Kto vsetko to prespieval neviem, ale song Cigansky problem sa bude navzdy spajat v prvom rade s punkacmi zo Zona Aschw33k napísal:tak túto verziu počujem prvý krát a povedal by som , že Juden Mord to imho prespieval X krát lepšie
Romovia na Slovensku
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Viete, je veľmi zaujímavé, ako každí hovorí o netolerancii, rasizme, xenofóbii, neznášanlivosti a bohvie o čom ešte. Tak budiš. Skúsim sa nad tým zamyslieť:
1. Netolerancia - Netolerujeme, že v preplnenom autobuse sa rozširuje zápach, z ktorého je nám na blitie. Netolerujeme, že nás bezdôvodne alebo z absurdného dôvodu mlátia. Netolerujeme, že nám kazia prostredie, v ktorom žijeme. Netolerujeme, že sa vozia v MHD zadarmo a prejde im to. Netolerujeme, že sa správajú ako zvieratá. Netolerujeme, že kradnú. Netolerujeme, že nás netolerujú.
2. Rasizmus - Sme rasisti, pretože sa ku nim nesprávame pekne, zatiaľ čo oni sa k nám správajú ako hajzli. Sme rasisti, pretože sa odmietame s nimi baviť, keď smrdia ako odpadkový kôš. Sme rasisti, pretože sa bránime, keď nám nás mlatia hlava-nehlava. Sme rasisti, pretože odmietame mať s nimi čokoľvek spoločného.
3. Xenofóbia - Sme xenofóbni, pretože sa bojíme, keď nám sa nám vyhrážajú smrťou. Sme xenofóbni, pretože sa vyhýbame ich kolóniám, kde sa človek bojí prísť bez polície. Sme xenofóbni, pretože na nich vyťahujeme zbraň, keď idú drancovať náš majetok v tlupách. Sme xenofóbni, pretože pri sebemenšom náznaku krivého pohľadu na rómov nám idú rozkopať hlavy. Sme xenofóbni, pretože sa bojíme o naše životy.
Týmto sa chcem ospravedlniť 99% rómom, o ktorých som napísal pravdu, a ktorách by ich mohla poburovať. Je mi naozaj ľúto, že nezdieľam ich nadšenie pre urážanie, vyhrážanie, drancovanie a ničenie. Každú božú noc si spytujem svedomie, ako som si mohol ja, obyčajný človek, ktorý žije normálnym životom, myslieť o vás niečo zlé. Prepáčte a do budúcnosti sľubujem, že budem lepším spoluobčanom a dovolím vám robiť si so mnou čo len budete chcieť.
1. Netolerancia - Netolerujeme, že v preplnenom autobuse sa rozširuje zápach, z ktorého je nám na blitie. Netolerujeme, že nás bezdôvodne alebo z absurdného dôvodu mlátia. Netolerujeme, že nám kazia prostredie, v ktorom žijeme. Netolerujeme, že sa vozia v MHD zadarmo a prejde im to. Netolerujeme, že sa správajú ako zvieratá. Netolerujeme, že kradnú. Netolerujeme, že nás netolerujú.
2. Rasizmus - Sme rasisti, pretože sa ku nim nesprávame pekne, zatiaľ čo oni sa k nám správajú ako hajzli. Sme rasisti, pretože sa odmietame s nimi baviť, keď smrdia ako odpadkový kôš. Sme rasisti, pretože sa bránime, keď nám nás mlatia hlava-nehlava. Sme rasisti, pretože odmietame mať s nimi čokoľvek spoločného.
3. Xenofóbia - Sme xenofóbni, pretože sa bojíme, keď nám sa nám vyhrážajú smrťou. Sme xenofóbni, pretože sa vyhýbame ich kolóniám, kde sa človek bojí prísť bez polície. Sme xenofóbni, pretože na nich vyťahujeme zbraň, keď idú drancovať náš majetok v tlupách. Sme xenofóbni, pretože pri sebemenšom náznaku krivého pohľadu na rómov nám idú rozkopať hlavy. Sme xenofóbni, pretože sa bojíme o naše životy.
Týmto sa chcem ospravedlniť 99% rómom, o ktorých som napísal pravdu, a ktorách by ich mohla poburovať. Je mi naozaj ľúto, že nezdieľam ich nadšenie pre urážanie, vyhrážanie, drancovanie a ničenie. Každú božú noc si spytujem svedomie, ako som si mohol ja, obyčajný človek, ktorý žije normálnym životom, myslieť o vás niečo zlé. Prepáčte a do budúcnosti sľubujem, že budem lepším spoluobčanom a dovolím vám robiť si so mnou čo len budete chcieť.
