Ma podla vas zmysel hladat lasku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Hovoria sa dve veci:
1. Lásku netreba hľadať, láska si ťa nájde sama.
2. Kto hľadá, nájde.

Len treba po svete chodiť s otvorenými očami. :wink:

Ale to by som si niekedy mohol uvedomiť aj ja...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

určite ju hľadať podľa mňa nemusíš len sa skus pohybovať v otvorenej spoločnosti a nie sedeť doma za pc a :aasmile20:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Nema. Laska ked ma prist, pride. Vacsinou ked to najmanej cakame :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

sry za OT ale zas mi to pripada ze niekto mal depku tak zalozil taku temu...
zmysel?? otazka ku ktorej sa moze diskutovat kolko sa chce a aj tak sa na nic nepride, niekto hlada cely zivot a nenajde, niekto ani nevie ako a ma ju, niekto ju najde po dlllhom hladani..... je to o nahode...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

P3Bo napísal:Ja som o lasku vzdy musel bojovat proste nerezignuj sama ti nezaklope na dvere [teda ja v to neverim ] ale urcite ju najdes aj na takych miestach kde by si to necakal - ako chlapec sa proste musis obracat trosku viac ako baba :)
Moj človek presne takto som to robil aj ja bol som stastny ale aj nestastny... každy si musi najst svoj sposob či chce čakat alebo či bude hladat .... jasom doteraz hladal teraz si davam pauzu a čakam .... Je to individualne :wink: K+
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

podla mna nema zmysel hladat ju, ale cakat na nu urcite ANO :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

P3Bo napísal:Ja som o lasku vzdy musel bojovat proste nerezignuj sama ti nezaklope na dvere [teda ja v to neverim ] ale urcite ju najdes aj na takych miestach kde by si to necakal - ako chlapec sa proste musis obracat trosku viac ako baba :)
Prečo by ti nezaklopala sama na dvere...by si sa čudoval...
Ja som sa v minulosti snažil ako divý nájsť lásku, ale nakoniec ma to omrzelo a prestal som a po nejakom čase si láska našla mňa :oops: :aasmile6: srdiečko moje
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zoznamovat sa priamo s dievcatami za ucelom vztahu nie je podla mna malina. laska nie je totiz len na fyzickej urovni, ale vo vacsine na psychickej. preto si myslim, ze je lepsie skutocnu lasku poznat dlhsie. skor by si mal chodit do spolocnosti so svojimi znamymi, upevnovat vztahy s tvojimi priatelmi, no a tvoji priatelia maju dalsich priatelov a ked budes mat s nimi pevne vztahy, zoznamia ta s dalsimi a dalsimi... a na konci takejto pavucinky je urcite nejake dievcatko, ktore caka len na teba :P takze moj nazor: nebyt asocial, upevnovat vztahy s tvojimi priatelmi a nieco sa uz dostavi ;)
Opak
Addict
Addict

a ak už chceš hladať.hlavne sa skus zoznamovať s novymi ludmi a s novými dievčatami...
ale podľa mňa tiež nemá zmysel hladat lásku.nechaj to na prirodzený sposob a osud ti to zariadi...niekedy samozrejme musíme osudu pomoct že :P
určite sa vyskytuj v spoločnosti ako som spomínal,chod na rozne akcie a zabavaj sa..ono to príde.treba behat povonku :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ja už nato niečo hľadať ako lásku môžem kašľať :) Po zlých skúsenostiach nemám ato náladu :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale ked nehladate, mate tolko volneho casu. az budu chciet pridu same.
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

krupica_dnb napísal:sry za OT ale zas mi to pripada ze niekto mal depku tak zalozil taku temu...
mylis sa, forum je o diskusii, nemal som depku, skor filozoficku chvilku a kde lepsie diskutovat, resp dat do plena otazku ako na fore, ktore je k tomuto ucelu zriadene, uznavam, ze vacsinou sa zakladaju podobne temy s nejakym problemom, no u mna sa o nic podobne nejednalo ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

zelovoc napísal:ale ked nehladate, mate tolko volneho casu. az budu chciet pridu same.
jomúdro povedané :) Keď ju nehľadám mám voľného času ajajaj a m,ôžem si robiť čo chcem čo je omnoho lepšie ako keby som mal hľadať niekoho kto mi bude všetko zakazovať :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

heh hladat nehladat myslim ze je to jedno lebo aj ked nehladas predsa hladas :-D proste aj ked nejdes von za ucelom toho ze idem sa zoznamovat abo co aj tak ked sa ti dakto zapaci tak v tom momente hladas lebo sa snazis nadviazat kontakt a pod :-)
ale tak vseobecne ja uz nehladam no lebo aj tak to k nicomu neviedlo :-D ono je fakt ze stretnes ju tam kde ju necakas ja som siel na skolenie do tatier (skolenie pre par ludi z celeho SVK konkretne 15 ) v poprade na stanici sme sa stretavali prisla jedna holka ktoru ked som videl pomyslel som si preboha to co nam za slepicu poslali ta utekla z auparku abo co a nakoniec to skoncilo tak ze som sa zalubil po dlhej dobe akurat ze ja som z BA a ona kusok od Kosic a ona sa ani dako nezalubila :-D heh ted som o radne domotal ze, ale chcel som tym len povedat ze fakt plati netreba hladat nasilu ono si to cloveka najde samo len nie vzdy obojstrane :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Láska sa nehladá...ona si vás nájde sama...jednoznacne tomu nepomozete ked na to bude niekdo "tlacit" jedine tak "do hrobu" vam to pomoze ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:Láska sa nehladá...ona si vás nájde sama...jednoznacne tomu nepomozete ked na to bude niekdo "tlacit" jedine tak "do hrobu" vam to pomoze ;)
presne tak ... najlepsie je asi nic nehladat .. ale hlavne nevysedavat stale doma proste chodit von s kamaratmi zabavat sa venovat sa svojim konickom proste zit a nic od toho necakat a istotne sa casom skor ci neskor niekto pritrafi proste treba spoznavat ludi a chodit von nie preto aby som si nasiel babu ale preto aby som sa zabavil a neskor mozno potom sa najde uz i ta laska ..
SteelS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SteelS »

ja si myslim ,ze ma. ja mam lasku, s ktorou sa velmi milujeme. je to osobka, s ktorou si rozumiem a mozem byt s nou casto. porozpravame saa poradime si..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

SteelS napísal:ja si myslim ,ze ma. ja mam lasku, s ktorou sa velmi milujeme. je to osobka, s ktorou si rozumiem a mozem byt s nou casto. porozpravame saa poradime si..
a jak si k nej prisiel chodil si od domu k domu alebo si k nej prisiel ako slepe kura k zrnu lebo otom jetema ci nasilu hladat alebo skor cakat
edit: opak :-D ups prepac dievca :oops:
Opak
Addict
Addict

RUNES:pokial ma zrak neklame tak je to baba :roll:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja som lasku nikdy nehladal. Len som proste natrafil na niektore dievca ktore sa mi zapacilo a zacal som bojovat o nu. Avsak nikdy sa mi nic nepodarilo :? . Nasledne som si povedal som povedal ze kvoli zenam sa ja trapit nebudem.Booom a v tom som stretol to naujuzasnejsie dievca, ktore doteraz strasne milujem. :), ale nastavju komplikacie teraz :cry:
Napísať odpoveď