Memory functions:
* 30 MB internal memory (approximately 26 MB available for video, audio, image files, and other documents)
* MMC included in sales package (capacity of MMC depends on location), up to 512 MB supported **
* Back up important files such as presentations and documents, or just store images on your personal mobile storage device
** Nokia recommends the use of approved MultiMediaCards (MMC). While Nokia adheres to approved industry standards for memory cards, other brands may not function correctly or be fully compatible with this device.
Source: http://europe.nokia.com/A4142045
Ale nie je dovod si mysliet, ze vacsie tam nepojdu, kolko to zvladne, to by uz mohol niekto s osobnou skusenostou napisat.
no ja ti poviem asi ako prvy vlastnu skusenost...1gb som rozbehal bez problemov este aj na 6230 a to je starsi model...2gb neviem to by som neriskoval,ze ti nepojde a ostaneti doma cize ak mas moznost vyskusat si to ci ju rozbeha...najnovsi FW ti daju v autorizovanom servise ak mas v zaruke tak zadara ak nie tak to si zisti kolko by to asi stalo ale ak neni v zaruke tak sa chod spytat radsej do servisov v bazaroch spravia ti to lacnejsie
naco sa tu hadate vy lamy
1gb karta ide v pohode (6230i)
2gb vyskusaj pred kupou nejaka by tam mala hadam ist.
pokial nepojde tak chod do NOKIE tam povedz ze sces aby ti flashli Firm na najnovsi oni ti to urobia a potom to pojde urcite..........cena tak do troch kil(max. styroch)
a co sa tyka spomalenia akurat pri otvarani zlozky na karte a pri nabiehani tel. (asi 3 sec ) inac sa nic nespomali