Ku tomu niet čo dodať úplna pravda..Mr.Henky napísal:-
Vždy sme zlí len my pretože oni su v menšine... Proste oni sa stavajú do úlohy obete ale skutočnou obeťou sú slušní ľudia kt. musia trpieť ich nezmyselnú existenciu, kt. musia plaťiť aby mali vodu, elektriku, plyn či byt, ľudia ktorým pod domom kričia, robia bordel... Keď oni sú disktriminovaní zo strany štátu tak čo sme kur*a potom MY ?!
http://cz.altermedia.info/z-domova/jste ... #more-3634
To su dobri kreteni v tom OSN
Čistá diskriminácia... nás bielych. Zadubenectvo najtvrdšieho zrna na vysokých miestach.kali520 napísal:http://cz.altermedia.info/z-domova/jste ... #more-3634
aj ja chcem nový dom keď nebudem platiť nájom, ale celý ho rozjebem ako cigánihezo napísal:http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... -pre-romov
Podme nato spolu, neserme sa s tym...
kde by sa biely obcan dostal k novemu bytu? staci byt cigan a problem zazehnany. kazdu chvilu nove byty, potom staci zlikvidovat a pridu dalsie a dalsie... a takto to ide stale. a nikomu nevadi, ze bieli robia na nove byty tym, ktori ziju z toho, ze sa doslova kotia. hlavne, ze stat posobi nerasisticky. hoci ziaden zmysel to nedava
Nahradte si Afriku ciganmi a uvidite ze je to v podstate to iste..Nositeľ Nobelovej ceny za objav DNA, dnes už 79-ročný James D. Watson, ktorého zrejme len málo ľudí na svete môže poučovať o genetike, vyhlásil, že ľudské rasy sa líšia v inteligencii. 14. októbra 2007 pre britské noviny Sunday Times povedal, že je „veľmi pesimistický o vyhliadkach Afriky“, pretože „všetky sociálne programy vychádzajú z toho, že ich inteligencia je rovnaká ako naša, zatiaľ čo všetky výskumy to vyvracajú“.
Ja byvam blizko obce Sol a je tam hotove geto.Neviem ako ostatny ale ja sa stretavam s ciganmi každy den a myslim si že my "biely" sme diskriminovaní.A možete mi tu vy "ochrancovia z BA" ktory nikdy na živo cigana nevideli davat K- moj nazor sa nikdy nezmeni lebo podla mna ako aj podla tisicky dalsich ludi su cigani priživnici a hlavný problem Slovenska.Beru nam chlieb zo stola a využivaju nas od kedy existujuhezo napísal:http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... -pre-romov
Podme nato spolu, neserme sa s tym...
Toto je z Ciech (ale cigani budu asi "nasi"
)
http://www.radicalboys-brux.com/new_pag ... php?id=180
http://www.radicalboys-brux.com/new_pag ... php?id=180
neostáva mi nič iné, než s tým všetkým súhlasiť. Jediný problém vidím v tom, že hovoríte o cigánoch ako takých. Ja však rozlišujem asociálnych rómov a normálnych rómov. A tých normálnych páru poznám, takže viem, o čom hovorím. Aj rómovia môžu byť normálni a byť prínosom pre spoločnosť, no celé je to začarovaný kruh - keď sú takí rodičia, budú také aj deti. Riešenie nevidím, no určite to nieje problém, ktorý môžme vyriešiť behom niekoľkých rokov, dokonca ani behom jednej či dvoch generácií.
Zaujimave, hned pod tym upozornenim.. 
--------------------------------------------------------------------------
http://archiv.markiza.sk/?31337d=10.11. ... B%5D=27309
(vsimnite si aj akym tonom je robena tato reportaz) Cigani maju dochadzku do skolky za celu 1 korunu na den + maju zabezpecene zadarmo aj ostatne veci. Vsetko ide z verejnych penazi samozrejme ale to nie je nic nove.. Zarazujuce je co hovori ten starosta: "Keby sme im povedali, ze treba o korunu viacej platit do materskej skolky, tak su schopni nas povrazdit".
Cisty rasovy masochizmus zo strany bielych.
Chore.
--------------------------------------------------------------------------
http://archiv.markiza.sk/?31337d=10.11. ... B%5D=27309
(vsimnite si aj akym tonom je robena tato reportaz) Cigani maju dochadzku do skolky za celu 1 korunu na den + maju zabezpecene zadarmo aj ostatne veci. Vsetko ide z verejnych penazi samozrejme ale to nie je nic nove.. Zarazujuce je co hovori ten starosta: "Keby sme im povedali, ze treba o korunu viacej platit do materskej skolky, tak su schopni nas povrazdit".
Cisty rasovy masochizmus zo strany bielych.
Chore.
Veď je to pravda. Chodia tam ich deti a už to vo veľkom ničia. Aj keď je pravdou, že často krát ani nepotrebujú dôvod, aby niekoho zmlátili. Viď nedávny incident, keď chlapík šiel autom cez dedinu. Cigáni ho "obvinili", že sa na nich krivo pozrel, tak čo urobili? Zastavili ho, vytiahli a zmlátili ako žito.Aryan Angel napísal:Cisty rasovy masochizmus zo strany bielych.
Chore.
Toto nie je rasový masochizmus, to je pud sebazáchovy.