schw33k suhlasim aj ja by som radsej videl slovenske nazvy. cest uplinkovi za vsetky loga lebo su fakt super. mozno tym anglickym nazvom chcel nieco naznacit neviem, mal by sa vyjadrit autor a az potom kritizovat
Odpoveď už bola napísaná. Slovenský text by sa tam nezmestil (aby sa to tam zmestilo, font by musel byť príliš malý a nebolo by to čitateľné).
Uplink ten text urobiť menší nevie (taký, aby bol čitateľný a aby sa tam zmestil), takže to môžete vyskúšať vy. Mne sa to nepodarilo:
chrono napísal:Odpoveď už bola napísaná. Slovenský text by sa tam nezmestil (aby sa to tam zmestilo, font by musel byť príliš malý a nebolo by to čitateľné).
Uplink ten text urobiť menší nevie (taký, aby bol čitateľný a aby sa tam zmestil), takže to môžete vyskúšať vy. Mne sa to nepodarilo:
napr. sviatok sa da skratit na sv. a hned je to kratsie
chrono napísal:Odpoveď už bola napísaná. Slovenský text by sa tam nezmestil (aby sa to tam zmestilo, font by musel byť príliš malý a nebolo by to čitateľné).
a je len jediné miesto kde sa dá text umiestniť, že?!
//shark, to čo sa vyrieši teraz, nebude sa opakovať v budúcnosti
Chalani ja z vas nemozem ... Nie ze by ste ocenili to ze sa niekto pravidelne snazi ... a robi nove logo vy ho tu priam spi**jete za to ze tam dal anglicky nazov ... predpokladam ze ked bude nejake hojko streto vsetci budete mat tricka Death to Amerika
Ne ze by som mal rad ameriku ... Ale hadat sa kvoli takemu detailu ...
Nezabudnite sa tu zacat hadat kvoli tomu ze hojko neni .sk ale .com
Peace
Mne je to celkom jedno ale keď tam uplink dal ALL SAINTS tak po slovensky by to znelo Všetci Svätý....tak prečo tam nehodil rovno to v slovenčine, keď význam je ten istý a zmestí sa to tam isto
Shark NX napísal:Chalani ja z vas nemozem ... Nie ze by ste ocenili to ze sa niekto pravidelne snazi ... a robi nove logo vy ho tu priam spi**jete za to ze tam dal anglicky nazov
nikto ho tu **pi*i** , je to jednoducho zdravá kritika , ktorá je btw najlepšou školou
Shark NX napísal:Chalani ja z vas nemozem ... Nie ze by ste ocenili to ze sa niekto pravidelne snazi ... a robi nove logo vy ho tu priam spi**jete za to ze tam dal anglicky nazov ... predpokladam ze ked bude nejake hojko streto vsetci budete mat tricka Death to Amerika
Ne ze by som mal rad ameriku ... Ale hadat sa kvoli takemu detailu ...
Nezabudnite sa tu zacat hadat kvoli tomu ze hojko neni .sk ale .com
Peace
Anglicky nazov = automaticky Amerika? Podla seba sudim teba? Tak mi to pride. Je to uplne to iste akoby to napisal po nemecky, tiez by z toho asi ludia neboli nadseni.
Pre mna za mna Mi to tam moze Napisat po Polsky ... Ja budem len rad
Ale polemizovat nad tym co je napisane v Logu ... To mi prijde ako nadavat babke za to ze ti upiekla tortu Ale na vrch ti dala Normalnu ceresnu ... Nie Kandizovanu
Tomas vyber si GB Amerika Australia atd ...
Este chvilku sa mozme hadat a zamknem to tu. Pointa ostava rovnaka, a to ta, ze niekomu sa nepaci neustale a coraz vacsie poanglictovanie slovenskych slov, vyrazov. A to, ze ma niekto odlisny nazov, neznamena, ze neocenuje pracu druheho, ale konstruktivna kritika je iba prospesna.
Tak to mas pravdu ... Dobre Konstruktivne ste ho skritizovali ... za 3hodiny konci den aj tak to je zajtra Prec ... Cize nevidim zmysel tejto "Hadky"
Zaujmave ze Ked tam bolo napr Winter alebo Autumn nikto nic nenamietal Porozmyslajte trochu
Ale v Kazdom pripade ... Uplink skvela praca
Soviet napísal:Mne je to celkom jedno ale keď tam uplink dal ALL SAINTS tak po slovensky by to znelo Všetci Svätý....tak prečo tam nehodil rovno to v slovenčine, keď význam je ten istý a zmestí sa to tam isto
Máš pravdu. Správne by tam malo byť All Saints’ Day.
Inak je zaujímavé, že to trápi niekoho až teraz. Aj vlani bol ten istý text (anglických textov bolo použitých viac). Blížia sa vianoce a nový rok, takže som zvedavý, či budú tento rok logá slovenské
Shark NX napísal:Tak to mas pravdu ... Dobre Konstruktivne ste ho skritizovali ... za 3hodiny konci den aj tak to je zajtra Prec ... Cize nevidim zmysel tejto "Hadky"
Zaujmave ze Ked tam bolo napr Winter alebo Autumn nikto nic nenamietal Porozmyslajte trochu
No mozno viacerych serie ze su tam vzdy anglicke nazvy, nie zrovna tento ale... ale pride mi to ako hadat sa aku farbu budu mat stierace na novom aute