Mám problém ohľadom sťahovania cez filehostingové server ako Rapidshare, Filefactory a pod...myslím, že všetci užívatelia internetu ako mám ja majú rovnakú IP - čku ako ja, a preto vlastne vždy, keď chcem niečo stiahnuť, sa mi ukazuje správa, že mám čakať istý čas alebo že už niečo momentálne sťahujem...Nedalo by sa to nejako predísť bez kupovania Premium účtu?
to sa stava asi preto lebo mas dynamicku IP adresu (meni sa ti po kazdom pripojeni) a nahodne sa ti asi podarilo ked si sa pripojil mat niekoho byvalu IP s ktorou stahoval cez rapid a ty za neho musis teraz cakat
Dante3000rpm napísal:to sa stava asi preto lebo mas dynamicku IP adresu (meni sa ti po kazdom pripojeni) a nahodne sa ti asi podarilo ked si sa pripojil mat niekoho byvalu IP s ktorou stahoval cez rapid a ty za neho musis teraz cakat
ja myslim ze je to tak ze on ma normalnu/dynamicku internu IP a s externou IP sa prezentuje cely digitalny okruh, napr. cast sidliska, cize ak si hocikto stiahne z tamdial nieco tak ten dalsi uz nemoze pretoze vo svete maju rovnaku IP ktora je pevne nastavena na AC pointe
ak chces tu ipcku ozaj zmenit, tak http://www.anonymouse.org a cez to surfuj... podotykam iba surfovanie, rapidak pride na to ze sa ipcky nezhoduju, ostatne som neskusal...
mne provider na poziadanie pridelil ver. ip. aspon tvrdi ze je to ver. ip ale z rapidu tahat mozem. mozno postaci forwardnut porty ale ja sa do toho velmi nerozumiem.
neviem o com to tu tocite.
Poziadaj providera aby ti pridelil staticku verejnu IP. Bude ta to stat o 119 korun mesacne viac a mas vystarane. Teda pokial ti to stoji za to viac ako kupit si ucet na rapid.