EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

Frankie napísal:uJo Track: emo vlna ide uplne mimo mna, ale predsa len mi niekto kto chce"napriahnut" kazdemu, kto mu nie je sympaticky nepride ako lepsi clovek
ale ked do teba P1cuje co hras a co pocuvas tak by ta to nenasralo ze daky debil ktory nevie co zo sebou a je naruseny ti to vravi mysliim si ze hej ,,
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

uJo Track napísal:ale ked do teba P1cuje co hras a co pocuvas tak by ta to nenasralo ze daky debil ktory nevie co zo sebou a je naruseny ti to vravi mysliim si ze hej ,,
v zivote bude mat prevazna vacsina ludi iny nazor na vsetko ako ty... zacinaj si zvykat..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ako mlatit sa idu le uplny debilkovia heh taketo riesenie situacie je vidiet napr u socialne slabsich obcanov ktori su 99% dna pod vplyvom alkoholu vravi sa im aj trosky a podobne pripadne to mozes vidiet u nackov a podobne heh inteligentny clovek hentake narazky odignoruje pripadne spravi s toho diskusiu
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

hezo napísal:kazdy nemoze pocuvat depkoviny a skovavat sa v kute s nožikom a byt smutnučky :P :lol:
ked si myslis ze otom je emotivna hudba, tak ti poviem teda ze sa riadne vyznas
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

braino.swk napísal:JV> kto je viac obleceny ako KKT?
//obaja su z SK, ak by sa tam niekto nasiel tak nech mi napise a ja fotku dam prec.. ale chcel som dat priklady z SK nie dade z ameriky..
no myslel som skor to smynkovanie a lakovanie nechtov a iny kentus :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

alfonz napísal:Stačí keď počúvaš tie nekonečné drísty aké skvelé je byť EMO, pozrieš sa na jej ruky a už nabíjaš...
A navyše jedna maličkosť, a to jej vek. Proti gustu žiaden dišputát, ale 14?
daj facku.. sak jej sa nasilie paci... aspon tak sa prezentuju.. a ak nesklapne takl jej daj raz tak silnu a znova a znova kym si neuvedomi o co sa jedna... neviem ine riesenie nevidim... ale kedze im sa bolest paci asi ti ani na tie facky nebude reagovat...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Masaker napísal:daj facku.. sak jej sa nasilie paci... aspon tak sa prezentuju.. a ak nesklapne takl jej daj raz tak silnu a znova a znova kym si neuvedomi o co sa jedna... neviem ine riesenie nevidim... ale kedze im sa bolest paci asi ti ani na tie facky nebude reagovat...
im sa ta bolest paci do prveho kontaktu s tou bolestou asi tak by som to definoval :-D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:im sa ta bolest paci do prveho kontaktu s tou bolestou asi tak by som to definoval :-D
haha a potom zistia ze to nieje bohvie co a prestanu byt aj emo... no treba nieakeho emo killera co bude chodit po svete a fackovat emakov... :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neviem ale taky stary EMO core mal cosi do seba z novsich je to Bullet for my Valentine a ti nevyzeraju zrovna ako TRU EMO.
Dokonca od nich hrame prerabku :) a tiez nie som EMO.Co do toho "looku" je to hroza ako vzdy ked sa cosi prehana :)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

RomanB napísal:Neviem ale taky stary EMO core mal cosi do seba z novsich je to Bullet for my Valentine a ti nevyzeraju zrovna ako TRU EMO.
Dokonca od nich hrame prerabku :) a tiez nie som EMO.Co do toho "looku" je to hroza ako vzdy ked sa cosi prehana :)
no ja tomu, ze Bullet je emo nejak necem verit a just nie :D skvela muzika s niecim ako My chemical romance neporovnatelne... Bullet ruleeez :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

.I.LoVe.lOvE. napísal:no ja tomu, ze Bullet je emo nejak necem verit a just nie :D skvela muzika s niecim ako My chemical romance neporovnatelne... Bullet ruleeez :)
bullet je metalcore, myslim ze to ma s emom spolocne korene, ale hlavne po instrumentalnej stranke, je to uplne niekde inde, no co sa tyka textov, tak tie su tiez znacne depresivne
larry6
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa larry6 »

