Ak ti mam pravdu povedat tak je fajn : dizajnovo , stylovo , technologicky ... Ale ja by som to nevyuzil mozno tak par mesiacov ale potom K.O. ak by som mal uz nieco taketo kupovat tak by som rozmyslal nad PSP , pretoze tam mas viac moznosti ..
PSP je podla mna blbost, je to velke, pomerne tazke (ani ta nova LITE/SLIM verzia nieje nejaka suepr lahka) a memoristicky su drahe [mam psp]... a ked to tak berem - ked si kupim PSP, dajme tomu 4GB Kartu tak ma to vyjde cca tolko ako iPod video (teraz uz classic) 30GB aebo mozno aj 80GB ... este k PSP - co ma natom viac ? .. moznost hrania hier a pri downgrade moznost pouzitia HOMEBREW aplikacii ? .. vsetci nepotrebuju hry a ked si uz chce kupit prenoisnu MP3 nekupi velke PSP ... k tomu iPodu, ja by som radsej veril klasike a kupil normalny iPod - za rovnaku cenu ako ten vyssi Touch mas ten Classic 160GB a 160 a 16 (neviem presne kolko) GB je rozdiel
Ved je to presne to iste ako Iphone, myslim tym UPLNE to iste len tam nemas moznost telefonovania takze je to degradovane na trocha multimedialnejsiu mp3. Cize osobne by som nekupoval iPod touch ale pockal na iPhone.
ja by som radsej bral PDA/MDA a vybodol sa na MAC veci. veci od nich su zvycajne predrazene a kvalita nepasuje k cene. bud PDA alebo poriadny prehravac a normalny telefon, ktory nebude tak obmedzeny ako iphone. no mac, no problem