Ktory hudobny styl neznasate?
absolutne, privelmi dlhotrvajuce ticho 
A vsetky hud.veci, ktore nemaju podla mna silnu hud.hodnotu, sa daju aspon vyuzit ako podmas na dedinskych "diskotékach" (rozumej curviaren). Vela -OH (alcohol) a da sa na tom velmi dobre zabavit (no na hiphop to uz musi ist fakt na litre
)..
(l)udovo povedane, zabavat sa z recesie.
A vobec, neoblubujem vsetko obmedzujuce a konzervativne pojate stereotypy. Take ked necitite nic originalne..
A vsetky hud.veci, ktore nemaju podla mna silnu hud.hodnotu, sa daju aspon vyuzit ako podmas na dedinskych "diskotékach" (rozumej curviaren). Vela -OH (alcohol) a da sa na tom velmi dobre zabavit (no na hiphop to uz musi ist fakt na litre
(l)udovo povedane, zabavat sa z recesie.
A vobec, neoblubujem vsetko obmedzujuce a konzervativne pojate stereotypy. Take ked necitite nic originalne..
-
dReadhunter
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
braino.swk
Light Professional
mozes mi objasnit prosim co znamena deat?uJo Track napísal:HIP-HOP IS THE DeAT
--------------------------------
Trance ist my live style
a preco si dal pred to podstatne meno clen?
a lajfstajl sa pise lifestyle nie live_style...
a ist je v nemcine nie v anglictine...
prepac ale asi by si mal poziadat tvoju profku anglictiny nech vrati plat..
k teme: nemusim SK/CZ hip hop a ani ziadny novy.. zo stareho len Fugees..
a tiez moc nemusim discofilne kraviny a duc duc texno...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Runes
Addict
hmm ja len taku poznamku ludia co pisete ze neznasate Metal viete vobec daco onom lebo on ma tolko cleneni ze to ani sam nefim
napr ja dost ficim na starom metale hlavne Iron Maiden ale taky metal ako je napr. Canibal Corpse tak to nemusim heh
BTW napr aj Kabat je zaradeny do metalu
a ten pocuva pol naroda ako aj Ramstain dokonca aj Linkin Park (to je tusim numetal ci jak sa to pise) inak aj terajsi Gladiator povodne hral Metal.
Proste ak nemusite hudbu kde dakto trieska do bubnov a robi uaaaaaa tak to neni metal to je len daka cast
BTW napr aj Kabat je zaradeny do metalu
Proste ak nemusite hudbu kde dakto trieska do bubnov a robi uaaaaaa tak to neni metal to je len daka cast
-
Medium Star
No hej, niektoré ako Kabát to sa dá ešte, alebo od Ramstain.Runes napísal:hmm ja len taku poznamku ludia co pisete ze neznasate Metal viete vobec daco onom lebo on ma tolko cleneni ze to ani sam nefimnapr ja dost ficim na starom metale hlavne Iron Maiden ale taky metal ako je napr. Canibal Corpse tak to nemusim heh
BTW napr aj Kabat je zaradeny do metalua ten pocuva pol naroda ako aj Ramstain dokonca aj Linkin Park (to je tusim numetal ci jak sa to pise) inak aj terajsi Gladiator povodne hral Metal.