Mno takze po dlhom case som sa rozhodol sem napisat pretoze som uz nemohol citat tieto somariny co sa tyka EMA!!!
V prvom rade by som zmenil nazov temy:"Emocionalne slaby ludia" paneboze to kto pisal? Ved to je uplna blbost!!!
Pre tych co nemaju o Eme ani potuchy co to je,thak nech si to najskor zistia a potom nech sem davaju tie vymyslene reci co ani neni pravda,rezanie zil,samovrazdy? to vam asi dakto povedal ze?a samozrejme vam sa to hodi thak si hned urobite o tom svoj nazor...a este k tomu daco prikraslite ...,UKAZTE MI JEDNEHO EMAKA KTORY SA CHCEL ZABIT !!! stavim sa ze tak z 1000 ludi by te nasli mozno 1 a aj ten by bol chory co sa tyka psychiky ...,pozrite sa okolo seba ... ,kolko inych ludi sa chce podrezat!a zabit! mozno aj takych poznate ale neviete to,pretoze to v sebe skryvaju a trapia sa tym...a su to ludia z inej komunity a aj z tzv. vyssich vrstiev,ale prosim uz nikdy nehovorte ze emo je o sebaposkodzovani... JE TO UPLNA KRAVINA!
Takze to by bolo na zaciatok.
Emo je o pocitoch, o laske,o pochopenie inych ludi,ich problemov, o vyjadrovani pocitov k inym,blizsie vam to neviem charakterizovat,musite to pochopit.Najradsej mam tie reci ked sa niekto spyta co je EMO,clovek to nevie opisat,proste emo styl sa musi pochopit, a dotycny sa nanho hned spusti ze ani nevie co emo je ...,ked sa vas spytam napr. co je HIP HOP?viete mi to charakterizovat?
Dalej co sa tyka obliekania ... je to spojene so stylom,neni pravda ze emo musi mat na sebe vsetko cierne ... moze ale nemusi zavysi to od neho,v com sa najlepsie citi,daktory z vas co nadavaju na styl emo obliekania tak nechapem,co ked vy vyzerate horsie ako dotycny hmm?
Thak prestante ludi sudit podla toho ako vyzeraju ale co maju v sebe ...
Takze to by bolo asi tak vsetko,daktory z vas to ani nebudu mozno citat,mne to nevadi,koho to zaujima ten si to precita a ten ktory mal na emo iny nazor dufam ze aspon trocha pochopil.... That is all .... bye
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ked vidim tých žebračikov jak si doma fotia v kupelke pred zrkadlom tie vytupírované nafarbené ofiny tak mi je zle.. toto mi stačí k nenávisti voči emu... dalej,malovanie nechtov na cierno ? akože pochopím tých metalistov na koncertoch co su cely zmalovaný ale ked vidim emáka s čiernymi nechtami ide mi noha do jeho papule vyskočit... dalej,uz len tá hudba , tie preafektované čiernobiele klipy... a takto by som mohol do nekonečna... tak takto vidim EMO já :)
larry6
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa larry6 »

Digital napísal:ked vidim tých žebračikov jak si doma fotia v kupelke pred zrkadlom tie vytupírované nafarbené ofiny tak mi je zle.. toto mi stačí k nenávisti voči emu... dalej,malovanie nechtov na cierno ? akože pochopím tých metalistov na koncertoch co su cely zmalovaný ale ked vidim emáka s čiernymi nechtami ide mi noha do jeho papule vyskočit... dalej,uz len tá hudba , tie preafektované čiernobiele klipy... a takto by som mohol do nekonečna... tak takto vidim EMO já :)
Kazdeho nazor na emo...,ale sry pises uplne ***,preafektovane cierne klipy?no a co dakomu sa to paci dakomu ne,nik sa nestara do tvojho stylu akym zijes ,co pocuvas.... a tie cierne nechty a tak... komu sa lubi nech si to da ...,inak pre tych co si o eme myslia taketo veci ako "Digital" tak chodte na 29 stranu uplne dole,trocha som vam to to popisal,dufam ze pochopi aspon dakto...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

larry6 napísal:Kazdeho nazor na emo...,ale sry pises uplne ***,preafektovane cierne klipy?no a co dakomu sa to paci dakomu ne,nik sa nestara do tvojho stylu akym zijes ,co pocuvas.... a tie cierne nechty a tak... komu sa lubi nech si to da ...,inak pre tych co si o eme myslia taketo veci ako "Digital" tak chodte na 29 stranu uplne dole,trocha som vam to to popisal,dufam ze pochopi aspon dakto...
No ved práve po prečítaní tvojho prispevku som napisal moj prispevok :)
Ja sa donich nestarám , iba hovorím že je to maximálne nechutné a trápne... tj všetko
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

larry6: ,,Po roku 2000 sa začal výraz "emo" používať v spojitostiach, ktoré nemajú žiadnu spojitosť s hudbou emo 80-tych rokov. Začala sa masívna prezentácia "emo módy", podobnej štýlu goth, ktorého stereotypom je plač, sebapoškodzovanie a výrazy "emo" a screamo sa začali používať pre kapely tvoriace pop punk, rock, alternatívny rock, či metalcore. Za "vinníka" sa považujú predovšetkým médiá, časopisy, internet. Neskôr sa začali používať výrazy popcore, emopop, mall emo, fake screamo, najmä ľuďmi počúvajúcimi "real emo", keďže žiadne z takto pomenovaných skupín nemajú veľa spoločného so skutočným emo/screamo."
http://sk.wikipedia.org/wiki/Emo

