prerobenie koncovky na telefon na klasicky jack

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ronye
Expert
Expert

prerobenie koncovky na telefon na klasicky jack

Príspevok od používateľa Ronye »

zdravim naskitol sa mi maly problem mam telefon nokiu n70 a uz ma nebavia povodne nokia sluchatka tak som sa rozhodol ich prerobit na jack a to tak ze vstup do telefonu bude klasicky a na druhu stranu kabla dam jack samicku aby som mohol dat sluchat normalne no len ked som odcvakol kabel naskitol sa mi nepekny pohlad bolo vnom 9 miny kablikou no a neviem ako ich pripojim v ktorych kombinaciach
viz obrazok /* t0m4s3: obrazky odstranene */
no a dalsi problem je ked napojim ten klasicky nokia jack tak mi stale hraje reprak na telefone :? a to by nemalo ked su tam vpodstate sluchatka
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Obrázky do prílohy!!
Pravidlo 27:
Obrázky k príspevkom musia byť vložené ako príloha.
K téme: nebolo by jednoduchšie kúpiť si redukciu? :?
Ali N
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Z tych 9 mini kablikov budu zrejme realne využívané len 3 (ak je to stereo), takže ti asi neostava nič ine len skúšať...zapoj koncovku do telefonu, zober 3 kabliky, prilož na ten rozobraty jack ktory bude niekde zapojeny a uvidiš či bude hrať a či to bude stereo. Ak nie tak skúšaj ine kombinacie kym nenajdeš tu správnu

A čo sa tyka toho že hraje aj keď to je pripojene...ono sa to zrejme prepne na "sluchadlovy režím" až vtedy keď sa tam objaví impedancia, teda ak to bude na niečo napojené
Napísať odpoveď