Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Moj ty boze BabyShaq ... tebe co je ??? ... Ja som si myslel ze naco ty prispievas do hojka ... Uz viem Keby si sem neprispieval tak By si uz bol psychicky na dne z toho ze kamaratovi odniesla domacu ulohu a Racej by si zmenil skolu (Nevadi ze by si si tym mozno dosral cely zivot) Len preto aby si ju mal stale na ociach ... a ktoremu kolvek chalanovi by povedala ahoj ... uz by si sa hadal ze s nim flirtovala
-
Andi_Cibula
Addict
-
jin
VIP
BabySHAQ napísal:A tu je dalsia otazka, uvazujem ze sa vykaslem na skolu kvoli nej pretroze takto chodim 120 km od nej prec na tyzdnovky cize sa vidime chvilu piatok , sobotu a chvilku v nedelu. Akoze uz to absolvujeme od zaciatku roka a strasne sa vzdy na seba tesime a chybame si a este sme sa nepohadali. Ale aj tak uvazujem ze prestupim naspet do mesta kde byvam. Len ide o to ze s tou skolou ktoru teraz studujem mam vacsie sance sa uplatnit a mat mozno krajsi zivot. Ale kvoli nej spravim vsetko.
Ináč v poho? Chceš si momentálne posrať život kvôli niečomu, na čom sa o pár rokov poriadne zasmeješ? Nech sa páči ja už mám pocit, že si patetické decko, trpiace komplexom tragického hrdinu mysliace si že pojedlo múdrosť sveta, čo sa týka vzťahov, ktoré si nakoniec ajtak urobí čo chce napriek všetkému, čo Ti tu napíšeme....Začínam mať po tomto poste pocit, že si uvedomuješ* vážnosť situácie. Proste zavesil si si na krk holku - OK, aj keď akú je už druhá vec....
Ale že sa ňou necháš manipulovať a zatemňovať zdravý úsudok...Vidíš si kvôli nej asi tak meter za nos, lae ďalej nie. Mám pocit, že by si fakt bol schopný posrať si život. Nepamätáš si, aký si bol kedysi vycukaný pred príjmačkami? A aký si bol potom rád, že si sa tam dostal?
Think about this...if you can...
//Edit:*- Samozrejme som chcel napísať neuvedomuješ...
-
midnight_man
Guru
AMENjin napísal:![]()
![]()
Ináč v poho? Chceš si momentálne posrať život kvôli niečomu, na čom sa o pár rokov poriadne zasmeješ? Nech sa páči ja už mám pocit, že si patetické decko, trpiace komplexom tragického hrdinu mysliace si že pojedlo múdrosť sveta, čo sa týka vzťahov, ktoré si nakoniec ajtak urobí čo chce napriek všetkému, čo Ti tu napíšeme....Začínam mať po tomto poste pocit, že si uvedomuješ vážnosť situácie. Proste zavesil si si na krk holku - OK, aj keď akú je už druhá vec....
Ale že sa ňou necháš manipulovať a zatemňovať zdravý úsudok...Vidíš si kvôli nej asi tak meter za nos, lae ďalej nie. Mám pocit, že by si fakt bol schopný posrať si život. Nepamätáš si, aký si bol kedysi vycukaný pred príjmačkami? A aký si bol potom rád, že si sa tam dostal?
Thnk about this...if you can...
-
Vigor
King
Clovece...Ty nie, ze nevies co je laska, vztah ci milovat, chlapce Ty nevies co je ZIVOT.
Vykaslat sa v 16 rokoch na skolu kvoli 12 rocnej babe. Laska je dolezita pre kazdeho z nas, kazdy potrebuje milovat a byt milovany, no faktom ostava, ze laska Ta nenakrmi a nebude za Teba platit najom.
A Ty si posadnuty, chces ju mat stala na ociach, absolutne jej neveris. Ziarlivost je jedna vec a ziarli snad kazdy, no to co robis Ty neni normalne, nic z toho co robis nie je normalne. Nechas si skakat 12 rocnym deckom po hlave, deckom ktore ma 12 rokov, niekym, kto ma 6 rokov do plnoletosti, decko ktore este nemalo na narodeninovej torte 13 sviecok...ako si si iste vsimol, zvyraznujem fakt, ze si nechas skakat po hlave kvoli 12 rocnemu decku, chces odist zo skoly kvoli vztahu, ktory si tak ci tak zachvilu znicis sam kedze mu absolutne neveris.
Mma len jedinu otazku. O com to cele je??
Vykaslat sa v 16 rokoch na skolu kvoli 12 rocnej babe. Laska je dolezita pre kazdeho z nas, kazdy potrebuje milovat a byt milovany, no faktom ostava, ze laska Ta nenakrmi a nebude za Teba platit najom.
A Ty si posadnuty, chces ju mat stala na ociach, absolutne jej neveris. Ziarlivost je jedna vec a ziarli snad kazdy, no to co robis Ty neni normalne, nic z toho co robis nie je normalne. Nechas si skakat 12 rocnym deckom po hlave, deckom ktore ma 12 rokov, niekym, kto ma 6 rokov do plnoletosti, decko ktore este nemalo na narodeninovej torte 13 sviecok...ako si si iste vsimol, zvyraznujem fakt, ze si nechas skakat po hlave kvoli 12 rocnemu decku, chces odist zo skoly kvoli vztahu, ktory si tak ci tak zachvilu znicis sam kedze mu absolutne neveris.