A este: ,,The Difference between Emo And Goth:
Emos Hate themselves
Goths hate Everyone
Emos Want to Kill themselves
Goths Want to kill Everyone"
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=emo
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uJo Track »

larry6 napísal:Kazdeho nazor na emo...,ale sry pises uplne ***,preafektovane cierne klipy?no a co dakomu sa to paci dakomu ne,nik sa nestara do tvojho stylu akym zijes ,co pocuvas.... a tie cierne nechty a tak... komu sa lubi nech si to da ...,inak pre tych co si o eme myslia taketo veci ako "Digital" tak chodte na 29 stranu uplne dole,trocha som vam to to popisal,dufam ze pochopi aspon dakto...
A Larry este jedna vec by ma zaujimala ty si Emo ?? dik za odpoved :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

larry6 napísal:Mno takze po dlhom case som sa rozhodol sem napisat pretoze som uz nemohol citat tieto somariny co sa tyka EMA!!!
a mas 2 prispevky :lol: to si fakt po dlhom case napisal ci ty nas spehujes :shock:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

larry6 napísal:Mno takze po dlhom case som sa rozhodol sem napisat pretoze som uz nemohol citat tieto somariny co sa tyka EMA!!!
V prvom rade by som zmenil nazov temy:"Emocionalne slaby ludia" paneboze to kto pisal? Ved to je uplna blbost!!!
Pre tych co nemaju o Eme ani potuchy co to je,thak nech si to najskor zistia a potom nech sem davaju tie vymyslene reci co ani neni pravda,rezanie zil,samovrazdy? to vam asi dakto povedal ze?a samozrejme vam sa to hodi thak si hned urobite o tom svoj nazor...a este k tomu daco prikraslite ...,UKAZTE MI JEDNEHO EMAKA KTORY SA CHCEL ZABIT !!! stavim sa ze tak z 1000 ludi by te nasli mozno 1 a aj ten by bol chory co sa tyka psychiky ...,pozrite sa okolo seba ... ,kolko inych ludi sa chce podrezat!a zabit! mozno aj takych poznate ale neviete to,pretoze to v sebe skryvaju a trapia sa tym...a su to ludia z inej komunity a aj z tzv. vyssich vrstiev,ale prosim uz nikdy nehovorte ze emo je o sebaposkodzovani... JE TO UPLNA KRAVINA!
Takze to by bolo na zaciatok.
Emo je o pocitoch, o laske,o pochopenie inych ludi,ich problemov, o vyjadrovani pocitov k inym,blizsie vam to neviem charakterizovat,musite to pochopit.Najradsej mam tie reci ked sa niekto spyta co je EMO,clovek to nevie opisat,proste emo styl sa musi pochopit, a dotycny sa nanho hned spusti ze ani nevie co emo je ...,ked sa vas spytam napr. co je HIP HOP?viete mi to charakterizovat?
Dalej co sa tyka obliekania ... je to spojene so stylom,neni pravda ze emo musi mat na sebe vsetko cierne ... moze ale nemusi zavysi to od neho,v com sa najlepsie citi,daktory z vas co nadavaju na styl emo obliekania tak nechapem,co ked vy vyzerate horsie ako dotycny hmm?
Thak prestante ludi sudit podla toho ako vyzeraju ale co maju v sebe ...
Takze to by bolo asi tak vsetko,daktory z vas to ani nebudu mozno citat,mne to nevadi,koho to zaujima ten si to precita a ten ktory mal na emo iny nazor dufam ze aspon trocha pochopil.... That is all .... bye
no to sa teraz ideme z teba posrat.. kazdy ma svoj nazor a ten si bude drzat.. my chapeme ze si obhajujes iba to svoje a zle na tom nic nevidis.. lebo nik si na svojom nic zle nevidi a mozno je to take zasadne ale on si to skratka nepripusti zeby to bolo zle alebo to zatajuje.. vidim ze verdikt je tu taky ze nikto emo nema rad a iba jedna ho tu obhajuje.. naco? .. vsak to je vymrety styl ktory tu ani dlho nebol a ani nebude.. a ak bude bude tu kratko.. a je to len pre deti ktore su vadne a nevedia co s so sebou... uz nevedia co tak si rezu zili a pod. .. skratka je to styl sprostych a chorych ludi.. ktory nema ziadnu prespektivu a buducnost..
peace
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hojko napísal:larry6: ,,Po roku 2000 sa začal výraz "emo" používať v spojitostiach, ktoré nemajú žiadnu spojitosť s hudbou emo 80-tych rokov. Začala sa masívna prezentácia "emo módy", podobnej štýlu goth, ktorého stereotypom je plač, sebapoškodzovanie a výrazy "emo" a screamo sa začali používať pre kapely tvoriace pop punk, rock, alternatívny rock, či metalcore. Za "vinníka" sa považujú predovšetkým médiá, časopisy, internet. Neskôr sa začali používať výrazy popcore, emopop, mall emo, fake screamo, najmä ľuďmi počúvajúcimi "real emo", keďže žiadne z takto pomenovaných skupín nemajú veľa spoločného so skutočným emo/screamo."
http://sk.wikipedia.org/wiki/Emo

A este: ,,The Difference between Emo And Goth:
Emos Hate themselves
Goths hate Everyone
Emos Want to Kill themselves
Goths Want to kill Everyone"
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=emo
ta toto je dobra keketina "Goths hate Everyone,Goths Want to kill Everyone" to si asi trocha mylis s brutal death metalom !!?!
Napísať odpoveď