tak je jak pripeceny ... Vsetko rozbija zo vsetkymi sa chce bit ... proste sa zacne spravat jak posledny sedlak ... Odvtedy mam k nemu velku Averziu ... nehovoriac o tom ze mi dlzi prachy + Este mi nevratil par veci ...
Nehovorim ze ty si taky ... ale co ti da chlast??
Prelet si to hlavou ... Uvedom si + a - ...
Je to pre teba az tak potrebne ze si si znicil kvoli tomu kamaratstvo ... ??
Tiez mam jedneho znameho ktory ked si vypije tak je jak pripeceny ... Vsetko rozbija zo vsetkymi sa chce bit ... proste sa zacne spravat jak posledny sedlak ... Odvtedy mam k nemu velku Averziu ... nehovoriac o tom ze mi dlzi prachy + Este mi nevratil par veci ...
Nehovorim ze ty si taky ... ale co ti da chlast??
Prelet si to hlavou ... Uvedom si + a - ...
omg, preco si nenajdes novych a lepsich? ked bude platit, tak ho potom budu len vyuzivat. myslim, ze urcite v tvojom okoli je viacej ludi, ktorych niecim zaujimas. napr. zacni chodit do pc herne, tam najdes mnoho dobrych kamaratov so spolocnymi zaujmi. skus si vsimat ludi, s ktorimi niesi moc v kontakte.. urcite najdete spolocnu temu..