Problem s iPod Shuffle
Problem s iPod Shuffle
Takze som preinstaloval windows a nainstaloval iTunes chcem si do iPodu dat pesnicky a ono stale ze ho musi vymazat neda sa to neako obist ak dam cancel tak ho iba nabija ale ho v itunes nenajde prosim pomozte
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no skus na domovskej stranke ci tam neni language pack alebo skus ipod.cz pripadne skus cestiny.cz fakt netusim ja to mam v ANG len ja tomu aj rozumiem
ale to co potrebujes je : ked pustit itoons tak v tom lavom panely klikni ipod ked sa ti otvori okno hore prepinas medzi zoznamom pesniciek a menu prehravaca ked mas to menu tak tam mas obrazok shuflu no a tam si odskrtaj tie somariny
mne nechce ipod nacitat lebo mi pise erase and sync nemohol by si my z toho urobit screenshot? a poslat na mail alebo zverejnit tu velmi prosimRunes napísal:no skus na domovskej stranke ci tam neni language pack alebo skus ipod.cz pripadne skus cestiny.cz fakt netusim ja to mam v ANG len ja tomu aj rozumiemale to co potrebujes je : ked pustit itoons tak v tom lavom panely klikni ipod ked sa ti otvori okno hore prepinas medzi zoznamom pesniciek a menu prehravaca ked mas to menu tak tam mas obrazok shuflu no a tam si odskrtaj tie somariny
-
Medium Star
Skús http://www.ipod.sk 
take somariny tu davas ved na tu stranku som sa pozeral ako na prvu aj tak tam nic nejeSweety napísal:Skús http://www.ipod.sk
-
Runes
Addict
napadlo ma presne to co uz pisal kolega heh nehaj zosynchronizovat a zmazat ho a potom uz by to nemalo robit
lebo potom som sa zamyslel. Ked som dostal ja ten shufle k telefonu predpokladam ze aj ty ho mas touto cestou tak som nainstaloval itunes hned cel odomna format ten spravil a bolo to ok az kym som itunes nezmazal a nenainstaloval novsiu verziu a zaca cel synchronizaciu ale potom to uz ficalo
takze nechaj ho synchronizovat a az ked pri kazdom pripojeni bude toto robit tak to bude problem Btw neviem ci to nebude ovplyvnene aj tym ze cez itunes nahras pesnicky a potom ho pouzijes ako bezny kluc na data
mne to robi stale ked tam dam novu verziu alebo preinstalujem win, ja iPod nepouzivam ako kluc BTW ano mam ho s T-debileRunes napísal:napadlo ma presne to co uz pisal kolega heh nehaj zosynchronizovat a zmazat ho a potom uz by to nemalo robitlebo potom som sa zamyslel. Ked som dostal ja ten shufle k telefonu predpokladam ze aj ty ho mas touto cestou tak som nainstaloval itunes hned cel odomna format ten spravil a bolo to ok az kym som itunes nezmazal a nenainstaloval novsiu verziu a zaca cel synchronizaciu ale potom to uz ficalo
takze nechaj ho synchronizovat a az ked pri kazdom pripojeni bude toto robit tak to bude problem Btw neviem ci to nebude ovplyvnene aj tym ze cez itunes nahras pesnicky a potom ho pouzijes ako bezny kluc na data
Re: Problem s iPod Shuffle
Mozete mi poradit? Kupil som si Ipod Shuffle 1gb a neviem ako si davat pesnicky do ipodu cez iTunes poskusal som uz vsetko. cital som si aj prispevky pred tym. Ziadne problemy s tym nemam len proste neviem ako tam mam davat pesnicky. Mozete poradit? Ak by ste boli taky ochotni tak napiste mi na [email protected] Dakujem
Normalne ho napoj, dostan sa do zariadenia cez iTunes a daj si zosynchronizovat s interpretmi ktorymi chces. Mas vobec albumy v iTunes pridane?
-
zuzkazuzka
VIP
A nemáš všetky pesničky vo foldri Music/iTunes? Keď som si preinštalovávala Windows, nechala som ipod vymazať a potom nanovo nainštalovala pesničky práve z tohto foldra. Musela som tam síce pesničky dávať po albumoch, čo bolo trošku pracné, ale trvalo to len pár minút.