Práca na doma?
Práca na doma?
Neviete niekto kde by sa dala zohnat praca na doma cez internet alebo podobne? Dik a sorry ze to davam do volnej diskusie,ale nevdel som kde to dat
-
yamahaMiso
Star
Nema niekto skusenost s http://www.pracadoma.sk ?
vyzera to seriozne
vyzera to seriozne
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no ja som doma robil par rokou popri skole, asi rozdavanie letakou tam nepatri, ale malovanie detskych figuriek do nemecka asi hej
a nebol to ziadny podfuck ani nic podobne, ten pan bol seriozny, a praca trocha taka na hlavu padnuta ale nebolo to zle, akurat to mnozstvo figuriek co som vymaloval, aby som mal daky slusny zarobok, no....... to uz islo nad tisic kusou mesacne
a nebol to ziadny podfuck ani nic podobne, ten pan bol seriozny, a praca trocha taka na hlavu padnuta ale nebolo to zle, akurat to mnozstvo figuriek co som vymaloval, aby som mal daky slusny zarobok, no....... to uz islo nad tisic kusou mesacne
uvažoval som o privyrobení si popri práci
proste nejakú prácu doma ... niektorí tvrdia , že je to všetko oje* , iný , že sú aj seriózne spoločnosti a ponuky
Tu sú nejaké ponuky http://brigady.hyperinzercia.sk/praca-d ... _ponuka_0/
máte Vy s niečím podobným skúsenosti ?
nejaké overené sajty ?
proste nejakú prácu doma ... niektorí tvrdia , že je to všetko oje* , iný , že sú aj seriózne spoločnosti a ponuky
Tu sú nejaké ponuky http://brigady.hyperinzercia.sk/praca-d ... _ponuka_0/
máte Vy s niečím podobným skúsenosti ?
nejaké overené sajty ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.podrukou.sk/index.php?cat=96&sub=99Zdravim, potreboval by som tip na niekoho, cokolvek na pracu na doma. Niekoho odskusaneho, bo kontakt s par ludmi co ponukali pracu bol na urovni:
Ja: poziadam o info...
On: odkaz na domovsku stranku
Ja: specifikujem svoje otazky
On: odkaz na tu istu domovsku stranku, kde aj tak na tie veci, co som sa pytal, odpoved nie je.
Nieco ako skladanie pier, pisanie obalok a take hluposti. Dakujem za napady...bude to vychovný prostriedok.....neviem, preco ma napadol v tomto smere Jachymov
Ja: poziadam o info...
On: odkaz na domovsku stranku
Ja: specifikujem svoje otazky
On: odkaz na tu istu domovsku stranku, kde aj tak na tie veci, co som sa pytal, odpoved nie je.
Nieco ako skladanie pier, pisanie obalok a take hluposti. Dakujem za napady...bude to vychovný prostriedok.....neviem, preco ma napadol v tomto smere Jachymov
hej a moja mama rozvaza avon prostrednictvom UPS. a vzdy hovori ze radsej smrdiet od potu jak pouzivat AVON kozmetiku same je*aky a neviem jake kktiny s tym suR1k1nko napísal:moja mamicka to robi po praci .
no a pochvaluje si
samozrejme musis poznat vela ludi..... ( taky co aj nieco kupia ..)
k teme:
vsetkz tie kktiny pracanadoma etc su same podvody posles peniaze... a uz ich neuvidis
nie vsetky spol. su kktiny, ale take kde treba posielat peniazu vo vacsine su, a neveril by som ani jednej. Ale su aj take kde nemusis posielat ziadne money a zarabas.Filipito napísal:hej a moja mama rozvaza avon prostrednictvom UPS. a vzdy hovori ze radsej smrdiet od potu jak pouzivat AVON kozmetiku same je*aky a neviem jake kktiny s tym su![]()
k teme:
vsetkz tie kktiny pracanadoma etc su same podvody posles peniaze... a uz ich neuvidis
viem co myslis , je to pyramida jak svina , blbost.marian152 napísal:akurat dnes som si zacal s takym panom co ponuka pracu na doma, rozosielanie reklamy cez internet, 5 000 - 8 000 mesacne....zevraj da sa aj 15000 zarobit...a staci pol hodinka denne...lenze chcel 100 registracny poplatok....tak som mu napisal ze nech mi to potom strhne z vyplaty.
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nevieš niečo viac o tom?? bo aj mne prišla presne táto ponuka. Ja mu pošlem 100 sk a viac sa mi neozve...marian152 napísal:akurat dnes som si zacal s takym panom co ponuka pracu na doma, rozosielanie reklamy cez internet, 5 000 - 8 000 mesacne....zevraj da sa aj 15000 zarobit...a staci pol hodinka denne...lenze chcel 100 registracny poplatok....tak som mu napisal ze nech mi to potom strhne z vyplaty.