Ako sa zbaviť smradu od cigariet?
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa zbaviť smradu od cigariet?
Čaute všetci, mám to dosť chúlostiví problém. Ako sa zbaviť zápachu z úst a rúk? (Určite napíšete prestať fajčiť) Ale nejakú kreativnú radu z bežného života. 
No ja som mal zauzivane toto......
Pach z ust najlepsie nejakou ustnou vodou ci co za hluposti sa daju kupit. Popripadne nejake haslerky su velmi dobre na to.
Co sa tyka zapachom ruk, tak 100% odskusane a fungujuce je (aj ked to blbo zneje) tak ihlicie
. Ne vazne, sak si to skus .... Zoberies ihlicie, kusa posulas nedzi rukami a prenikavy zapach (pre mna vona) ihlicia prebije pach cigariet. Jasneze stacia aj listy z nejake stromu a tak, ale potom ti ostanu dost zelene ruky
.
Pach z ust najlepsie nejakou ustnou vodou ci co za hluposti sa daju kupit. Popripadne nejake haslerky su velmi dobre na to.
Co sa tyka zapachom ruk, tak 100% odskusane a fungujuce je (aj ked to blbo zneje) tak ihlicie
-
blitzkrieg
Professional
-
Medium Star
Musím vyskúšať.110100 napísal:No ja som mal zauzivane toto......
Co sa tyka zapachom ruk, tak 100% odskusane a fungujuce je (aj ked to blbo zneje) tak ihlicie. Ne vazne, sak si to skus .... Zoberies ihlicie, kusa posulas nedzi rukami a prenikavy zapach (pre mna vona) ihlicia prebije pach cigariet. Jasneze stacia aj listy z nejake stromu a tak, ale potom ti ostanu dost zelene ruky
.
Re: Ako sa zbaviť smradu od cigariet?
z ust zuvacka a z ruk staci odtrhnut list z neakeho stromu a posuchat medzi prstamiSweety napísal:Čaute všetci, mám to dosť chúlostiví problém. Ako sa zbaviť zápachu z úst a rúk? (Určite napíšete prestať fajčiť) Ale nejakú kreativnú radu z bežného života.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star