corsair vs. a-data

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ale velke % ludi toto vie? A aby som to upresnil tak, podla mna je to takto. Dozivotna zaruka = min. 2roky zo zakona, alebo 5rokov po ukonceni vyroby.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spat do reality?

Po dvoch rokoch menim celu zostavu, aj s RAM. Takze 2 roky zo zakona su viac, ako dostatocne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mystique netrep, nemas paru ani o co ide. A ako pise p4ra, o dva ci tri roky budes aj tak menit pamate, minimalne na DDR3 ak nie nieco novsie, takze s tou zarukou si mozes tak vydlazdickovat kupelnu.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko napísal:Mystique netrep, nemas paru ani o co ide. A ako pise p4ra, o dva ci tri roky budes aj tak menit pamate, minimalne na DDR3 ak nie nieco novsie, takze s tou zarukou si mozes tak vydlazdickovat kupelnu.
Tak este raz >Dozivotna zaruka je myslena na zivotnost komponentu ako takeho - a nie na zivot cloveka . Tuto zivotnost si urcuje kazdy vyrobca sam, takze dozivotna zaruka na ram moze byt aj napr. 5 rokov

Kingston Duration of Warranty

Lifetime Warranty: †
The following Kingston products are covered by this warranty for life:

Memory modules including ValueRAM, HyperX and Kingston system specific memory, Flash memory cards (e.g. Secure Digital, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia) ATA Flash, and Linear Flash; memory expansion-boards, networking adapters; routers, hubs and switches without cooling fans (excluding the power supply), Flash adapters and microprocessor upgrade products.
† 10 year warranty in France, Germany and Austria

Hojko, reklamacia funguje asi tak ze ked dany produkt uz nebude, but ti vratia peniaze za ktore si to kupil alebo si mozes vybrat inu pamet v tej cene... Takze dlazdicky klast mozes ist akurat tak ty (ak to ovladas o com silno pochybujem)... a pamet sa bude pohybovat vzdy v cenovej hladine cca 2000 a casom bude tolko stat aj DDR3

Zasa sa to zvrhava na zbytocny flame takze na dalsie prispevky v tejto teme nereagujem

PS o nepouzitelnosti (zbytocnosti) pameti po viac ako dvoch rokoch sa tiez nejdem zmienovat, pretoze DDR som kupoval pred 5 timi rokmi (2003/4) bol to 512MB modul rok na to som dokupoval 256 DDR modul a o dalsi rok dalsi 512 MB modul, a takto som fical asi do septembra roku 2007, cize ta prva pamet bola v mojom kompe viac ako 4 roky. DDR sa hojne vyuzivala este v roku 2006 a dostat ju aj teraz, cize jej funkcne obdobie, lepsie povedane vyuzitelne, bolo cca 5 rokov. Zasa rozdiel medzi DDR2 a DDR3 vo vykone je tiez pekne zanedbatelny, tak to este potrva kym pride cas na plnohodnotne vyuzivane DDR3, to iste sa riesilo v roku 2002/3 ked boli flamy vo vykonoch medzi DDR a DDR2
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ale ty si blby alebo to len nechces pochopit? Nech je to zaruka na tvoj zivot, ci zivot suciastky, to je uplne jedno. Ta pamat, ktoru kupis ti jednoducho bude po dvoch rokoch zbytocna viacmenej. Nepouzitelna. Tak naco je ti zaruka viac, ako 2 roky?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra a ty si tak blby, alebo nevies citat? Mystique ti napisal priklad toho ako mu pamat vydrzi viac ako 2roky a nie je to vobec ojedinely pripad.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ked ja som pisal moj post, tak ten edit na konci tam este nebol. Tak zavri ustocka najblizsie, ked nevies detaily.
Napísať odpoveď