Mma len jedinu otazku. O com to cele je??
-
Hotwire
Addict
blbost, jin to v prvych vetach jeho posledneho prispevku vystihol presne. baby sa proste hra na obet, asi sa mu to paci...ze potom si kazdy na tomto fore pomysli aky je on cool apod. baby poviem ti to narovinu, si s tym uz trapnyfizz napísal:Baby ju len velmi lubi, je to asi osoba na ktorej mu najviac zalezi a pretoze ju nechce stratit, tak je ochotny kvoli nej obetovat vsetko. Ludia, ktori mu chcu pomoct by sa skor mali snazit ukazat mu, ze nechat kvoli nej skolu, je zly napad lebo toto a toto. Ked bude 50 krat pocut, ze je nenormalny a drbe mu tak viete na co to bude...na vyssi pocet prispevkov
-
midnight_man
Guru
by si neverila ale tie "najdrsnejsie" prispevky najviac pomahaju..(vlastna skusenost)fizz napísal:Baby ju len velmi lubi, je to asi osoba na ktorej mu najviac zalezi a pretoze ju nechce stratit, tak je ochotny kvoli nej obetovat vsetko. Ludia, ktori mu chcu pomoct by sa skor mali snazit ukazat mu, ze nechat kvoli nej skolu, je zly napad lebo toto a toto. Ked bude 50 krat pocut, ze je nenormalny a drbe mu tak viete na co to bude...na vyssi pocet prispevkov
Jaaaj si trapny. Stve ta to ze ? Ze som ti dal k- s tym komentarom a nemozes mi to vratit ze ?SchYzo napísal:blbost, jin to v prvych vetach jeho posledneho prispevku vystihol presne. baby sa proste hra na obet, asi sa mu to paci...ze potom si kazdy na tomto fore pomysli aky je on cool apod. baby poviem ti to narovinu, si s tym uz trapny
A nepotrebujem lutost nikoho nepotrebujem byt zaujimavy, viesco sak ked ty si to o mne myslis ze si toto vsetko vymyslam len aby si bol zaujimavy tak si citaj ine temy.
Mna to trapi naozaj.
Oki, vazne mate pravdu ked si pomyslim ze proste kolko namahy stalo zatym aby som sa natu skolu dostal a ake vyhody by som zahodil tak to nestoji zato lebo ak je to prava laska tak nam vydrzi a som presvedceny ze nam to vydrzi
-
midnight_man
Guru
-
Soviet
Darca
No Baby zas si tresol dobrú blbosť..Keď ona má niečo čo sa tebe nepáči, tak musíš si dať aj ty niečo čo sa nebude jej? ..Akože vážne ťa už nechápem..Nevidím v tom žiadny zmysel a dávaš tým najavo iba tvoju brutálnu žiarlivosť..Pochop že 12ročné dievča tam má toho chalana zo srandy,lebo nevie čo môže tým spôsobiť ale ty ako 16ročný by si mal mať kus rozumu a nerobiť podobné kraviny ako ona..BabySHAQ napísal:Teraz k tej ziarlivosti, stale nechapem preco tam ma jeho na pozadi ale nevadi mi to uz, uz ho aj tak nikdy neuvidi a verim jej. Ja si dam zo srandy jej sestru.
-
midnight_man
Guru
chvilami pochybujem o tom ze ma bejby 16Soviet napísal:No Baby zas si tresol dobrú blbosť..Keď ona má niečo čo sa tebe nepáči, tak musíš si dať aj ty niečo čo sa nebude jej? ..Akože vážne ťa už nechápem..Nevidím v tom žiadny zmysel a dávaš tým najavo iba tvoju brutálnu žiarlivosť..Pochop že 12ročné dievča tam má toho chalana zo srandy,lebo nevie čo môže tým spôsobiť ale ty ako 16ročný by si mal mať kus rozumu a nerobiť podobné kraviny ako ona..
-
Hotwire
Addict
karma ma netrapi, kludne mi davaj kazdy den -, a zaujimavy tu chces byt jedine ty ale to uz si skor na smiech. prd ta to trapi naozaj, kebyze ano nespravas sa jak kktko a nepises na forum zakazdym ked si ides ulavit, ved to neni normalne, spamataj saBabySHAQ napísal:Jaaaj si trapny. Stve ta to ze ? Ze som ti dal k- s tym komentarom a nemozes mi to vratit ze ?
A nepotrebujem lutost nikoho nepotrebujem byt zaujimavy, viesco sak ked ty si to o mne myslis ze si toto vsetko vymyslam len aby si bol zaujimavy tak si citaj ine temy.
Mna to trapi naozaj.
Oki, vazne mate pravdu ked si pomyslim ze proste kolko namahy stalo zatym aby som sa natu skolu dostal a ake vyhody by som zahodil tak to nestoji zato lebo ak je to prava laska tak nam vydrzi a som presvedceny ze nam to vydrzi(som naivny ja viem). Teraz k tej ziarlivosti, stale nechapem preco tam ma jeho na pozadi ale nevadi mi to uz, uz ho aj tak nikdy neuvidi a verim jej. Ja si dam zo srandy jej sestru
. Inak diki zato ze este si ma vsimate a mozno si myslite ze aj tak kaslem na vase rady ale , nesmierne mi pomahate